Azért mert az FJ, meg XJ karbantarásból nem tunnának megélni a Yamahamások.
Menetkész lesz, de utána még sok meló lesz vele. Bár azok már csak esztétika, optikai munkák lesznek. Pontosabban a sós tengeri pára által okozott károk javítása. Lásd blokkfedelek fényezése stb...
Az nem törölköző, hanem az előtér szőnyege, a moci lakásban volt.
Egyébként még nem láttam élőben, majd hétvégén.
A láncot azért kérdeztem mert úgy tudtam hogy előírásszerűen cserélni kell. Ezek szerint nem...
amúgy köszi a válaszokat!
Érdekes a motor alatt a törölköző, az enyémből sem, de szerintem más xj-ből sem csöpög az olaj. Ha igen az baj!Mert akkor szerelgetve volt és nem lettek szakszerűen tömítve a felületek.
Egyáltalán nem biztos, hogy cserélni kell a vezérmű láncot ennyi km után. Vagy megnézted, és megnyúltnak tűnik, vagy nagyon zajos?
Üdv Mindenki!
Kinéztem egy 95-ös, angliábol behozott xj 600-at, 30 000 mérföldel.
Már konzultálok a gazdival, km óra spirál szakadt (remélem kapni hozzá újat)!
Mibe fáj hozzá egy vezérlés csere (vlánc,kerék) ? Mert ennyi km-nél gondolom már megérett rá.
Menetkész lesz, de utána még sok meló lesz vele. Bár azok már csak esztétika, optikai munkák lesznek. Pontosabban a sós tengeri pára által okozott károk javítása. Lásd blokkfedelek fényezése stb...
Egyébként még nem láttam élőben, majd hétvégén.
A láncot azért kérdeztem mert úgy tudtam hogy előírásszerűen cserélni kell. Ezek szerint nem...
amúgy köszi a válaszokat!
Az FJ-n holnap áramot méregetünk mert sehogy nem akar elérni a kürtig. Ha ez is megvan akkor KÉSZ.
Egyáltalán nem biztos, hogy cserélni kell a vezérmű láncot ennyi km után. Vagy megnézted, és megnyúltnak tűnik, vagy nagyon zajos?
http://www.biker-world.hu/kate...
A vezérlést csak be kell állítatni! 48-50e km még apszolut nem sok!
Rendszeresen cserélték az olajt olcsón megúszhatod.
Szóval ő
Kinéztem egy 95-ös, angliábol behozott xj 600-at, 30 000 mérföldel.
Már konzultálok a gazdival, km óra spirál szakadt (remélem kapni hozzá újat)!
Mibe fáj hozzá egy vezérlés csere (vlánc,kerék) ? Mert ennyi km-nél gondolom már megérett rá.
Remélem még megvan?
Fénykép és árajánlat is kellene!
1-2 utalás is!