Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy átfényezés se kerül sokba (annyira.) A hálók rozsdátlanításán már igen sokat agyaztam. Mit gondoltál rá?
Hurrá! én vok a 10000!
Hoppácska ! Észrevettétek a hozzászólások számát ?
Azért mert az FJ, meg XJ karbantarásból nem tunnának megélni a Yamahamások.

Menetkész lesz, de utána még sok meló lesz vele. Bár azok már csak esztétika, optikai munkák lesznek. Pontosabban a sós tengeri pára által okozott károk javítása. Lásd blokkfedelek fényezése stb...
Annak idején nézegettük ezt a gépet is. Azóta is ott áll? Pedig korrektnek tűnik!
Nyihaha! Hát nagyon kíváncsi vagyok, mit alkottál! Azért veszettül naccerű DÖG az FJ! Nem is értem miért csinálnak új motorokat!
Az nem törölköző, hanem az előtér szőnyege, a moci lakásban volt.
Egyébként még nem láttam élőben, majd hétvégén.
A láncot azért kérdeztem mert úgy tudtam hogy előírásszerűen cserélni kell. Ezek szerint nem...
amúgy köszi a válaszokat!
Fasza Lupuskám ! Mikor hajtjuk meg a kicsikét ?

Az FJ-n holnap áramot méregetünk mert sehogy nem akar elérni a kürtig. Ha ez is megvan akkor KÉSZ.
Érdekes a motor alatt a törölköző, az enyémből sem, de szerintem más xj-ből sem csöpög az olaj. Ha igen az baj!Mert akkor szerelgetve volt és nem lettek szakszerűen tömítve a felületek.

Egyáltalán nem biztos, hogy cserélni kell a vezérmű láncot ennyi km után. Vagy megnézted, és megnyúltnak tűnik, vagy nagyon zajos?
A spirál filléres cucc!
http://www.biker-world.hu/kate...

A vezérlést csak be kell állítatni! 48-50e km még apszolut nem sok!
Rendszeresen cserélték az olajt olcsón megúszhatod.
Bocsi
Szóval ő
Ez lenne az:
Üdv Mindenki!
Kinéztem egy 95-ös, angliábol behozott xj 600-at, 30 000 mérföldel.
Már konzultálok a gazdival, km óra spirál szakadt (remélem kapni hozzá újat)!
Mibe fáj hozzá egy vezérlés csere (vlánc,kerék) ? Mert ennyi km-nél gondolom már megérett rá.
Vilikém pöfög az XJR
Ez egy XJ-6N...
Engem érdekelne a két szövet oldaltáska!
Remélem még megvan?
Fénykép és árajánlat is kellene!
Igen, egy XJ 600N
Ez egy XJ? Elég Z-750-es kinézete van. Főleg a lámpa.
A top-case tartó konzol érdekel, amennyiben magában eladó, jkérlek küldj képet
Várni kell a képre, mert az idomot elvittem heggeszteni, meztelenül meg csak nem teszem fel a "drágaszágom"...
Csomag küldve!
Ma voltam a yamahatopban és ez volt az emelő asztalon.Semmi baja csak az akció van tatában és hozzák sokan a vasakat.
Remélem nem marad a nyakamon... igen kicsinálna...

1-2 utalás is!
Kamerák megrendelve! Jön vagy tucat...