Hááát, a gépem még nem rajtkész, most jött be kintről, az ott készült képek linkjeit már beszúrtam korábban (http://web.t-online.hu/eszes24). Holnap vizsgázik, tessen szorítani! :) Igazad van, mindjárt kitöltögetem a profilomat, csak még eddig nem nagyon volt rá időm...
Bukócsőigénylők! Ma voltam a hivatalos Yamaha kereskedésben (Debrecen), a klasszikus XJ bukócső 34e kemény HUF... :( Kicsit sok, s örülnék, ha valaki tudna esetleg olcsóbban (bár egy borulás nélküle még többe van)...
mákom volt mert a bukocsö rajta volt a gépen. Csajszi ment vele anno, nem bizták a véletlenre
amugy eldölt vele a csaj egy párszor: mindkét oldalán az idom csücske horzsolt és a jobb oldali tükör csukloja is el van repedve. nagyobb temponál és vacak uton hajlamos lefelé elmozdulni és akkor nem látok semmit hátra
nézd meg az adatlapom és a képeket. Ott a gép. 2002es a masina. 3 honapja van meg, de csak jot tudok mondani rola. Keveset eszik, nagyon megbizhato, kezes, stb. 2000kmrel vettük és most 7400on áll. idáig olajat kellett csarélni.
jo és kész! Yamaha
Ezek szerint jól működik az olajvisszajelző. Ez az első ilyen gépem és amilyeneket eddig láttam azoknál sia gyújtásnál is égett a lámpa. A Yamaháéknál akkor ez máshogy van. Teljesen megnyugodtam, így nem érhet kellemetlen meglepetés.
Emberek! Olyat irok itt most ami motoros éveim alatt még nem esett meg valam! Autos és motoros kapcsolatárol van szo!
Tudjuk jol hogy nagyon "szeretjük" egymást! Anyázás, letolás, rugdolozás stb.
Minap megyek a Hungárián Buda felé. A hid elötti lámpához gurulok be és egy kombi centire a seggemben. Ráfékezek egy kicsit hogy kapjon észbe (anyád). Mellémáll mintha misem történt volna. Rostély fel, átszolok hogy mi a bré! Mért kell a valagamba lenni ennyire?!
Azt vártam hogy heves anyázás vesz majd kezdetét és én vagyok a barom és az én kedves mamámat ott az utca sarkán.
A legnagyobb meglepetésemre a csoka kijelentette hogy rohan és elnézést kér ha zavart volna engem a közlekedésben!
Na erre varjatok gombot!
Mondtam naki hogy okés, semmi gond, azt csá! Van még magyarországon kultura?
Nekem ez uj! De jol esett és attol a perctöl kezdve vigyorogtam mindenkire
MÉG NINCS VESZVE SEMMI...
Új vagyok még itt, üdvözlök mindenkit!
Szeretném +kérdezni,hogy nem tud-e valaki véletlenül eladó XJ 600 N-t 98-99 évjáratút,vagy kicsivel újabbat is esetleg?
Tudtommal nekem is ezt csinálja. De legközelebb jobban megfigyelem.
Nézd meg a következő doksiban a 5-4 oldalt: http://www.speedyshare.com/396...
Itt írja le a lámpa helyes működését.
Amúgy kaptam valakitől egy jó kis szakszótárt, szerintem aranyat ér , ajánlom figyelmetekbe: http://www.speedyshare.com/788...
Tudom pár hozzászólással ezelőtt már felvázoltam a problémát, ne haragudjatok, de mivel fontosnak tarom a kérdést még1x felvázolnám a gondomat.
Aza helyzet hogy az olajnyomás visszajelző lámpa nem é amikor felkapcsolom a gyújtást, viszont ha indítózok akor kigyullad. Indítózás után elalszik. Nem értek az elektronikához és nem tudom hogy hogyan van bekötve az a lámpa, de egy hozzábbértő személy szerint a rajz szerint van minden.
Tudtok esetleg tanácsot adni hogy mi is lehet a probléma vagy mi okozza a jelenséget?
Halihooo!
Dunakanyarba szoktatok járkálni? Nekem már ilyen törzshely lett visegrád és környéke. Lassan többet vagyok ott mint otthon:D Van egy GSRs barrátom akivel szoktunk menni. Jo mert nem ugy megy mint az ökör. És ha rájön az 5perc (200+) akkor is megvár és eggyütt megyünk tovább. Teljesen jo ez a 100-130as utazo. halados és mégis még látod a környezetet is. Ha van kedvetek csatlakozni várom a klienseket.:)
Én a III.ker ben lakok. Mindig ki Bécsiut, Borosjenö, Dorog elkerülö, Esztergom, Visegrád, Szentendre, És én általában Pomázon kötök ki, mert a jobarátom is motoros csak nincs mival mennie és igy én pumpálom bele az adrenalint:D:D
Örülök neki... én is voltam Hajduszoboszlón, pontosabban a Tiszacsegén a Vay-Kastélyban. Ha valaki Erdélybe jön feltétlenül szóljon, mert Szovátán szállást is tudok szerezni és elviszlek titeket a legszebb motros helyekre: Békási-szoros, Gyilkos-tó, Bucsin... varázslatos táj és most jó az út is :D
Két hete voltunk kiruccanni arrafele, de megáztunk 4-szer , de az is élmény.
Így néz ki élesbe lámpával.