Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egészért 200e forintot szeretnék kapni nekem 2002 wr426 -on volt de akitől vettem 2008 as yz-n volt.A cuccból csak a fék 370e.Hátha
Szia!
Mennyit kérsz érte?
2006 os Wr250f - be jó lehet?
S.tarján
Erre nincs ilyen nevű Kolléga.
Akkor a Balogh Tibit nem ismered cross enduró bt-ből?
Srácok nincs az ismeretségi körötökben akinek kéne a szupermotyó szettem? A magura fékkel együtt.
Mi is arra szoktunk. Kéne majd gurulni egyet!
Gyere a Mátrába!

Vendégem vagy egy hüsitőre
Budapesten,de Pécel Isaszeg környékén nyomulunk.Tényleg nem tud valaki Pest környékén jó túra utakat?
Kiderült, hogy miért nem indult jól hidegen a gépem. Ma be akartam indítani és semmi... Elugrottam boltba, vettem gyertyát bele, csere és elsőre indult is :) Ti milyen gyakran cserélitek a gyertyát? és nektek is rozsdás szokott lenni? mert nekem nagyon az volt. Persze a külseje.
Am merre fele laksz?
Most lett felújítva... nem is értem miért akartad eladni -.-
Hát ez a motorom nem kel el,de sebaj visszapakoltam a cross cuccot a mocira és járjuk az erdőket.Amúgy a motorom 3 hete megy mint a barom és tünetmentes(végre megtaláltam a megfelelő szerelőt).Úgyhogy LÓRA!
Nekem sem oké valami.alapjárattal is bajok vannak meg néha durran párat.
Lehet melege van?
vagy egy szinkron ? :O :D nekem mióta nem 40 fokok vannak visszapofázik a kipuff......
Ez a fórum mindig is ilyen volt :) am működik faszán a gép, csak mostanában hidegen nem szeret indulni... lehet kéne egy karbi pucolás
Egyébként mivan veletek WR tulajok !? igen csak kihalt a fórum ? nem csak akkor kell írni amikor gond van !

nektek hogy muzsikál a masina ?
én Jászjákóhalmán !
én csornán tudok ajánlani szerelőt
valakinek tapasztalata motorszervizekkel kapcsolatban szombathelyen ill. környeken? Nem merem elvinni a motoromat sehova mert a legtöbb helyen nemtörödöm agyhalottak dolgoznak.
Kérlek segitsetek.
Melyik szerviz az ill. meliyk szerelö amelyik rendesen becsülettel dolgozik?
Köszi
450 Wr-hez Eredeti Yamaha vezérműlánc eladó, gyári bontatlan csomagolásban! Bolti ár alatt jóval!
érd.:adatlapomon lévé elérhetőségeken
szia látom vezérmű tengelyt keresel ,,ha érdekel nekem van egy új kb 5 üzeómórás HOTCAMS automata dekompresszoros kipufogó oldali + vannak gyáriak is kipufogó és szívó oldali is használtak de kiváló mind,, ha érdekel mondj egy árat nekem már csak a helyet foglalja
Ezért írtam hogy nem tudom hogy milyen
mivel amikor benne volt akkor rosszalkodott 1-2 másik alkatrész benne.....
A kipufogó oldali az egy tuning HotCam tengely, a szívó egy gyári, csak fokolható. És abban a motorban nem úgy volt fokolva, hogy pörgős legyen...hacsak te nem babráltad...
Őszintén megmondom halvány lila fingom sincsen hogy pontosan mik ezek....Giraffe építette a motort ha jól tudom... elméletileg "tuning" tengelyek az egyik ha minden igaz egy Yz ből a másik meg asszem HotRoad os....de nem 100 % os az infóm róla ! nekem amikor a motorban volt akkor pörgősre volt álítva....magas fordulaton jobban ment de gondolom ez attol függ ki hogyan fokolja be magának.

élettartalmáról semmit nem tudok hogy mikor került bele de körülbelül ment vagy 20 órát

kb ennyi amit tudok róluk.