egyébként akkor jó minden mert nekem is ennyi amikor nem bántom....csak furcsálom hogy pl az SMC ha nyúzod akkor is csak 5 liter holott a WR akkor meg 12 is simán
Tutijó :) Nekem is ez van rajta,igazából 2006-os a vas,csak 2007.04. es forgalomba helyezéses!
Ár?
Nekem van 1 pár WRP oldalidomom,zsír új,ha érdekel valakit?
1000 Köszi,angyal vagy
Erre jártam a hétvégén, gondoltam csinálok pár képet. Etyek-Alcsútdoboz. Az utak olyan szarok, hogy néha olyan érzésem volt, mintha krosszoznék. :) Ellenben ez a fasor ez elég jó hely, ott valahogy nem akartam sietni...
Jah, annak csúnya vége tud lenni. Bár így is dukál neki egy komplett blokkmosás, egy cimborámnak így ment gallyra az egyik hengerfeje egy VTR-ben... Valami levált váltóalkatrész elzárta az olajjáratot felfelé.
Sajnos nem, rosszabb a helyzet most,hogy szétszerelték látszik a baj de"szerencsére"más nem sérült.Az 5-ös fogai sérültek és azt szépen mind megették a többiek!
Én mostanában bóklásztam csak vele erre-arra, valamelyik tankolásnál 5.9 körül volt. Kábé 100-as utazóval falukon keresztül Velence oda-vissza, szóval ebben sok volt az ötödik.
A jobbos elfogadható állapotú,a balos már volt javitva,de az csúnya is,nem folyik,de nem szép.Hétfőn tudok képet küldeni,10000 kérek érte,és adom mind kettőt,ha másra nem tartaléknak biztos megfelel!
0620/480-8021
Érdeklődnék hogy egy ilyen motornak a forgalomba helyezése mennyibe kerülne?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
egyébként akkor jó minden mert nekem is ennyi amikor nem bántom....csak furcsálom hogy pl az SMC ha nyúzod akkor is csak 5 liter holott a WR akkor meg 12 is simán
Ár?
Nekem van 1 pár WRP oldalidomom,zsír új,ha érdekel valakit?
1000 Köszi,angyal vagy