Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szerintem annak nem csak úgy kinn a szabadba kell menni
én ha jól emlékszem az nekem nem a szabadba megy....majd rápontosítok és nincs összefolyóm.
nekem is ez a gondom, megálláskor csöpög belőle az olaj, nemrég lett új dugó,gyűrűk, hajtókar, főtengelycsapágyak, gyári tömítéssel összerakva
olyat is mondtak nekem itt rá hogy a nyitott dob miatt amikor visszadurrog felcsapja oda az olajat?
valami ötlet?
Ha megszámolom hogy hova vannak állítva az segít?
Nem kéne... Méress kompressziót. Én cseréltem tavaly gyűrűket meg volt hengerfej felújítás, de semmi ilyenem nem volt mikor összeraktam. Az az a cső ami a szelepfedél tetejét elhagyja és lent lóg a vége, ugye?

A kartel meg tilos. Karter a neve.
Igen kérem, azzal azt szokás csinálni. :) Service manual, "Cable routing diagram" fejezet. ;)

Neked van összefolyótartályod, ugye?
Ki emlékszik arra HA beszitál,vegyél el a húzóból addig amíg jó nem lesz,kb 2 fordulatokkal vegyed vissza.
Mesterek ki látott már olyat,hogy az új motorból a kartelcsövön olaj csepeg nem sok de pont annyira,hogy idegesít.Újabb kérdés mi lehet a baj?
Te a szelepdekli tetején lévő csövet csak úgy kivezeted a szabadba ?
Hát vígasznak tudom hogy kevés de én is így jártam amikor váltó baja volt....de most hála istennek újra felhegesztették stb...és most pöpec ! 10 üzem óránál járok kb abból pár pályán volt...és hosszabb úton.
Ha már jó idő van akkor gyakoroljunk

http://youtu.be/6Hsgzmbrs_A
Hát hallod... Én se viszem túlzásba, de na... :D A,úgy jó amit csináltál, működik minden faszán, bár a múltkor beszitált az eleje csúnyán. Kb 90-100 körül, huplis közúton. Van recepted? Ha már így előkerültél... :P
Mé má megkellet volna döglenem?
Nagyon szépen köszönöm előre is
Nincs nagyon választásod... Kezdd a kuplung felől, aztán majd látod hogy onnan hozzá lehet-e férni a bajhoz. Van ilyen. Állj neki minél hamarabb, annál előbb végzel. Remélem nem darálta le a blokkod, az nagyobb szívás...
Szereltem kicsit szombaton, átalakítottam a vízhőmérésemet, most már szabatosabb egy fokkal. Képriport itt:

http://s3.toldacuccot.hu/letol...

Have fun!

P
Azt hittem hogy már meg se vagy...
Jövő hétvégén lefotózom meg küldök árat, de már nem leszek otthon a héten. Felírom a 'fonba hogy ne felejtsem el. :)
Biztos jó a szerelőő
Legelöször irass a háziorvosoddal egy doboz SANAX-ot!
Én biztos felrobbannék.
Sajnálom
nem az a baj hanem 1 hete lett beszerelve a motor és most megint lehet szétszedni ugy hogy van a motorban 5 üz.óra
a valtot meg is lehet javitani...nekem is most lett felujitva a fogaskerek benne...es poton penz az ujhoz kepest :)
Az mit jelent?Általában mi a bajuk?
Szevasztok!Nem fogjátok elhinni de tönkrement a váltóm 4.-5. fokozata (csak ez nem lett cserélve)na most mi az anyámat csináljak! Ötlet?
Megvan,de "defektes"!Szokásos yamaha fájdalom!