Halihó ! Bontásból rám maradt 2db WR / YZ himba kutyacsonttal becsapágyazva ! 450 / 250 be passzolnak kb 2003-2005 közti tipusokhoz !
Igény esetén tudok képet küldeni !
Érdeklődnék h nem tud e valaki jó állapotú WR fejidomot eladót !
Kocka lámpás változat érdekelne ami a 400/426 és 450 2006-ig volt ! (giraffe féle már elkelt)
Köszi addig is !
Üdv. Laci !
Én ezt hívom félmaflás állapotnak mikor a kihuzott szivató sok (akkor rúg vissza a berúgója ) de ha visszakattintod az meg kevés ! Hőmérséklet változás lehet az oka ! Ilyenkor én úgy inditok 2-4 gázfröccs a gázkaron szivató nélkül aztán ha bepöffen akkor picit kihúzom a szivatókart és játszok vele ! :D
Nem kell bele több pólusú gyertya simán NGK CR8E azt kész !
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a motorom szivatóval nem indul be (olyan mintha visszarugna ekkor)
Szivató nélkül meg beindul elsőre, csak a kicsi alapjárat miatt le is áll ezért rögtön indulás után huzom rá a szivatót és jó. Esetleg ötlet hogy min kellene állítanom? Ősz óta csinálja. lehet h klimaváltozás miatt? Meg azóta van benne a gyári 1 pólusu gyertya, előtte az ikerelektródás volt. Előre köszi
Na nem is tudtam, hogy elköltöztél. az a baj, hogy én is, és csak némelyik hétvégén vagyok otthon. Most pont nem, de ha hazamegyek rád csörgök. Működhet a dolog a persellyel, mondom én is átalakítottam anno. A zsírzógomb meg ha elfér, bajt nem csinál. Ha a '82-es XT-n is működött...
Én a CR 250-be csináltattam bronz perselyeket és működött.
Bár nem véletlenül van kitalálva a tűgörgő oda, mert a csavaró erőket jobban elnyeli. Zsírzógombot nem fúrtam rá anno, csak hornyok lettek bele esztergálva. A pivot works készlet 25000 Ft-ért amúgy, ha olyanban is töröd a fejed egy hulladék, a gyári még kopottan is tovább bírja. Saját tapasztalat. Mondjuk én csak a himbához vettem a WR-hez, a lengővilla befogatást csak zsíroztam, nem lógott ellentétben a himbával.
Eladó vadonat új Eredeti Yamaha OEM vezérműlánc, eredeti bontatlan csomagolásban, 3 db van
2004-2009 YFZ 450
2003-2009 YZ450F
2003-2011 WR450F
2008-2011 WR250R
Ára bolti ár töredékéért, posta van.
9000Ft/db
érd.:patvaros87@gmail.com
Igény esetén tudok képet küldeni !