Igen-igen, ez a Deep Purpish Blue Metallic C, a yamaha hívja így a saját kék színét, de ez alapján nem tudom hogy találsz-e valamit. Én a vázat 5002-es RAL kékkel festettem le, az hasonlít, de nem olyan mint a gyári.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a WR-eknek a kék színjének van valami szín neve? ( égszínkék v vmi) . Mert vettem a motoromra egy WR fejidomot de még idő míg megjön a motor pedig darabokban szeretném lefesteni, de olyan színre mint a fejidom.
Szia Felvettelek msn re...nemtudom használod-e még de ide is leírom a kérdést és válaszolhatsz is rá ha tudsz me akarsz is
csak annyit akartam hogy a WR ben milyenre cserélted ki a szelepet ? mármint én úgy tudtam hogy egy vas szelep sem egyezik a WR ével és ezért csak titánt lehet bele venni......szóval ezt leírhatnád vagy aki tudja hogy is van ez ?
Ez is magánvélemény lesz. Nekem 2éve van wr-em és soha nem volt vele semmi bajom még. Egyszer télen felújítottam a hengerfejet elővigyázatosságból (titánszelep ki acél be.. le ne szakadjon nekem...) Ennyit csináltam vele és nagyon jó. A motoros körünkbe van 2db 525ös ktm. Valamelyiket mindig basztatni kell mert, nem fasza. De persze ez lehet csak 2 db egyedi eset pont nálunk :D Konkrétan most az egyikbe szétszedés után derült ki hogy szorul a kipufogó szelep... Én ktm-et soha nem fogok venni az biztos. Nem mondom hogy szarok, de szerelje más őket ne én.
Ahogy a képeidböl látom és az eladó holmik között volt neked már mind a kettö.
Akinek WR-je van biztos nem fogja azt mondani,h szar ne vegyél.
Más tipusról meg nem nagyon tudunk véleményt mondani.
Ez az Én privát véleményem.
Nekem bejött a WR, a KTmM sztem anyagilag huzosabb.
Sok szerencsét
Szeretnék érdeklődni,hogy gyári lámpás hátsó sárvédőd van-e illetve tudsz-e valakinél,mennyiért? Fényképet ajánlatot ide küldj légyszi mzoltan77@gmail.com.
Köszi előre is,Zoli. 0620/480-8021
most meg tekercseltethetem újra mert megint menetzárlatos lesz -.- búza aksi szétcseszte
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a WR-eknek a kék színjének van valami szín neve? ( égszínkék v vmi) . Mert vettem a motoromra egy WR fejidomot de még idő míg megjön a motor pedig darabokban szeretném lefesteni, de olyan színre mint a fejidom.
csak annyit akartam hogy a WR ben milyenre cserélted ki a szelepet ? mármint én úgy tudtam hogy egy vas szelep sem egyezik a WR ével és ezért csak titánt lehet bele venni......szóval ezt leírhatnád vagy aki tudja hogy is van ez ?
Hátsó kerék:20mm-er tengely átmérő, tengely agy szélesség távtartó szélétől-távtartó széléig:190mm-er. féktárcsa átmérő:220mm. Gumi méret:150/60-17, felni:17x4.00.
érd.:patvaros87@gmail.com
Akinek WR-je van biztos nem fogja azt mondani,h szar ne vegyél.
Más tipusról meg nem nagyon tudunk véleményt mondani.
Ez az Én privát véleményem.
Nekem bejött a WR, a KTmM sztem anyagilag huzosabb.
Sok szerencsét