Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! A váltó nem maradt meg véletlenül?Lehet,hogy egy cimborámat érdekelné
Érdekelhet valakit egy pár WR 426-ból megmaradt alkatrész?!Blokk közepek,kuplund szerkezet,jobb hűtő,váz,vez tengelyek,lamella szett új.Képet tudok küldeni,ha érdekel valakit!Szép napot mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek!Végre megjöttek az új idomok,felszereltem felszaladtam Dobogókőre erre nem defektet kapok! Kezdődik!
Szia Peti!
Szeretnék érdeklődni,hogy gyári lámpás hátsó sárvédőd van-e illetve tudsz-e valakinél,mennyiért? Fényképet ajánlatot ide küldj légyszi mzoltan77@gmail.com.

Köszi előre is,Zoli. 0620/480-8021
hát olyan mint egy WR....semmi extra nincs erőben csak a kipuff rendszer meg hozzá van hangolva a karbi azt kész....

most meg tekercseltethetem újra mert megint menetzárlatos lesz -.- búza aksi szétcseszte
Szép munka, nagyon tetszetős. Grat!
Igen-igen, ez a Deep Purpish Blue Metallic C, a yamaha hívja így a saját kék színét, de ez alapján nem tudom hogy találsz-e valamit. Én a vázat 5002-es RAL kékkel festettem le, az hasonlít, de nem olyan mint a gyári.
Te vetted meg a Hanter gépét? Biztos jó combos... :D
Karaj, grat
szia!en most vettem wr-emhez egy festeket de nincsen neve csak egy szam van a dobozonn! Ez DPBMC szerintem ez az azonositoja!
Szevasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a WR-eknek a kék színjének van valami szín neve? ( égszínkék v vmi) . Mert vettem a motoromra egy WR fejidomot de még idő míg megjön a motor pedig darabokban szeretném lefesteni, de olyan színre mint a fejidom.
Grat hozzá.sok baleset mentest.Jo géped van
Használd egészséggel
ÉÉÉÉSSSSSS kész, már van benne 1 óra,sajna a fék adapter az új idomok és a matricázás nincs kész ,de sebaj MEGY!
Remélem holnap már beindítható lesz Pötyi már alig várom,már ha beindul
Ha kész lesz egy beszámolót és egy videót kérhetünk? :)
Holnap beszerelődik a helyére
benibalazs@gmail.com az msn-em azóta változott. sry
Szia Felvettelek msn re...nemtudom használod-e még de ide is leírom a kérdést és válaszolhatsz is rá ha tudsz me akarsz is

csak annyit akartam hogy a WR ben milyenre cserélted ki a szelepet ? mármint én úgy tudtam hogy egy vas szelep sem egyezik a WR ével és ezért csak titánt lehet bele venni......szóval ezt leírhatnád vagy aki tudja hogy is van ez ?
SM építéshez, 2000-es évjáratú 125ccm Aprilia Rs felni, párban eladó, Első kerétengely átmérő:20mm-er, tengely agy szélesség:107mm-er. Féktárcsa átmérő:320mm. Gumi 110/70-17, felni:17x3.00,
Hátsó kerék:20mm-er tengely átmérő, tengely agy szélesség távtartó szélétől-távtartó széléig:190mm-er. féktárcsa átmérő:220mm. Gumi méret:150/60-17, felni:17x4.00.

érd.:patvaros87@gmail.com
Ja meg a hajtókar kotyog benne fél centit jobbra balra :D
Ez is magánvélemény lesz. Nekem 2éve van wr-em és soha nem volt vele semmi bajom még. Egyszer télen felújítottam a hengerfejet elővigyázatosságból (titánszelep ki acél be.. le ne szakadjon nekem...) Ennyit csináltam vele és nagyon jó. A motoros körünkbe van 2db 525ös ktm. Valamelyiket mindig basztatni kell mert, nem fasza. De persze ez lehet csak 2 db egyedi eset pont nálunk :D Konkrétan most az egyikbe szétszedés után derült ki hogy szorul a kipufogó szelep... Én ktm-et soha nem fogok venni az biztos. Nem mondom hogy szarok, de szerelje más őket ne én.
Ha jó paripát fogsz ki akkor no problem velük....
Ahogy a képeidböl látom és az eladó holmik között volt neked már mind a kettö.
Akinek WR-je van biztos nem fogja azt mondani,h szar ne vegyél.
Más tipusról meg nem nagyon tudunk véleményt mondani.
Ez az Én privát véleményem.
Nekem bejött a WR, a KTmM sztem anyagilag huzosabb.
Sok szerencsét