üdv. motorvásásrlás elött állok és érdkelne hogy erröla WR röl valaki tud e vaalmit mondani jot roszat vagy valki aki ismeri. nézegetem az exc ket is és nem tudom hogy mi mellet döntsek ha valakinek van véleménye irjon köszi
Vedd ki,vedd le a müanyag vázról,mosd ki(én benzinbe szoktam)száritsd ki,fujd be rendesen és tedd vissza.figyelj mert ovális nem kerek.jol kerüljön a helyére mert különben baszhatod.
mind ezt gumikesztyübe csináld mert ragad naon.
hello!ojan kerdesem lenne,hogy a levego szuro olajat hogy kell hasznalni wr nel?nagyabol eltudom kepzelni de nem szeretnek hibazni!valaki meselne egy keveset rola?menyire fontos stb
itthon az alkatrész tényleg több lenne de ez az e-bay tényleg frankó a fele cucc Amerikából a másik fele Angliából jött,ja és apróságok Japánból ezért tart ilyen soká a javítás!
A hajtókar csapszeget tartó zéger tört el ezután a csapszeg belemart a henger falába,a kiesett zégerdarabok meg bele a váltó fogaskerekei közé mindezt előjel nélkül 3 perc alatt.
kérdésem lenne hogy ti mármint aki közúton használja a motort az milyen átételt használ ? nekem most 13 42 van de szerintem egy kicsit pörgős hozzá nem ?!
már ráment,de ahogy látom épülni nem bánom egy cseppet sem.Így van megint a motornak szép 5 éve. Mert ahogy elnéztem ebben még minden gyári volt a bunkó gazdája csak hajtotta és ugye azt mondta tavaly teljes generál volt rajta.Így 350-körül megáll remélem
jogos a hozzászólás ! :D így legalább nem zsákbamacska....egyébként ti milyen sűrűn cserélitek az olajat ? km ben számolva....az üzem óra mérő alamiért vacakol nekem....
mind ezt gumikesztyübe csináld mert ragad naon.
Eladó gyári WRP hátsó oldalidom pár karcmentes motoron még sosem volt,új wr 250/450-re.
Ár:10.000ft/pár
0620/480-8021 Zoli.
kérdésem lenne hogy ti mármint aki közúton használja a motort az milyen átételt használ ? nekem most 13 42 van de szerintem egy kicsit pörgős hozzá nem ?!
Szerelőkesztyü valakinek?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Wr 250 F-re keresek gyári fejidomot (szépet).
Fotót-árat kérek. mzoltan77@gmail.hu
Köszi.