Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. motorvásásrlás elött állok és érdkelne hogy erröla WR röl valaki tud e vaalmit mondani jot roszat vagy valki aki ismeri. nézegetem az exc ket is és nem tudom hogy mi mellet döntsek ha valakinek van véleménye irjon köszi
Elvileg holnap d.u. ra kész
KOSZI!mar pucoltam ki,csak nem tudtam,hogy be is kell olajozni!koszi szepen megegyszer!
Vedd ki,vedd le a müanyag vázról,mosd ki(én benzinbe szoktam)száritsd ki,fujd be rendesen és tedd vissza.figyelj mert ovális nem kerek.jol kerüljön a helyére mert különben baszhatod.
mind ezt gumikesztyübe csináld mert ragad naon.
hello!ojan kerdesem lenne,hogy a levego szuro olajat hogy kell hasznalni wr nel?nagyabol eltudom kepzelni de nem szeretnek hibazni!valaki meselne egy keveset rola?menyire fontos stb
Sziasztok!
Eladó gyári WRP hátsó oldalidom pár karcmentes motoron még sosem volt,új wr 250/450-re.
Ár:10.000ft/pár
0620/480-8021 Zoli.
en nap mint nap hasznalom az ebay-t!barmi segitseg kell csak szolj!
Bizony hogy jó dolog az ebay-csak tudni kellene nekem is kezelni meg hogy mit hogyan kell lebeszélni....
itthon az alkatrész tényleg több lenne de ez az e-bay tényleg frankó a fele cucc Amerikából a másik fele Angliából jött,ja és apróságok Japánból ezért tart ilyen soká a javítás!
A hajtókar csapszeget tartó zéger tört el ezután a csapszeg belemart a henger falába,a kiesett zégerdarabok meg bele a váltó fogaskerekei közé mindezt előjel nélkül 3 perc alatt.
Haller WR tulajok !

kérdésem lenne hogy ti mármint aki közúton használja a motort az milyen átételt használ ? nekem most 13 42 van de szerintem egy kicsit pörgős hozzá nem ?!
Mi adta meg magát benne?
Helló Mindenki!
Szerelőkesztyü valakinek?

http://www.kepesmotor.hu/motor...
azthittem hogy több lesz egy ilyen nagy generál....
már ráment,de ahogy látom épülni nem bánom egy cseppet sem.Így van megint a motornak szép 5 éve. Mert ahogy elnéztem ebben még minden gyári volt a bunkó gazdája csak hajtotta és ugye azt mondta tavaly teljes generál volt rajta.Így 350-körül megáll remélem
Én olyan 800km után, de nem is bántom nagyon a gépet.
jogos a hozzászólás ! :D így legalább nem zsákbamacska....egyébként ti milyen sűrűn cserélitek az olajat ? km ben számolva....az üzem óra mérő alamiért vacakol nekem....
De cserébe lesz egy "új" motorja :)
neked akkor erre rá fog menni eléggé sok pénz
Igen a motorban majdnem minden új lesz
Hotcams vezérműtengely és komplett gyujtás yz 426 ra eladó,,mondj egy árat!
Üdv! A szelepeket is cseréled?
Sziasztok!
Wr 250 F-re keresek gyári fejidomot (szépet).
Fotót-árat kérek. mzoltan77@gmail.hu
Köszi.
Köszi, remélem nem kell addig várni már nagyon mennék!
Igen ,sajnos nem maradt más választásom olyan szar volt a henger fala.Remélem így is bitang lesz!