Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyiért komplett váltót vettem,mindenestől igaz ,hogy YZ de imádja a WR.
Huhúúú,a fájhatott Jobbulást!
hátravágtam magam egy hangszerrel
Há,mi történt?Megharapott egy vadmacska?
Így van !
nem bántani épp a sebeimet ápolom !
Köszi szépen.Holnap felhívom.
De,csak ,mert nem válaszol neked ez a gyerekező 06 és huszasos negyvenhárom00nyolcszázegy.Cseh Gabi
Hogy tudnám felvenni a szerelővel a kapcsolatot?Légy szíves segíts ebben!Köszi.
Egy jász jákó halmai szerelő oldotta meg nekem a problémát
nem új fogaskerék van benne ! hanem fel lettek javítva egy ezzel foglalkozó szaki álltal....nekem bírja simán a gép pedig nyúzom azért.
úgy szint a szerelő gyerek crossozik is vele és neki sincs baj
no meg csinált már több motorba is így javíttatást.
Nekem 85 ezret mondtak.Hol csináltad?
13 ezer volt a két fogaskerék illetve léptető villa javítása összesen !
Eleinte rángatott 5.-be,most már ki is dobálja.A te váltód mennyiből lett felújítva?
mitörtént vele ?
képet róla !
nekem is tönkre ment nem régen a váltóm és occsóságból fel újították.
Ez így kompletten gecijó áron van ! add nekem a radiális munkahengert ! :D adok helyette másikat
Sziasztok!Egy wr450 2003 évjáratu enduróhoz kellene váltó,vagy csak 5.sebesség 2db fogaskerék és léptetővilla.Előre is köszönöm a segitségeteket.
Na jó Tibi bácsi elintézte az sm-szett új ára 150.000 forintocska.
Üdv!

Szivesen megtenném, balassagyarmaton vagyok. Konkrétan még nem akarok vásárolni mivel még megvan az RC125ösöm, csak tapasztalatot próbálok gyűjteni
Ha gondolod fussunk össze beszélni.Nem vagy messze ahogy néztem.
Sziasztok

Régebbi 2000-01 körüli WR 400-426ról szeretnék pár gyakorlati tapasztalatot hallani. Visszaolvastam, de nem derül ki számomra hogy ezek üzemórásak-e? Létezhet-e hogy 10éves koruk ellenére a blokkjuk még bontatlan jó állapotban lehet, ha szelephézagok és az olajcserék megvoltak? Vagy általában széthajtják ennyi idősen?
Amúgy én erdőjáráshoz hobbienduróra és némi túrázáshoz használnám
Sziasztok! Régi, kockalámpás Wr fejidom érdekelne, akár lámpa nélkül is
én azt még sose vettem ki !
Hi! A durva szűrőt a vázban milyen gyakran kell takarítani? Minden második olajcserénél elég?
Hali WR-esek használ önindítót keresek elfogadható áron tud valaki imfót ezzel kapcsolatban
Haller WR tulajok ! :D érdekelne hogy nektek a motoron van-e olyan hogy kormány zár....én mikor vettem a lomok között kaptam hozzá azt is...csak nem jövök rá hogyan kell rászerelni...lehet hogy nem is rávaló ezért kérdem ! ha van akkor légyszíves egy leírást.