Az a baj kedves Misek,hogy az enyémben már kotyog a szelep a tieid milyen állapotban lehetnek? Mivel zsír új motort építtetek lehet,hogy már azok sem bírnák sokáig de azért köszönöm.
találtam!használtak ha érdekel elküldöm póstán! de van komplett hengerfejem is csak szelepek és szelepszár szimeringek kellenek bele 40.000 ha kell valakinek. a szelepvezetőkre pedig mondj valamit amit gondolsz értük,megegyezünk bizos!
az újhoz képest poton pénz....5-7 ezer ft / fogaskerék !
szépen lézerrel felheggesztik azt beedzik és helyzet köszörűvel meg becsiszolják amilyenre kell. eddig akinek így lett megoldva semmi problem nincs vele tökéletesen megy a motor ! :)
Cső
köszi most rendeltem egyet egy itthoni krosszmotorokkal foglalkozó helyről de visszaküldtem, mert nem működött. Ha nem küldenek helyette másikat akkor majd visszatérhetünk rá.Köszi a reagálást.
Mért nem csináltatod meg ? nekem is ez volt a baja motornak most van éppen szerelőnél :) nem veszek én 25 ezer ért új fogaskereket ha meg lehet havítani az új technikával már :D
Ja, az önindítót mondták többen is, nekem mondjuk pont jó. Szerintem azok bírják jól tönkretenni, akik gázt húznak amíg önindítóznak (lehetőleg minél nagyobbat). Én mondjuk rúgom, attól biztos nem szarik be az önindító. :D A durrogás meg nem típushiba.
Na azt úgy ugyan meg nem mondod... Ha még beindul, akkor más kopog benne, ahhoz hogy a hajtókart meghalld kézzel forgatva kívülről, ahhoz már a görgőkosárnak se szabad benne lenni. :) Amúgy a hajtásláncban kábé 50 pár alkatrésznek van játéka, kezdve a primer áttételtől a kuplungon át a váltóig, mindennek. De nemtom. De ha lemennék se lennél előbbre, én nem hiszem hogy szét akarom szedni a motorodat. :)
Szevasztok,ismét kérdés, nagyon lassan megy a motor újjáépítése úgy néz ki már csak szelepvezető kéne 2 db a kipufogó oldalra.A yamaha Fehérnél 3 hét és 30rongy.Ötlet?
valoszinű, de még nem biztos nem szedtem még szét.
De remélem hogy csak ennyi a baj. Ez még nem hagzik vészesen.
Egyébként most vettem pár hete relativ drágán és nem gondoltam volna hogy barmi baja lesz.
Elötte apriliam volt annál nem lepödtem meg ha valami szethullot. Ezen azért de...
Egyébkent mire kell még odafigyelni ennél a motornál? Típushibák? Vagy esetleg vmi amit érdemes rendszeresen ellenőrizni mert meglazulhat széteshet vagy ilyesmi?
szépen lézerrel felheggesztik azt beedzik és helyzet köszörűvel meg becsiszolják amilyenre kell. eddig akinek így lett megoldva semmi problem nincs vele tökéletesen megy a motor ! :)
köszi most rendeltem egyet egy itthoni krosszmotorokkal foglalkozó helyről de visszaküldtem, mert nem működött. Ha nem küldenek helyette másikat akkor majd visszatérhetünk rá.Köszi a reagálást.
az enyémnek az önindítója volt szar, meg durrogott...
De remélem hogy csak ennyi a baj. Ez még nem hagzik vészesen.
Egyébként most vettem pár hete relativ drágán és nem gondoltam volna hogy barmi baja lesz.
Elötte apriliam volt annál nem lepödtem meg ha valami szethullot. Ezen azért de...
Egyébkent mire kell még odafigyelni ennél a motornál? Típushibák? Vagy esetleg vmi amit érdemes rendszeresen ellenőrizni mert meglazulhat széteshet vagy ilyesmi?
megmozgatom az elsö lánckereket és eléggé kopog a hengerbe valami.