Helló,megint elakadtam!Vettem a gépre a lent látható fékszettet Magurát,na a baj az,hogy az én 2002 es wr-mre nem lehet a nyerget tartó konzolt felszerelni mivel az állítólag újabb mocira való valami 'zárt patronosra' vagy mi.Mit tegyek adapter buherálása vagy eladjam?Ötleteket várnám!
autoknál is jellemző probléma , mivel ahol dolgozik a karmantyu pont ott kopik meg, sima karmantyu cserénél ideig-oráig jo, aztán ugyan az a jelenség mint előtte...
Sziasztok Srácok ! Fék problémám lenne (Wr400) ! Hátsófék főfékhengeren ha csak karmantyúkat cserélek kb 2 hét után kinyirja az ujakat ! Igazából még nem találkoztam hasonló jellegű problémával ! Van e ötletetek h mi lenne a gond/ megoldás ?
huh,koszi megnyugodtam!ja es meg az akartam kerdezni ha nagyon megnyomom befele akkor egyet kattan es be ragad es nem veszi a sebesegeket,ha meg kihuzom akk megy tovabb minden,ez vlmi lopasgatlo v mi?
sziasztok,lenne egy kerdesem,ma vettem eszre hogy a motoromon a sebvalto karnak van egy fel centimeteres be es ki mozgasa,szerintetek ez problema?fel es le nem mozog csak be es ki.
(yamaha wr400)
WR 400 hajtókar szettbe valaki tud segiteni?
Hol lehet beszerezni,milyet érdemes venni mik a buktatók és,h érdemes-e itthon szétrántani vagy valahová elvigyem?na de hová?
Hello, nem hiszem, de ha esetleg kézhez akad meg tudnád mérni a lendkerék közepének a belsö átméröjét méghozzá a külsö oldalán, amelyik oldalára a fötengely anya fekszik. Mert van nekem egy yz250f gyujtásom, de nem ugyanaz. a wr-nek keskenyebb a fötengelye, és az yz lendkerék nem fexik fel rá, hanem lóg rajta :S Egyrészt ez, másrészt meg az yz-n csak 4 tekercs van, gondolom világítás nuku lenne. Egyébként nagyon köszönöm a gyors választ!
autoknál is jellemző probléma , mivel ahol dolgozik a karmantyu pont ott kopik meg, sima karmantyu cserénél ideig-oráig jo, aztán ugyan az a jelenség mint előtte...
komplett főfékhenger csere megoldja a bajt.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
(yamaha wr400)
WR 400 hajtókar szettbe valaki tud segiteni?
Hol lehet beszerezni,milyet érdemes venni mik a buktatók és,h érdemes-e itthon szétrántani vagy valahová elvigyem?na de hová?