Sziasztok megmaradt profesionalis crosscuccok olcson eladók, hibátlan szakadás mentes ujjszerü igen megkimélt dolgok, méret illetve márkák kétrészes ruha az aprohirdetés rovatban. termékek ujj ára közel 300000ft. EGYBEN 60000FT. De külön is megvásárolható. ÜDV Zoli.
állj ki a nyeregből rövid időre amúgy 100 után nekem is kezd fájni, de lassan visszarázódok és a 200at is még bírni fogom amúgy hozzászoksz idővel, vagy zselés ülés
Más téma. Hányan vannak itt akik utcán járnak a vassal? Seggfájás? :) Én kábé 50-60 km-re vagyok hitelesítve, onnantól annyira már nem faja. Persze ha lehetne végig kanyargós úton végig tempósan menni, nem lenne baj, de hát nem lehet. Tud valaki valamilyen trükköt?
Hihi... :) Pont az előbb jutott eszembe a dolog. Valahogy úgy akarom a dolgot, hogy egy barátomat még útba ejtem közben. Lehet hogy nála aludnék valamelyik pénteken, aztán szombaton felmennék Parádra. Csak még alkalmat kell találni rá, mert közben itthon is van dolog a hétvégékre általában. Az tuti hogy csak a következő fizu után lesz belőle valami.
Nekem módszertől függően fél és egy óra között bírta a tank. Nem is az volt a baj, hogy minden motorozás előtt ragasztani kellett, hanem az hogy úgy kellett motorozni, hogy folyik belőle a benzin :) Sok sikert a javításhoz!
csá!
remélem már Pisti elvitte a védőt ha jó akkor használd majd leisszuk ,ja a KTM az egy disznó a futóműve jobb mint a wr-é hát a motorerőt még szoknom kell kicsit soknak találom néha
Wow... Ma gurultam egyet, nagyon jó a vas. Télen fúvókáztam, most tök jól kiforog, meg nincs az a részterheléses "móka" amit eddig csinált. Az Akrapovic meg dörömböl rendesen. :) Üröm-Budakalász - tudom ajánlani mindenkinek, nagyon jó kis út.
sajnos meg kell válnom a wr400-asomtól...
-rendszámos
-blokk szétszedve
-2000 évjárat
ha érdekel vkit bővebben, írjon vagy hívjon
sajban.gergely@gmail.com
+3620-530-9315
P
Rendszámos WR- t keresek 500 rugó körül!
A cefrézést megbeszéljük!
Köszi
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
remélem már Pisti elvitte a védőt ha jó akkor használd majd leisszuk ,ja a KTM az egy disznó a futóműve jobb mint a wr-é hát a motorerőt még szoknom kell kicsit soknak találom néha