szia, igen üzemórás a gép, de ez nem azt jelenti hogy szar, picit sürübben kell cserélni az olajat olajszürőt, persze ez is használatfüggő, én is fostam elösször, hogy ur isten üzemórás gép, nyugodj meg amiket ezek a motorok kapnak pl egy versenyen, (nem degradálom a tudásodat) de kismiskák vagyunk azokhoz a pilótákhoz képest, ugyhogy hobby célosan nyugodtan (söt szerintem a legjobb választás ) ráülhetsz egy ilyenre, ha nem egy szétgyilkolt szart veszel és betartod az 1000 1500 km-enkénti olajcserét akkor minden okés lessz.
Hello! A közel jővőben venni szeretnék egy Yamaha WR-t 426-vagy 450-est és azt kérdezném h mire kell vigyázni vele, valóban űzemorások? És h vannak az űzemorák?
Hali!Azt tudja-e valaki,hogy a vezérmű tengelyekről hogyan lehet megállapítani,hogy nem fordult-e el a tengelyen a fogaskerék?Valakinek egy kipuf oldali vez.tengely amivel összetudnám hasonlítani az enyémet "kölcsönbe"addig?Üdv mindenkinek!
Nemtom. Én tavaly csináltam meg az enyémet, minden OK. Elvileg a csapok hossza úgy van kitalálva, hogy ha gallyra összehúzod az egészet, akkor szorul meg benne a csavar mindenhol. Ha nagyon nem jössz rá, videózd le ami lóg benne aztán küldd el.
Hali emberek!
Arra mondjon nekem valaki okosat, hogy a himbámmal mit kezdjek, ha azután is lóg, hogy vettem bele pivot works csapágyszettet. Az világos, hogy a csavar lóg a zsír új csapban, de valaki szerzett már be ilyenbe acélcsavart? Vagy az eszterga marad? köszi.
Most állt vagy 3 hónapot a gépem, mondom beinditom ma kicsit. Dekompresszor nélkül könnyedén át lehetett forgatni, kicsit megijedtem. De igy is beindult 2.ra. Miután bemelegedett leállítottam és már normális volt a kompresszió, tehát dekompresszor nélkül esélytelen átforgatnom. Ennyire összeragad az állástól benne valami?
Az miért van,hogy jár a motorom alapjáraton és egyszer gondol egyet és elkezd felpörögni mintha valaki tekerne az alapjáraton.nem értem idáig még nem csinálta sohasem
P
Arra mondjon nekem valaki okosat, hogy a himbámmal mit kezdjek, ha azután is lóg, hogy vettem bele pivot works csapágyszettet. Az világos, hogy a csavar lóg a zsír új csapban, de valaki szerzett már be ilyenbe acélcsavart? Vagy az eszterga marad? köszi.
P
Lehet beküldöm a Cimbimet érte.Ott van az egyetemen.Tudja hol vagy.
Mit küldjek érte?