Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

450-hez valakinek nincs szelepszár szimering szettje? VAgy tölet hogy merre keresem? Előre is köszi
akkor majd január elején
a 2 körlámpás érdekelne de ellőttem a lóvémat!Január eleje nem jó neked?
Értem.Na én annak a szomszédjábol vettem.Mi is a tag neve valami nem tom má :).De jo vétel volt.
De ! Majdnem szomszédomtól vetted a géped !
Hali Misek9!Minden ok,nagyon jó lett,egész más a motor!Üdv szép estét!
Milyen állpotu a Hüttö tank idomok? 02-évjre kéne
426 -os hengerfej olcsón eladó,és van még pár cuccom
szia jó lett a karbi ,? műkődik a vas rendesen?remélem nincs vele gond,,
Sokak szerint az utolsó vas vázas volt összességében a legjobb.Az alu vázasoknál igazából csak a váz hozott igazi újdonságot,a motoron és a futóművön csak folyamatosan finomítottak.
Ja nekem is 50ezerért akartak karbit mikor érdeklödtem.De szoltam eg yhavernak azt ö be lötte.Drága nagyon rá.
Már mindegy vettem egy karbit,csavarok még lefestve,szétszedve sem volt szerintem!Felpakoltam,és már okés.Nemvolt türelmem már szórakozni vele!Csak azért irtam,nehogy megkiabáljanak érte,hogy milyen állapotban van.Nem is 60ezret kérek mint a "bontósok",a szerintük hibátlan,soha sem versenyzett,beállitott,kitisztitott példányokért!
Az alapjárattal voltak gondok nálam is.Nem hiszem hogy kopott lenne a subert kocsi.nekem a Sumert tűn álitottak meg a porlaszton a gáz adakolon ahogy van a fehér csatlakozo azt szét huzta a szaki 2 csavart ki tekert és álitott a ház áláson.És jo is lett.Semmi fuvoka csere nem volt nekem meg ilyesmi.Subert tűn azt a karika valamit lejebb tekerte 2-vel és minden fasza.
Hali!Lenne egy 400-as kuplungom kompletten,vadi ujj lamellákkal,mivel vettem egy 426-ba valót nekem már nem kell!Érdekel valakit?Eladnám a keihin karbimat is,menni ment,de az alapjáratot nem lehetett belőni rendesen,nem akarok "átverni "senkit,valószinü, hogy kopott,de pici pénzért adnám!Üdv!
Én találkoztam olyan Wr-essel aki nem dicsérta az Aluvázas Wr-eket.Meg hallotam itt ott hogy nem igen dicsérik.Motorikussan meg midnen biztos jo.De sokan az Acélvázasokat jobban szeretik.Sulyra biztos az alu jobb.Énazért be válalnám azt az aluvázast.Nekem 02-es wr van és tökéletes.
Hali

Szerintetek az ALU vagy az Acél vázas WR-ek a jobbak?
üdv. valaki tud 2008 as WR t eladot? kösziii
sziasztok eladó megkímélten a következő cuccos egyben 25000ft
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
ufó alatt melyiket érted ?

a bal oldali 2 kör lámpás 6.500
a jobb oldali WR lámpa 10.000
ZeHeR-69 az Ufo lámpás fejidom mennyi?
Hali!Én DRZ-ről ültem át a WR-re.Nagyon jó volt,szerettem.Megbízható soha semmi baja,nem költséges mondhatni "igénytelen",de ezt már biztosan hallottad!A barátomnak volt WR 400,mikor cseréltünk tudtam,hogy egyszer ilyen kell nekem!Jó pár motorom volt már,ismerve a hazai viszonyokat olyat kerestem ami olcsó és olyan amilyen,úgyis felújítás a vége!Így legalább nincs meglepi!Most rendben van,oda kell figyelni rá és mehet.A karbimmal még kicsit "szívok"de a hétvégén ha minden ok rákerül egy másik,és ez is megoldódik! Kérdezném tőletek,hogy járt-e valaki Romániában,Erdélyben endúrózni?Keresnék valami kontaktot tavasszal,szivesen kimennénk páran!Köszi,mindenkinek üdv!
Mi újság van sárvédő ügyben? Nem kell?
A DRZ-hez választható volt a berúgó kar.Tehát nem feltétlenül maradsz ott,ha lemerül az akksi.Tanuló és hobbi motornak kitűnő,de a YAMAHA szinte mindenben jobb nála!
Nem bánod meg ha nem DrZ-t vásárolsz.azon nincs berúgó.és ha az iszapban nem teljesit az akku akkor van baj.
Futómű a Suzukihoz képest Sokkal! jobb.Magadra tudod hangolni az egész motort.

Itt az enyém,vizsgálgasd.