Sokak szerint az utolsó vas vázas volt összességében a legjobb.Az alu vázasoknál igazából csak a váz hozott igazi újdonságot,a motoron és a futóművön csak folyamatosan finomítottak.
Már mindegy vettem egy karbit,csavarok még lefestve,szétszedve sem volt szerintem!Felpakoltam,és már okés.Nemvolt türelmem már szórakozni vele!Csak azért irtam,nehogy megkiabáljanak érte,hogy milyen állapotban van.Nem is 60ezret kérek mint a "bontósok",a szerintük hibátlan,soha sem versenyzett,beállitott,kitisztitott példányokért!
Az alapjárattal voltak gondok nálam is.Nem hiszem hogy kopott lenne a subert kocsi.nekem a Sumert tűn álitottak meg a porlaszton a gáz adakolon ahogy van a fehér csatlakozo azt szét huzta a szaki 2 csavart ki tekert és álitott a ház áláson.És jo is lett.Semmi fuvoka csere nem volt nekem meg ilyesmi.Subert tűn azt a karika valamit lejebb tekerte 2-vel és minden fasza.
Hali!Lenne egy 400-as kuplungom kompletten,vadi ujj lamellákkal,mivel vettem egy 426-ba valót nekem már nem kell!Érdekel valakit?Eladnám a keihin karbimat is,menni ment,de az alapjáratot nem lehetett belőni rendesen,nem akarok "átverni "senkit,valószinü, hogy kopott,de pici pénzért adnám!Üdv!
Én találkoztam olyan Wr-essel aki nem dicsérta az Aluvázas Wr-eket.Meg hallotam itt ott hogy nem igen dicsérik.Motorikussan meg midnen biztos jo.De sokan az Acélvázasokat jobban szeretik.Sulyra biztos az alu jobb.Énazért be válalnám azt az aluvázast.Nekem 02-es wr van és tökéletes.
sziasztok eladó megkímélten a következő cuccos egyben 25000ft
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
Hali!Én DRZ-ről ültem át a WR-re.Nagyon jó volt,szerettem.Megbízható soha semmi baja,nem költséges mondhatni "igénytelen",de ezt már biztosan hallottad!A barátomnak volt WR 400,mikor cseréltünk tudtam,hogy egyszer ilyen kell nekem!Jó pár motorom volt már,ismerve a hazai viszonyokat olyat kerestem ami olcsó és olyan amilyen,úgyis felújítás a vége!Így legalább nincs meglepi!Most rendben van,oda kell figyelni rá és mehet.A karbimmal még kicsit "szívok"de a hétvégén ha minden ok rákerül egy másik,és ez is megoldódik! Kérdezném tőletek,hogy járt-e valaki Romániában,Erdélyben endúrózni?Keresnék valami kontaktot tavasszal,szivesen kimennénk páran!Köszi,mindenkinek üdv!
A DRZ-hez választható volt a berúgó kar.Tehát nem feltétlenül maradsz ott,ha lemerül az akksi.Tanuló és hobbi motornak kitűnő,de a YAMAHA szinte mindenben jobb nála!
Nem bánod meg ha nem DrZ-t vásárolsz.azon nincs berúgó.és ha az iszapban nem teljesit az akku akkor van baj.
Futómű a Suzukihoz képest Sokkal! jobb.Magadra tudod hangolni az egész motort.
Szerintetek az ALU vagy az Acél vázas WR-ek a jobbak?
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
a bal oldali 2 kör lámpás 6.500
a jobb oldali WR lámpa 10.000
Futómű a Suzukihoz képest Sokkal! jobb.Magadra tudod hangolni az egész motort.
Itt az enyém,vizsgálgasd.