Aham.Csak azért kérdem hogy aki csinált már szelephézag állitást és meg lesné nekem akkor meg fizetem a kedvességét :)Igaz nincs szelep hangja csak jo lenne rá kukkantani.
Nekem is fel lett ujjitva nyáron és semmi gond vele.Szerintem nem a szelephézag miatt nem meg yugy ahogy kellene.vagy is nem sok köze van hozzá.Inkább porlasztó vagy elektronika vagy gyertya.esetlet légszürö vagy fuvoka.
Nekem is.Gyári vez lánc ment bele.Hajtokar.Fötengely.plusz csapágy.Dugó.Válto.3-mas sebesség.1 szivoszelep.Himba rendszer.elös tárcsa csere.
Nem tom nálad mi lehet.Hol lett csinálva a moci?Nekem a Yamahafehér.
Gyakorlatilag igen!Nyáron teljesen felett ujjitva a blokk.Hajtókar,dugó,szelepek,csapágyakstb...Mégsem megy úgy ahogy szeretném,ezért most ellenörzöm a vezérlést,és a hézagokat is!
ok,képben vagyok!szó szerint!Köszi,az eddigi motorjaimon nem így volt,megnézhettem volna előbb is mit írnak yamaháék!Furcsa az,hogy így is megy,jól indul,csak hiányzik belőle az a "kitörő"erő!remélem most jó lesz!
alul jelen van,az ok!viszont,ha egy tengelyen a 2pont vizszintes,akkor szerintem egy foggal odébb vagyok mindkét tengelyen!jól gondolom?ez a képen is látszik,csak a külső pontok vannak a hengerfej síkjában,a belsők feljebb kerülnek!Jól látom?
apriliarx125@gmail.com