Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti, neked a stage6 műszerednél a csomagban benne voltak az adapterek is? ha igen milyen adapterek meg egyéb sallangok jártak hozzá
Köszi: Erik
Üdv! Mi végig jártunk mindenféle módszert, ragasztó, üvegszálas javítás, "saját" anyaggal hegesztés, de csere lett a vége. Több műanyagos is csinálta, de 1 órától többet nem bírt sosem. Ezt már egy wr-en meg egy yzf-en is kipróbáltuk. Szerintem az a baja hogy az ülés felfut a tankra és folyamatosan nyomja, mozgatja, ezt meg egyik fajta javítás sem bírja, mindegyik megrepedt! Kérdeztem új árat a fehérnél 180E Ft :) Kb. 100E Ft-ért csinálnak alumíniumot. Én mindkettőt ebay-ről rendeltem USA-ból 25E Ft\db áron postával, használtat. Ha tanulsz más kárából akkor nem szórakozol 5E Ft-os javításokkal és még drágább ragasztókkal!
Ahha, akkor jól elmentelek, holnap visszahívlak. Köszi!

P
Hívtalak ma reggel az új számomról, de nem vetted fel. Elvileg új fejidomos lámpát tudok...
Hmm... Ez fincsi. :) Nem ilyen volt a Hanter gépén is? De most biztosan nem. :( Viszont nincs ott nálatok valakinek gyári első lámpája WR-re? Az sokkal inkább kellene. :)

Azt terveztem hogy valamikor meglátogatlak a motorkerékpárral. A számod még a régi?

P
Hi!

A műanyaghegesztés egy utálatos dolog, elég kevesen tudják úgy csinálni hogy jó is legyen, de messze az a legjobb, ha a saját anyagával meg bírják heftelni. Kétkomponensű gyantát viszonylag sokfélét találsz, ami jó etilénhez, de nézz utána, hogy nehogy oldja a benzin. Van a cégnél egy gyanta amivel ragasztani szoktunk, Loctite, de nem tudom a számát. Ha gondolod, egy darabon kipróbálom hogy állja-e a benzint, aztán ha jó, akkor megírom hogy mi a neve.

Üdv!

P
PE pálcával lehet hegeszteni szerintem.
De a ragasztó jobb mert az tuti tömít.
Loctite biztos jó csak fogja PE-t.
ja biztos,h PE a tank?
Hello!
Nagy segítséget szeretnék kérni, mégpedig: Létezik e bármilyen módszer arra hogy a Tankon egy repedést lehessen javítani? voltam pár autós boltba, és közölték hogy -PE- (polietilén) -t csak anyagával lehet javítani, viszont a műanyagos bácsi meg azt mondja létezik már hozzá ragasztó, és neten is találtam loctite-ból is pl. Valakivel történt e már hasonló ha igen akkor sikerült e megcsinálni, és hogyan. Köszi előre is!
hát igen disznó majd hétvégén kiderűl milyen terepen megyünk a mátrába
Amugy szép kis ktm-et vettél.bizti disznó lehet :)
Eladó! Vadi új Magura radiális pumpa, cnc mart, 16-os dugattyúval! Csak igényeseknek!
köszönöm a válaszod, ez sokat segített !
nem azért adtam hogy ktm legyen csak ilyen még nem volt és ki akarom próbálni egy ktm-et a vágyam egy rmx450
ok
1998-2002-ig megegyezik a tűszelep, ugyanaz van mindegyikben (WR400-426).
2003-tól (WR450) más.
nekem csak a tűszelep mérete kellene h. stimmeljen ami elzárja a benzint az úszó ellenében.
Ja látom 525 exc.Fasza kis exc de a wr az wr. :)
Hát én ezt a fasza kis wr450 nem adtam volna el föleg nem azé hogy ktm legyen.Milyen ktm lett a wr helyett?
Szerintem max a belsejében van külömbség meg a fuvokák talán
A kipuff rács kell nékem ha jó a 400-ra.
Pistivel elküldhetnéd egy próbára.
ezek maradtak eladó!
elment a wr-t remélem nembánom meg hogy ktm lett sajnálom a yamahát
Sziasztok!
2001 és 2002 közötti WR 426 karbija között van különbség? FONTOS! Aki tudja ne kíméljen.
nem igaz 2011-be én is keveset motoroztam most kezdem ujra de a mi kis pályánk alapozni a tuti 2-3 kör biztos izomláz
Holló Bence a hét végén Wr-el edzett.
Azt mondta a KTM-hez képest olyan mint ha jégen menne.táncol alatta nagyon a futómüve semmi. :-(
kiváncsi vok a Te véleményedre.