Üdv! Mi végig jártunk mindenféle módszert, ragasztó, üvegszálas javítás, "saját" anyaggal hegesztés, de csere lett a vége. Több műanyagos is csinálta, de 1 órától többet nem bírt sosem. Ezt már egy wr-en meg egy yzf-en is kipróbáltuk. Szerintem az a baja hogy az ülés felfut a tankra és folyamatosan nyomja, mozgatja, ezt meg egyik fajta javítás sem bírja, mindegyik megrepedt! Kérdeztem új árat a fehérnél 180E Ft :) Kb. 100E Ft-ért csinálnak alumíniumot. Én mindkettőt ebay-ről rendeltem USA-ból 25E Ft\db áron postával, használtat. Ha tanulsz más kárából akkor nem szórakozol 5E Ft-os javításokkal és még drágább ragasztókkal!
Hmm... Ez fincsi. :) Nem ilyen volt a Hanter gépén is? De most biztosan nem. :( Viszont nincs ott nálatok valakinek gyári első lámpája WR-re? Az sokkal inkább kellene. :)
Azt terveztem hogy valamikor meglátogatlak a motorkerékpárral. A számod még a régi?
A műanyaghegesztés egy utálatos dolog, elég kevesen tudják úgy csinálni hogy jó is legyen, de messze az a legjobb, ha a saját anyagával meg bírják heftelni. Kétkomponensű gyantát viszonylag sokfélét találsz, ami jó etilénhez, de nézz utána, hogy nehogy oldja a benzin. Van a cégnél egy gyanta amivel ragasztani szoktunk, Loctite, de nem tudom a számát. Ha gondolod, egy darabon kipróbálom hogy állja-e a benzint, aztán ha jó, akkor megírom hogy mi a neve.
Hello!
Nagy segítséget szeretnék kérni, mégpedig: Létezik e bármilyen módszer arra hogy a Tankon egy repedést lehessen javítani? voltam pár autós boltba, és közölték hogy -PE- (polietilén) -t csak anyagával lehet javítani, viszont a műanyagos bácsi meg azt mondja létezik már hozzá ragasztó, és neten is találtam loctite-ból is pl. Valakivel történt e már hasonló ha igen akkor sikerült e megcsinálni, és hogyan. Köszi előre is!
Holló Bence a hét végén Wr-el edzett.
Azt mondta a KTM-hez képest olyan mint ha jégen menne.táncol alatta nagyon a futómüve semmi. :-(
kiváncsi vok a Te véleményedre.
Köszi: Erik