Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van eladó alubetétes kézvédője?Nem horror áron!
Hátso Alu 52-es lánckerék,Jo állapotu.5000ft.Posta utánvét ok.Lejebb pár sorral
0-km-es JT 49-es Acél lánckerék,WR-YZ tipusokra
Üdv.
Ebben az új típusú wr lámpában milyen égő van?
Köszi szépen: Erik
Valakinek van hűtőre ventilátora? (WR400)
igen én is ezt tervezem az enyémre. nagyon jól néz ki és jó a fénye is föleg xenonnal .
H!Nem tudna adni valaki egy 426 szivóoldali vez tengelyt amíg összehasonlítom az enyémmel,postát természetesen állom!Továbbra is kínlódok Van néhány felesleges alkatrészem,hátha érdekel vlakit:400-as kuplung komplett,hozzávaló ujj lamella szett,keihin karbi,blokk közép jobb-ball,váz.Üdv!
Az enyémen ilyen van,szerintem nagyon jó,erős és jó fénye van,és jól is néz ki!
sziasztok
Érdeklődnék hogy használ valaki ilyen fejidomot? http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Mennyire van erős fénye? esti motorozásra alkalmas?
Köszönöm
Hell'!

Ha van itt valaki aki 450-est karburált már át nyitott kipufogóhoz, megmondaná nekem hogy mit cserélt ki és mekkorára?

Köszi!

P
ha érdekel vkit szoljon.49-es JT Lánckerék csont ujj.Wr-Yz tipusokra
Szia Én annyi tapasztalatot meg osztok veled hogy nem annyira űzemorássak mind a cross ezt te is tudod.Hobby célu használatnál az űzemora nem annyira mérv ado mindha pl amatör endurokorssz versenyen mennél mindig folyton.Én pl 20-25 űz óránként cserélem az olajat a légszűröt meg minden 2.moccolás után tisztittom.Motorikussan a wr450 vagy 426 vagy 400-asok sokáig el mennek.Nekem 2éve van meg és minden fasza vele.
Teleszkopok jol hangolhatoak hisz enduro.Szelephézag meg ilyesmiket olajcserénként kell azért nézni.Igaz én nem szoktam hisz mondom hobby enduros vagyok havi 3 alkalommal ha megyek ki.Koránt se kap olyan pofont a motor mind versenyen.

Hát ennyi lenne.
Sziasztok!Eladó Goodridges kevlár fékcső 68 cm hosszú.Ár:8.000 ft 0620 3498275
Üdv Urak!

Remélem van köztetek egy - két ember aki tud nekem felvilágosítást adni. Eddig szinte csak krosszmotorjaim voltak, főleg Yamaha. De az utóbbi időben egyre szívesebben járok erdőbe, nehezen megközelíthető helyekre, ami nagy kihívást tartogat. Azonban a magas fenntartási költségek és a kemény /cross/ futómű nem igazán erre való. Ezért most elkezdtem nézegetni a hirdetéseket, oldalakat. Amik nagyon tetszenek az a Yamaha WR 250/450 és még a Husqvarna TE-k. EXC nen érdekel.
Tudom, hogy ezek szintén üzemórás motorok, de érdekelne mennyit lehet ezekkel elmenni komolyabb beavatkozás nélkül. Gondolom ezek többet kibírnak mint 40-70 óra. Olajcserét milyen időközönként kell megejteni? Gondolom ez sem 5-8 óra? Légszűrő ugyanolyan hamar koszolódik vagy többet lehet vele menni?
Kevés szabad időm van és azt motorozással szeretném eltölteni, nem szereléssel, folyamatos karbantartással. Persze üzemórás tudom, de kb mennyivel "igénytelenebbek" ezek mint egy YZ 250F.
Nyilván a Cc a külömbség meg némi motor erö plusz évj külömbség öninditto aluváz stb stb.
Porlaszto, légszürö okés. Másik gyertya megvolt. Most mértem szelephézagot, de szívóoldalt nincs hézag. Még a 0.05-ös sem megy alá. Ez lehet az oka esetleg? Lapkák akk gondolom cserések benne
porlaszto?légszürö? más gyertyát proszálj ki.
Hello srácok, kellene egy kis segítség. van egy wr250-em, és az istennek nem akar beindulni. Elvileg egy hete motorozva volt vele, azota tegnap akartuk beinditani, de semmi. szikra van, cuccot kap, már leszedtem a szelepfedelet, hogy megnézzem jol van-e a vezérlése, de az is jelre van állítva. Viszont mégis ugy csinál mintha nem jo helyen gyujtana, mert nem ígér, hanem csak durran egyet. Szerintetek?
Ja és még annyit kérdeznék h mi a különbség a 426-os és a 450-es kőzőtt?
Persze az olaj és a légszűrő tisztitás természetes dolgok, engem inkább az érdekelne h hány űzemóránként vanak a szelepcserék vezérműlánc csere dugó csere meg ilyenek.
okés:)
te is tatabányai vagy ugye? valami szép napos időben összeugorhatnánk a meki mögött kiváncsi vagyok egy másik wr hangjára.
Ha érdekel valakit JT Hátso 49-es Acél Lánckerék.0-km-es patika állapot.5500Ft Posta utánvét ok.
teve007---Igaza van.ha ki fogod és jot veszel akkor ok minden.Lényeg hog yvételkor a motor multja számit mit hogy csináltak rajta és volt e valami baja milyen szervizháttere volt.Neke 2éve van meg és miután már ez a 4.Yamahám igy tudom hogy ezek a mocik sokat ki birnak.Én mentem az enyémmel sziklán ülésig érö sárba meg minden de sehol nem ált meg.
olajcserét meg 20üz oránként csinálom.Légszűrö tisztittás kötelezö mert 10ezreket sporolsz az ilyenekkel.
Ugy hogy figyelj vételkor.
Igaz az én gépem is fenn van anyagiak miatt de azt meg is lehet lesni hogy milyen.
A Matricás 426-os :) hirdetésben vann infó