Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja-ja.

Na akkor feldobnék egy aktuális témát.
milyen olajat tegyek a 400F be?
gyártó - típus
Wr-esek be vannak punnyadva :)
Mi ez a nagy csend már lassan 2 hete?
Üdv!

Van valakinek a gyárinál erősebb hátsó rugója?
Ahhha!
Na majd tavasszal összehozunk egy rügyfakasztó motorozást a környéken.
Felétek van valami Enduró pálya is nem?BalageMester emiltette.
Csá.nem a lilakő hanem a cserkő de ismerem Holló Bencét, Sidlót
Lilakö?
talan23@freemail.hu
köszi akkor jól gondoltam ő a főnököm,egyszer csapathatnánk
igen ott készült a fotó.Kovács István.
Nekem is olyan van.
Dobj egy mail címet és küldök képeket.
Üdv! érdeklödnék hogy a drz-és csávót hogy hívják az adatlapodon a képek közt ,és nem a Recski bányában vagytok
Neked is olyan van?Képet dobsz fel róla?
Sziasztok.......NINCSEN ITT KÖZTETEK MOSONMAGYARÓVÁRI VAGY KÖRNYÉKI MOTOROS....MOTOROZNI ISMERKEDNi ? gabor8181@freemail.hu
Helló
Engem a kipufogó könyök érdekelne
Mennyibe kerülne?
A könyök gyári?
Heló!
WR 450-re hűtővédőm van eladó,ha valakit érdekel!
minden új lesz mert most veszem át a mocit szóval ja , írtam a közlekedési hatóságnak remélem írnak valami okosat :)
Alu pálca
ha nem akarsz sokat költeni alus kézvédőre akkor vegyél egy simát és hajts bele alul lapospálcát.OBI-ban van pár száz ft.
Ha segithetek keress meg
a vizsgáztatás feltétele hogy legyen hátul is lábtartó meg kapaszkodó, éshát ugytudom adalapos vizsgáztatás természeesen uj forgalmi engedély.
Sziasztok esetleg nem tudjátok hogy le lehet e vizsgáztatnia WR 450 F -et 2 személyre ?
Meg nincs valakinek sport dobja amit el cserélne gyárira ?
talan23@freemail.hu itt a mail címem milyen összegre gondoltál?
Esetleg fúvókaméreteket valaki?
Nekem van egy pár, amivel a motort vettem. A fotón még azok vannak. A felszerelőkitt 22-es kormányhoz való, bár az előző úriembert ez láthatóan nem zavarta. :) Igazából annyira nem néznek ki jól, tutira borultak már fel vele, de halálra görbülve nincs, meg hát fent volt és nagyjából jól állt rajta. Valami jelképes összegért a Tiéd lehet, másra úgysem fogom tudni használni.

P