Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs,de más gépéröl irtam.
Megpróbálok tekergetni rajta
kösssz,megpróbálom
Allul proszáld meg hogy fel tekered az alapjáratállitot koppram majd háromnegyed furdulatot le.Subert tűn is lehet állitani kell.A S-tű tetején van egy félkarika menetekkel azon tekerj 2menetet fel.Hamár nagyon fenn van akkor le 2menet.nekem igy lett baba.

-20ba is indult.
Istenem 1dc-vel több és?Hőtágulás miatt el is veszik az az 1dc.Amugy mennyivel i stöltöttél többet 1.6L plusz 1dc? vagy 2L plusz 1dc hmm?Én 1.6 és 1.7 kösz szoktam.
Hi. 1deci olajjal többet töltöttem a gépbe véletlen. Ez okozhat problémát? Vhol olvastam régen, hogy a száraz karteres motoroknak nem okoz gondot ha több az olaj kicsivel de nem tuti... Vmi hozzáértö segitene? köszi.
ha kitekerem akkor meg melegen nem lesz alapjárat.
melegen is ingadozik az alapjárat.néha le is áll.össze-vissza jár
Szegény az alapjárati keveréked. Tekerj ki a csavaron vagy fél fordulatot. Melegen jó az alapjárat? Nekem indult már nehezen attól is hogy álltában tekergettem az alapjárat-állító csavart, aztán nem volt eléggé betekerve.
Valaki nem tud olyanba tanácsot adni,hogy ha hideg indításkor ráhuzom a szivatót és beinditom akkor naggyon magas az alapjárat.
tudom,h emel rajta de ez olyan mint ha fél gázt huznék neki.nem-e lehet ezen vmit állitani?
Ez befolyásolhatja azt,h nehezen is indul?kb. 20.-rugásra
akkor is csak pöffen kettőt.utána hármat-négyet és ezek után szedi össze magát.
Karbi kitakarítva.
Alkatrészek:Kipufogo.Kipufogo Rendszer és itt találsz is.
Szisztok
Vásárolnék yamaha wr/yz 400/426 f típusú motorra tuning kipufogó rendszert.
Akinek esteleg van az írjon
Email:terman18@citromail.hu
Köszönöm
Üdv
Örülök,h segíthettem!
Köszönöm a segítséget így már tiszta a kép
Természetesen a kiegyenlitő tartály felsö csonkjáról jön le a túlfolyócső.
A rugó ne dörzsölje ki
Eljön végig az üléstartó vázon a kábelek mellett és a levegöszürő elött lemegy a rugóstag mellet a karburátor tulfolyója mellett.
Ha tudsz képet is dobjál már mellé!köszönöm
A másik cső az a túlfolyó.
Holnapra megnézem hol merre van a helye,hol megy le.
Hidegebb idökbe igaz ajánlott avékony olaj.10w40 de én nyáron is azzal megyek.de lehet ha melegek lesznek akkor 15w50 ugrok.melegebbekbe a vastag olaj a nyerö állitolag
a Másik szerintem a hátso kiegyenlitö tartályhoz.
A tágulási tartályon van két csö,az egyik a hűtösapkához megy a másik az hová csatlakozik?WR400
Csak nagyon halkan írom mert titok, a Yamalube-ot a Motul gyártja!
Énis 15W50et használom, tökéletes bele.
a 10W40 nem vékony nekem?elég régi motor már 10 éves.
én az 5100 15W50-re gondoltam.
Hali nincs valakinek yz426-hoz 5-ik sebesség fogaskerékpárja?és mégvalami hol tudok tömítés készletet és csapágygarniturát venni jó áron?
csá!
én csak motult teszek a wr450f-be
http://www.fehermotor.hu/terme...
Én motul 5100 10w40 ajánlok.Semmi mást.Vagy Yamalube se castrol meg mást ne tegyél bele.Váltojuk nagyon érzékeny az olajra.Tom me castrolt ki proszáltam és sokszor ki ki dobta a sebességet.Motult teszek bele már 2éve semmi mást.

Mikor szerviszbe volt a gépem kérdezték motult használok?mondom csak azt.Azt mondta a szerelö látszik is mert nincs a dugo se meg a váltose meg kopva és a csapágyak sem.