Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Update a tank ragasztást illetően: Egyenlőre már 2 napja birja a házi "heftölésem", loctite super attack plastik-al kapott egy picit, meg hajtogattam rá saját anyagból, meg nyomtam rá kis szilót, és még mindig jól tartja. köszönöm a segitségeket meg a tanácsokat!
Ha gondolod az ismerősöm megcsinálja neked,az enyémmel semmi gond.El kell juttatni Tamásiba,az gond,te merre vagy helyileg?Más kérdés!Eldurrant a 426 hengerfej tömítésem,esetleg valakinek "elfekvő"?Üdv mindenkinek!
10000ft
Köszi szépen
A hűtővédőtől mennyiért válnál meg?
De mégis tudom. Pedrito kft.
Budakeszin, valami aprilia szerviz, de nem jut eszembe a neve. Viszont nem haver, meg ilyesmi, szóval csak jófej volt...
Az is működik, de nekem úgy zavaros volt, meg aztán - tekintve hogy nincs gyertyakábel - nehéz ügy kivezetni is. Én a jeladó egyik vezetékét csapoltam meg a stekkerben, az tudott az egyik féle beállítással jelet adni. Jó volt még a gyújtótrafó előtt a narancs színű vezeték is, de azzal 4500 fölött nem mért semmit.
üdv !eladó cucok wr450f-hez
-hűtőmerevítő
-hullámostárcsa
-lánckerekek
-motor
alkatrészek
köszönöm,de hol is van az a hely?Remélem Pesten
Köszi, ilyenekre gondoltam a fordulatszámmérő része az csak egy kábel rátekerve a gyertyakábelre vagy komolyabb?
Ó mamám... Menten beszarok, ez elég jól néz ki. :) Ha nem jön össze a másik akkor asszem érdekelni fog. De még úgyis beszélünk addig. Még nem küldtél semmit... Ha valamikor holnap átlököd ami kell, vasárnap megírom a programjaidat.
Megkérdeztem a szerszámosban a fazont aki szokott ragasztani ezekkel a vackokkal, azt mondta, hogy abban sem biztos hogy állja a benzint (bár ezt ki lehetne próbálni), de azt is mondta, hogy olvasott az etilénről egyszer-kétszer, és elég különleges, még a hegesztéséhez is valahogy meg kell savazni hogy jól működjön. Kicsit olvass utána a PE hegesztésének, aztán ha tényleg nagyon bonya, akkor valóban nem lesz más csak a csere. Bár egy próbát nekem is megérne (többet nem), viszont alaposan nézd meg hogy kivel csináltatod, műanyagnál az nagyon sokat számít.
Hell'!

Én is úgy vettem a 450-et, még féklámpa se volt rajta amikor átírták. Megcsinálták azért, de persze tök stikában, meg mondta a faszi is hogy semmi nem szabályos rajta, de gondolom látta rajtam hogy már nagyon mennék vele... :D Szóval van az a hely...
Hey!

Nem tudom milyen adapterre gondolsz. Nekem adtak hozzá egy 22-es kormányhoz való felfogóbilincset (a vastaghoz csináltam magamnak, arra nem volt jó), két hőmérő gombát 1/8"-os BSPT menettel, némi vezetéket, meg a kilométeróra-jeladóhoz való felfogató bilincset (két fajtát), meg 6 db hengeres mágnest. Asszem ennyi volt hozzá.
Él...
A régi számod él még?
Igen azt tudtam hogy mennyibe kerül az új, le is hidaltam tőle :D mondom mi f*sz kerül ennyibe rajta. a matrica szett is 200 ezer gyáriba :D azért még 1-2 dolgot megpróbálok, mert most van 5e ft-om, hátha jó lesz egy darabig. engem az sem érdekel ha minden motorozás előtt meg kell ragasztani :)
Minden segitséget elfogadok, szóval ha lesz időd és kipróbálnád azt megköszönném.
Muthe!Az én 426 tankom is elrepedt alul,ahol a vázra ül.Egy müanyagos srác aki lökhárítókat javít saját anyagával össze "hegesztette",valójában összeolvasztja.Ezek után rákent egy fehér réteget olyan mint a festék,de nagyon sürű,valami műgyanta alapu.Ragasztottam rá polifomot,hogy ne dörzsölödjön ki már egy éve bírja!Szerintem bárhol megcsinálják!
Tud valaki segiteni abba hogy 4T Kipuhoz Kipfogo gyapot kellem.Valaki csinált ilyet már?
Nekem is ilyen a Fejidom.faszák ezek nagyon.
Találtam egy-két kacatot, amit eladnék. Egy komplett féknyereg, új betéttel, és egy kuplung kar...
Ilyen a fejidom...
Sziasztok.A héten vettem egy wr 426 ot.A kérdésem annyi,mivel lejárt a műszakija és ugye az átíráshoz meg kell tényleg rá kell buherálni irányjelzőt meg tükröket.Aki tud ebben segíteni előre is köszönöm!