Hali,egy kérdés!A vez tengelyeknek így kell állni?Nekem vizszintesen vannak a pontok,lehet hogy ezért gyenge a paripám?Valakinek tapasztalat,jó tanács,bármit elfogadok!Köszi!
Lehet kapni u.n.csepp töltőt.
ez kimondottan erre való.nem kell vele kinlódni
ráakasztod és kész.nagyon kicsit mindig rátölt.
A Hellát tudnám ajánlani ami nem gagyi.
6-7000 körül lehet kapni az Unix-nál asszem.
Ja és ez Személyautón is használhatod.
ha valakinek dobálja az 5.-et a 400 v. 426, gondoljon rám mert van egy eladó komplett váltóm hozzá, igaz a 3. sebesség kehes rajta. Ugyan itt 97 mm-es azaz Big Bore hengerfej tömítés eladó.
Akksitöltéssel kapcsolatban vannak tapasztalatok? Kicsit lelapult, a gyújtáskapcsolón se gyújtja ki a lámpát... :( Van töltőm itthon, de nem vagyok benne biztos hogy ami jó a hagyományos akksihoz, az jó ehhez is. Most felhoztam a szobába. Van tipp hogy mit tegyek? Köszi!
Ha valakit érdekel, van eladó 450-esbe TITANIUM szelepkészletem. Vadonat újak, gyári szelepek! 2 kipufogó és 3 szivó szelep, az 5db a bolti ártól jóval olcsóbban. 150eft.
érd.:patvaros87@gmail.com
ez kimondottan erre való.nem kell vele kinlódni
ráakasztod és kész.nagyon kicsit mindig rátölt.
A Hellát tudnám ajánlani ami nem gagyi.
6-7000 körül lehet kapni az Unix-nál asszem.
Ja és ez Személyautón is használhatod.
A WR 400-426-450F üzemórás motor?
Köszi és további kellemes ünnepeket mindenkinek!
Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Akksitöltéssel kapcsolatban vannak tapasztalatok? Kicsit lelapult, a gyújtáskapcsolón se gyújtja ki a lámpát... :( Van töltőm itthon, de nem vagyok benne biztos hogy ami jó a hagyományos akksihoz, az jó ehhez is. Most felhoztam a szobába. Van tipp hogy mit tegyek? Köszi!
P
érd.:patvaros87@gmail.com
Előre is köszi