Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xr400-rol annyit hogy jo moci havernak volt de ahogy esett vele és el dölt a moci 10perc mire el indult annyit kellet levegöztetni.
Köszi srácok!
Mindennapos motorozásra kellene a gép. Föld út, erdő-mező. Az olajcserét és a légszűrő karbantartást alap dolognak tartom egy ilyen kaliberű motornál. Néztem DRZ-t is de az valahogy nem hozott lázba vagy esetleg még az XR 400 ami tetszik. Ha valakinek még van vélemény vagy tapasztalat, ne fogja magát vissza! Minden érdekel!
Molnee......... Te véletlen nem Lajoskomáromba lax?
Igen igazad van.Én is szeretem ez a kis mocit nagyon jol teljesitt.Elég fordulékony is és a kis ösvényes szük helyeken is kezes.Nekem is volt nagy szerviz sok minden ki cseréltettem benne.Nagyon jo vas.
Fölösleges össze haszonlitani egy exc 450 525 vagy 530-akkal mert azért jobbak azok de hallotam olyat söt tanuja voltam hogy nem dicsérik nagyon az aluvázas Wr-eket.
Minden oylan szervizt meg csináltam raj amit meg lehet.kerék csapágycserék olaj stb.ami nagyon bonyolult azt szakira hagyom.
K1ng ! Nekem wr400 van ami koncepcióját tekintve ugyanaz mint a 426os ! (426 lényegében egy gyárilag megpöckölt 400as) ! Nekem kb. 7éve van meg a gép hobbi szinten használom amit eddig költöttem rá egy nagy generál (dugó,hajtókar...) ! Motulal járok én is /300V Factory Line /! De én is azt tudom mondani mint az elöttem lévő ha találsz egy jó állapotút és vigyázol rá meg rendszeresen megtartod a szervizekt (légszürö olaj csere stb ) akkor hálás kis masina ! Erőben nincs hiány semmilyen hátrányban nem voltam soha az 525 , 530 , 450 esekkel szemben (nyilván végre ezek többet mentek de ez nem aszfalt gép ) erdei túrákhoz vagy hobbi endurózáshoz én nagyon szeretem ! Kezdő tanuló endurosnak én speciel DRZ ajánlanék indulásképpen igaz h a Suzuki nehezebb meg lomhább valamivel de olcso és igénytelenebb valamivel a karbantartása ! Hát nekem igazából a tapasztalat az az h DRZ ,WR, aztán a többi már ami a szervizköltségek nagyságát illeti !
Szia.Pár infoval tudok neked szolgálni.Nekem 3-éve van 426f-es Wr-em és a sok kiritika és sok olyan hülyeség amit irnak rola nem igaz.Hogy öreg meg gyenge meg nem strtapa biro.
Költségek:?.Hát az olaj csere elengedhetetlen és a szelephézag nézés igaz az utobbi azért nem 100Km értendö hanem joval több.De a jo minöségü olaj pl (Motul) én ezt használom és ez is ajánlott neki.

Szervizelése viszont költséges dolog.üzemorássak a mocik de hobbyi szinten nem kell annyira az űzemorát nézni pl 20űz olaj csere és folytonos légszürö tisztittás kell neki.Motorikussan ha kifogsz egy jot akkor sokáig el megy.Sokan dicsérik az Acélvázos wr-eket a mostani aluvázasokkal szemben.
Fogyasztásilag hát étvágya az van 8Literes tank van rajta nekem 02-es évj és hát egy nap ki lehet égetni belölle de eröt is ad le.Futomüve viszont nagyon jo.Sok az állitási lehetöség.Sulyra szerintem ideális nekem legalábbis.

Ez az enyém.Én nagyon fájo szivell adom el.És ez fel is van ujjitva ahogy a hirdetésem is irja.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Jo döntés ha wr-t akarsz csak hát itt is vannak ám kokány szarok mind pl a KTM-ben is meg drz-be is ugy hogy jol néz dmeg mit veszel.

üdv:ricsi.
nekem van egy csak nemtudom hogy melyik évjáratra jó

két képet tettem fel azt tudom hogy a fekete az 2003 de a kék ?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni srácok? A WR 426-ról mit kell tudni? Bármi jöhet, minden érdekel! Mennyire strapabíró, és mennyire költséges a fenntartása? Enduro vásárlás előtt állok, és a WR az egyik jelöltem.
Helló!

Nincs véletlen valakinek 2005-ös kislámpás, jó állapotú, gyári fejidoma eladó?
elméletileg nem egyezik a kettő
wr 426 ami nekem van ,nem tudom hogy egyezik e a 450 ével
450 be kellene nekem abba való ? és mennyi lenne az ára ?
nekem van két garnitúra
mennyi az ára?
Van eladó Gyári hajtokar fötengelyel együtt.Wr426F-be.
?Az jó az úgy ahogy van,ha minden oké a blokkban
nem a tartóság miatt akarom cserélni ! hanem azért mert nem mind 1 hol megy a motorod ezzel a tengellyel én úgy érzem hogy felső tartományban indul el mint a veszett egér
én is pont ezen filoztam a napokban hogy még a gyárit is valahogy mérsaékelni hogy tartósabb legyen.
Nincs valakinek véletlenül gyári vezérmütengelye eladó ?
vagy esetleg nem akar cserélni gyárit tuningra ?

email.: apriliarx125@gmail.com
Küldtem mail, megkaptad?
Hali.
Kéket szeretnék. De Kössz
Sziasztok
Valakit nem érdekel egy gyári Excel supermoto kerék szett? Wr-be való kilométeróra hajtással csak a távtartók és a tengelyed kell hozzá. Adok hozzá egy utcai gumi szettet is. Ára fix 120 eFT
Minden azon mullik mennyire viseleg gondját.Olajcserék szelephézag állitás stb stb.Lehet pörgetni megy is szépen.Váltora kell vigyázni az a gyengéjük ezeknek.De ez Wr betegség.Nálap pl a váltoval semmi baj nincs mind máshol olvasom hogy ez az van a váltoval