Még mindig keresek kis kocka lámpás (nem oldalt becsavarozott lámpatestes) fejidomot. Ha valakinek van, szóljon. Ráfizetéses csere is érdekel, nekem van oldalt becsavarozott, csak nem tetszik. :)
Hali Ricsi, ez a hét elég zürös nekem, szerdafele lesz kész a cimbim Kx250 fötengelye, full generál össze kéne tenni neki, mert már nagyon mehetnéke van. De igérem megoldjuk a te masinádat is. Ma megcsináltam a wr hengerfejét , ez mán legalább patika.
Nem az olajcseréktöl függ hogy neked be e krepál a válto vagy sem.Jo e a kuplungod jo e a válto vogaskerekek jok e a léptetö villák stb stb.Meg persze a jominöségü olaj is kell.Motul pl.
amit van motor az igazábol fateré és én magamnak szeretnék egy wr 426-ot azért kérdem ezt a válto dolgot szoval akkor ha rendszeresen cserélem az olajat akkor gond nem lesz?
Minek kérdezösködsz h amost vettél motort?Beszéltél velem msn.el mondtam hogy mik a wr-re illö amolyan betegségek.Válton kivül kutya baja nincs ezeknek.Ha balfaszul váltasz meg nem figyelsz rá akkor megérdemli az ipse hogy igy járt.Nekem a 2.sebesség lett felujitva 2008 ota azota patika.Szoval nem tudom miért kérdezösködsz folyton.msn-en nálam is melyik moci jobb melyik szarabb.Nyugi a ktm-nek is vannak bajai a honda meg egy kotradék a Kawának meg csak a crossai jok.Szoval ennyi.
Hali, elég beteg a váltojuk ezeknek, nézd meg itt a forumon én hogy jártam. A váltofelujjitás nem olcsó, mert ha szétszeded a blokkot az összes csapágy logni fog én tegnap szedtem ki az összes csapágyat a két blokkfélböl darabja 1500- 4000ft között van, váltofogaskerekek sem olcsoak. De nem akarlak elijeszteni a wr-töl. De a használt motor mindig zsákbamacska, minden hirdető esküszik hogy az övé a tutti.
Sziasztok kinéztem egy wr 426-ot olyan kérdésem lenne hogy ezeknél gyakori a váltohiba? ha igen akkor kb mennyi egy ilyen felujitása
igazábol 2002-es modelrol lenne szo
erröl a mocirol van szó:http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
kőszi előre a választ sűrgős
A wr előtt csak 2T-m volt, de gondoltam kipróbálok egy 4T-t, de nekem nem jött be sajna,túl lomha volt, ugyh inkább visszaültem 2T-re. Az álmom 300-as exc csak arra egyelőre nincs keret.
sziasztok!
valaki megtudná mondani h egy yamaha wr400f típusó motorba mennyi olaj kell(pontosan!)az első teleszkópjába villaszáranként?
mert én tettem villaszáranként 500ml(fél litert)
és nagyon kemény lett
válaszokat köszönöm
Szeva mindenkinek sikerült vennem wr fejidomot viszont sajna az égő nem jó benne légy szí segítsetek nekem ebben hol kapok és milyen való bele a lámba még nincs nálam de már úton van mire ide ér jó lenne izzó is bele előre is köszönöm mindenkinek
Még mindig keresek kis kocka lámpás (nem oldalt becsavarozott lámpatestes) fejidomot. Ha valakinek van, szóljon. Ráfizetéses csere is érdekel, nekem van oldalt becsavarozott, csak nem tetszik. :)
hella:)
Eladó egy tuti wr450f
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
igazábol 2002-es modelrol lenne szo
erröl a mocirol van szó:http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
kőszi előre a választ sűrgős
A wr előtt csak 2T-m volt, de gondoltam kipróbálok egy 4T-t, de nekem nem jött be sajna,túl lomha volt, ugyh inkább visszaültem 2T-re. Az álmom 300-as exc csak arra egyelőre nincs keret.
valaki megtudná mondani h egy yamaha wr400f típusó motorba mennyi olaj kell(pontosan!)az első teleszkópjába villaszáranként?
mert én tettem villaszáranként 500ml(fél litert)
és nagyon kemény lett
válaszokat köszönöm