ja igen értem.Én azt hittem egy hajtokar 130kg.Háá.Értelekmostmár.Látom veszprémi vagy.az adatlapodon az van.Majd lehet vmikor felkereslek.ha épp ugy adodig a dolog hogy szerviz lenne.
Neeeeem... Én pontosan arra válaszoltam amit kérdeztél.. olvasd el amit írtam
A hajtókarszett főtengely szereléssel-centírral, a dugattyúszett, a DID vezérműlánc, a szükséges tömítések, a motorolaj és munkadíj együttesen 130E.
Így már ok?
jah meg a darussal ,,játszottak" is felnyomták a kosarat a 4. emeletig, mi meg azon poénkodtunk, hogy biztos az ablakba kirakott tejet akarták megkóstolni
kijöttek a navarával, a darussal, a talán unimoggal? meg még vagy 2-3 kocsival azt hiszem szóval szép repertoár volt itt minden évben kijönnek ellenőrízni aztán a miatt, gondolom végigviszik őket a kolin h mi h merre, megnézik a tűcsapok, tömlők stb állapotát
Aham értelek.
Én majd csak dúgo hajtokar vezlánc cserét tervezek a mocin.igaz még egésséges hangja van.váltorésze egybe van más nincs vele.
Amugy PL:200-ropibol megvan a Dúgo hajtokar fötengejcsapágy vezlánc csere nem?Mennyi az óradijj a fehéréknél?
Köszi: Erik
WR oldalsztendert keresek. Ha van valakinek jelezze.
Csákó
ja igen értem.Én azt hittem egy hajtokar 130kg.Háá.Értelekmostmár.Látom veszprémi vagy.az adatlapodon az van.Majd lehet vmikor felkereslek.ha épp ugy adodig a dolog hogy szerviz lenne.
A hajtókarszett főtengely szereléssel-centírral, a dugattyúszett, a DID vezérműlánc, a szükséges tömítések, a motorolaj és munkadíj együttesen 130E.
Így már ok?
Mi van? 130ezer a hajtokar szett? Dugo vezlánc nélkül egy hajtokar szett kerül 130ezerbe vagy ezt most nem értem
Szerintem máshol is ekörül megy.
Én majd csak dúgo hajtokar vezlánc cserét tervezek a mocin.igaz még egésséges hangja van.váltorésze egybe van más nincs vele.
Amugy PL:200-ropibol megvan a Dúgo hajtokar fötengejcsapágy vezlánc csere nem?Mennyi az óradijj a fehéréknél?
Meglett a telód?