Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, neked az újfajta fejidomban van reflektor is vagy csak tompított van benne?
Köszi: Erik
Akad egy eladó váltótengelyem 04 es wr-ből jó állapotban ha valakit érdekel hívjon
Üdv. Mindenkinek!

WR oldalsztendert keresek. Ha van valakinek jelezze.

Csákó
ok
jövő héten kedden keresd a motorost, SM pálya az nincsen
kár pedig jó lett volna dumálni, h itt merre vannak jó sm-re való ,,pályák" stb
nem kedden vagy pénteken megyünk, de nem tudom melyik kocsin leszek lehet hogy az nem is megy ki
ma voltál itt nem?
Szia

ja igen értem.Én azt hittem egy hajtokar 130kg.Háá.Értelekmostmár.Látom veszprémi vagy.az adatlapodon az van.Majd lehet vmikor felkereslek.ha épp ugy adodig a dolog hogy szerviz lenne.
Neeeeem... Én pontosan arra válaszoltam amit kérdeztél.. olvasd el amit írtam
A hajtókarszett főtengely szereléssel-centírral, a dugattyúszett, a DID vezérműlánc, a szükséges tömítések, a motorolaj és munkadíj együttesen 130E.
Így már ok?
Szia

Mi van? 130ezer a hajtokar szett? Dugo vezlánc nélkül egy hajtokar szett kerül 130ezerbe vagy ezt most nem értem
oksa
akkor megyünk mi is
jah meg a darussal ,,játszottak" is felnyomták a kosarat a 4. emeletig, mi meg azon poénkodtunk, hogy biztos az ablakba kirakott tejet akarták megkóstolni
kijöttek a navarával, a darussal, a talán unimoggal? meg még vagy 2-3 kocsival azt hiszem szóval szép repertoár volt itt minden évben kijönnek ellenőrízni aztán a miatt, gondolom végigviszik őket a kolin h mi h merre, megnézik a tűcsapok, tömlők stb állapotát
tőlem dumálhatunk, mit csináltak a kollégák, sok kocsival voltak? Lukácsok Nyergesen vannak őket csak látásból.
ha jöttök és időd engedi dumálhatnánk egyet persze ha leállsz dumálni egy frankással gondolom a Lukács Tomit ismered? ő is frankás volt
Szervize válogatja.. Nálunk (nálam) pl. 130E a hajtókarszett-dugó-vezlánc-tömítések-olaj+mdíj kombó (Prox-DID cuccokkal)
Szerintem máshol is ekörül megy.
Nem én tegnap melóztam, de ha helyismeret volt akkor mi is megyünk valamikor.
szia, ma te daruztál nálunk a koliudvarban?
Aham értelek.
Én majd csak dúgo hajtokar vezlánc cserét tervezek a mocin.igaz még egésséges hangja van.váltorésze egybe van más nincs vele.
Amugy PL:200-ropibol megvan a Dúgo hajtokar fötengejcsapágy vezlánc csere nem?Mennyi az óradijj a fehéréknél?
üdv, megtaláltam közben. kicsit el voltam veszve.. csörögj, ha erre jársz, ránézel mit újítottam
Haló!
Meglett a telód?