Szombaton vagy vasárnap találkoztam kinn négy nem épp magyarul tudo taggal:) egy Husaberges volt egy 450sx exc400 meg 2T exc 250 lehetett nemtom.De itt bohockodtak kinn.Lehet ök hagyták el.
Olyan 9e körül. Angliából. Felszerelőkeretet majd csinálni kell hozzá, mert ez csak a lámpa, de nem is baj, mert akkor olyat kanyarítok amire rá lehet tenni az indexet is.
Hát én nem tudok rola hogy mi hagytukvolna el.nekem ilyenem nincs,Haveri körböl meg senki nem mondta nekem vag ymásnak hogy valaki elhagyott valamit is.
Neked hagyták ott :):).
Azért kösz az infot.
a kérdésem az lenne nem-e te vagy a haveri körötökböl hagyott el valaki Palota felett az enduro ösvényen , arra felé ahol a multkor ragasztottátok a deknit, 1 pár ACERBIS kabátujjat..?
merthogy találtam az enduro ösvényen...ott heverészett szépen félbe hajtva.
ok köszi meg a véleményedre kíváncsi vok a telókról, én is filóztam rajta, ha tényleg jó neked is akkor lehet én is elpostázom hozzá
akkor az enduro az neked felejtős lesz ezek után? vagy csak kis mértékben?
De ám ez a váltó kenve se nagyon volt... Ha ugyan nem homokot szórtak bele. Melyik csavar szabadult el? Az ütötte szét a jobb oldalát? Főtengelyes amúgy is volt vagy az is a szeretethiány eredménye? Én még cicomázok, holnap jönnek vissza a teleszkópjaim.
Hja, találtam ebay-en azt a fasza DRC lámpát amit a múltkor linkelt valaki. :P Nemsokára jön az is. :)
Nekem is van iylen mérö a mocin.Én az üzemorát ugy nézemhogy kb 3havonta olajcsere meg teszek rá üz-mérö órát majd.Van ilyen órám de nem méri a km-se vagy a spirál szar vagy az óra nyekkent meg.
Vegyél fel msn:ricsikucsika@hotmail.com.
Aham értelek.
Én majd csak dúgo hajtokar vezlánc cserét tervezek a mocin.igaz még egésséges hangja van.váltorésze egybe van más nincs vele.
Amugy PL:200-ropibol megvan a Dúgo hajtokar fötengejcsapágy vezlánc csere nem?Mennyi az óradijj a fehéréknél?
De hozzá teszem, ha normálisan karban van tartva(nem kell semmi extrára gondolni, gondolok itt most légszűrő tisztitás meg hasonlók) akkor a felét nem kellett volna kicserélni. ja meg a drága előző gazdi nem húzott a blokkban vissza egy csavart.... és az miatt rögtön 200k több lett a felújitás.
Yamaha Fehéréknél, Kb 450 be volt, és lett benne cserélve, 2 váltó fogaskerék, blokk jobb fele, dugó szett, hajtókar szett, főtengely csapágyak, szivó szelepek, vezérműlánc, meg az apróságok(tömitések,stb)+ futómű, teljes himba+telók.
Halihó Ricsi, ilyen gyári méter és kilóméter méröm van, arra jó hogy mikor kell szervizelni a mocit, olaj csere stb. Msn-re felveszlek csak kell csinálnom másik nevet mert nem tudok bejelentkezni. üdv.
csak gondoltam hátha nektek hiányzik.
lehet hogy az osztrákok hagyták el.
Hát én nem tudok rola hogy mi hagytukvolna el.nekem ilyenem nincs,Haveri körböl meg senki nem mondta nekem vag ymásnak hogy valaki elhagyott valamit is.
Neked hagyták ott :):).
Azért kösz az infot.
a kérdésem az lenne nem-e te vagy a haveri körötökböl hagyott el valaki Palota felett az enduro ösvényen , arra felé ahol a multkor ragasztottátok a deknit, 1 pár ACERBIS kabátujjat..?
merthogy találtam az enduro ösvényen...ott heverészett szépen félbe hajtva.
akkor az enduro az neked felejtős lesz ezek után? vagy csak kis mértékben?
képeket kérünk majd a lámpáról
Hja, találtam ebay-en azt a fasza DRC lámpát amit a múltkor linkelt valaki. :P Nemsokára jön az is. :)
Valakinek van kislámpás fejidomja eladó? :)
Nekem is van iylen mérö a mocin.Én az üzemorát ugy nézemhogy kb 3havonta olajcsere meg teszek rá üz-mérö órát majd.Van ilyen órám de nem méri a km-se vagy a spirál szar vagy az óra nyekkent meg.
Vegyél fel msn:ricsikucsika@hotmail.com.
Én majd csak dúgo hajtokar vezlánc cserét tervezek a mocin.igaz még egésséges hangja van.váltorésze egybe van más nincs vele.
Amugy PL:200-ropibol megvan a Dúgo hajtokar fötengejcsapágy vezlánc csere nem?Mennyi az óradijj a fehéréknél?
Üdv