Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rá Rá nézetnék én nagyon szivessen csak nincs oylan ismerösöm aki ezt beáválalná.Én meg ehhez nem nagyon értek.Neki ugrani én meg nem akarok,Ahhoz vmi szerelöt kéne hivatnom.meg aki látott már ilyeneket.Amatörrökre nem akarom rábizni meg ide od avinni a mocit.
Szal érted?Te merre lax ? :)))))
Azért egy szelep ellenörzést csináljatok rajta, nekem is képzeld most hogy szétkaptam egy szivoszelep ép hogy hozzá ért a dugohoz szerencse hogy nem ütötte szét a dugot.
Azta.Jol szétt van kapva a bringa.Szegény.Dehát sajnos ez ilyen,
Igaz a volt gazdája a Yamaha fehérnél csináltatta meg 2008 áprilisában.Ö ment vele 1000-1800 km 2008-és 2010 Januárig.Ami nem sok.Azt meg vettem én töle.Remélem még sokáig el megy.Azota Csináltattam köszponti rugo.elsö rugo generál hátso villa csapágycsere elsö kerék csapágy.Blokk ba hála még nem kelllet nyulni.
De azt mondják ha minden fasza és nem kolompol semmi sokáigel mennek.Hobby szinten meg mé gtovább nem?
Helló, mi az ára a blokknak, mert érdekelne kompletten SÜRGŐS
http://www.yamahabike.net/imag...
http://www.yamahabike.net/imag...

más a blokkvédő, motor, kipufogó, első villa, hűtő, stb.
Köszönöm! haveromé 2005 ös...nincs különbség olyasmi közte ugye?
szerinted ránézésből mi a feltünö? nekem a csonk rész jött le elöször...
Szevasztok! Engem az Érdekelne Honnan lehet megkülönböztetni egy Yz450f egy 250 f töl...
Nekem egy drz 400 e-m van....Haverom most vett egy 450 es yz-t és sokkal kisebb mint az enyém..a sulyáról nem is beszélve...motorszám adat nincs motoron mint ahogy okmány sem..én még élöbe sose láttam ien motort...Különbséget tudtok mondani? esetleg valami adatot mind2 ről?
Megírnád pontosan? Lehet hogy kellene nekem is dugó, de a jj-nél 48e HUF a dugószett. 450-be. De a 400-asét is 38-ért árulják...

Köszi!

P
Köszi. JJinternationalt már nézegettem :)
Persze,de csak jobbat Ugyanolyat nem
Teleszkop guru bácsi, szeretnék venni egy wr200ast tudsz az elsötelojábol csinálni olyat mint a wr 400asba van, mert ennek nagyon jó nekem a teloja.
Nézd meg jj international kft, wiseco cuccok élég olcsoak.
Régebben írtam itt ,a yamiknak ez a betegsége
Jó öreg németországbol.
SZia. Ilyen viszonylag olcsón honnan szerzed az alkatrészeket hozzá?
Mer én néztem már hozzá dugót hajtókart de az jóval több volt.
Itt az újj bringám ezen nem sok minden tud szétesni.
Ja ez igy más, ha neked meg csinálta az elözö tulaj, akkor még nem sok üzemóra van benne. Én hülye voltam már 4dik éve hajtottam és szartam bele nézni, valahol megérdemlem. Most igy néz ki a bringa, jó könnyü, lehet vele rollerozni.
jaja igazed van.csak sok anyagiakat emészt fel.de ez van.nekem wössner dugo van benne gyàri hajtokart tettek bele.d.i.d vez lànc.2008 àprilisàban lett felujjitva szàmlàk meg minden meg van.rem birja majd még.meg vàlto generàl volt rajta.
Minden rosszban van valami jó, mindent kicserélek és van egy 0üzemórás mocim, és tudom hogy lehet vele csapatni egy pár évig.
Mikor én meg vettem a Wr-em akkor csináltatta meg a srác.2.sebességi fokozat let tcserélve benne.Azota jo.Semmi baja.Mindig Motult teszek bele.Minden sebességet rendessel kajál.
De amugy igaz Yamaha betegség ez a válto dolog.
Hihetetlen milyen hibákbol lesznek nagy hibák.váltokart cseréltél és ez lett.Azta.
Ugy történt meghuztam a váltokart, mert mindig lötyögött, leszakadt a feje a hatos csavarnak. Elkezdtem leoperálni a váltokart, le is jött aztán felraktam egy másik váltokart, go mocizás váltottam 3ast, recs és nem volt meg az üres. Aztán nekiugrottam és szétkaptam. Ezek a yamcsik sajnos váltobeteg masinák a wr-ek is meg az yzf-ek is. Nekem is hajszál repedés volt ahol a léptetö villa van a fogaskeréken. Te is inkább nézess bele ha nem akarsz igy járni, nekem már négy cimbimnek halt meg válto miatt a wr.
Hát nem semmi hallod.Én is tartok az ilyenektöl.És hogy történt amugy?menet közbe vagy hogy?.Mitöl tört le a fogaskerék?léptetö villa vagy mi?.
Na ha értesz hozzá akkor majd ha szervizes lesz a wr-em akkor felkereslek.:)
Addig is gyogyulást a mocinak.
Itt van a bünös fogaskerék, és a negyedik fogaskerék már le van pattogva azért cserélem azt is.
Hali Ricsi, kell egy dugó wiseco 27000ft, hajtokar 28000ft,3mas váltofogaskerék 25000ft, 4es váltofogaskerék29000ft, vezmülánc 11000ft gyári, fötengelycsapágyak, szimmeringek, tőmitések stb. Mázlim volt mert nem ment be az égéstérbe a letört fogaskerékdarab, hanem a hajtokar és a fötengelysonka között vergödött igy a dugó alját ütötte szét. kb 150000forintba megállok, de én csinálok mindent, hisz ez a hivatásom.