Lenne eg yolyan kérdésem hogy hogy tudom meg lesni hogy Titán vagy acél vagy kovácsolt vas szelep van a wr-embe?jo tudom szelepfedél le meg ilyesmi igaz?Mennyi az az idö hogy ha titánszelep van benne pl hogy hézagot állitani.Az igaz hogy wr-beteség hogy le szakad a szelep és akkor nagy a baj?.Hobby szinten használom a motort mennyi idöközönként ajálott meg lesni a szelephézagot?.Szelepre utalo hangja nincs neki amugy.
működik az a prox szeleppel is ha eddig acél szelepek voltak a motorban !
Ha titánium akkor ki kell cserélni a rugót is egy erősebbre (acél szelephez tartozó)!
a titánszelep hátránya hogy szétveri a szelepüléket és ha berakod az új szelepeket az istenért sem tudsz hézagot állítani mivel nem lesz olyan lapkaméret ! tehát yamaha fehér és 20e ft, új üléket tesznek bele és mehetnek vissza az 1,9 es lapkák is akár !
a lámpa szerintem csak ezzel az újabb fajta sárvédővel lesz szép, a régebbinek nem ilyen hegyes a vége és nem passzol magához a lámpához. használtan esetleg ebayen nézd meg, de 100-120 dollár az ára.
Csak egy rövidke kérdés. Prox acélszelepet gyári yamaha rugóval (wr400 tehát acélszelephez való rugo) összelehet-e öket rakni? Vagy csak yamaha szeleppel müködne?
huuuuhhh köszi szépen sokat segítettél, így tudok méreteket is végre
nekem nem az a lényeg h az új fajta sárvédő legyen hátul hanem az, hogy olyan szép lámpa legyen hátul mint amit te is fotóztál az nagyon tetszik (igaz talán az új fajta sárvédő merevebb mint ami nekem van most ez hajlik felfele rendesen ha gyorsan megyek, de sajna bele is lóg a kipuffba az oldala és olvad rendesen )
nem tudod véletlenül, hogy csak az új fajta hátsó lámpát magában nem lehet vhol venni? ami most van az a vékony csík azt nem igazán díjazták műszakin meg gondolom a rendőrök sem fognak örülni neki (haverokról nem is beszélve h alig látszik)
Köszi szépen Erik
A vasvázas WR-re jó ám az YZ hátsó sárvédő is, hasonló évjáratokból, racetech-ből van ilyen szép dizájnos egyenes fajta is, de túrj a bikepics.com-on, találsz ménkű sok wr-t krossz hátsó sárvédővel. Az aluvázasé szerintem kizárt hogy jó legyen rá.
Nagyon szépen köszi a képeket, így legalább össze tudom hasonlítani a sajátommal ha otthon leszek a moto-completnél találtam ilyen újfajtát, csak arra vagyok kíváncsi, hogy felmegy-e egyáltalán az enyémre ez a fajta, mert nekem ez nagyon tetszik, sztem sokkal szebb mint a régi vagy az ami most van fent
ha esetleg tudnál küldeni egy pár képet az első lámpa környékéről (felfogatások hol vannak, meg milyen a csatlakozója) azt nagyon megköszönném, mert gondolkodok egy új típusú első lámpán is, csak egyáltalán passzoljon az is rá
Köszi szépen még1x: Erik
csika 1!Kérdezném,ha már itt vagy,hogyha az első telómon a felső állitó csavar körbe forog,akkor mi a hiba?Elég ha kitekerem a teló tetején kupakot és belenézek vagy nagyon szétborul?Köszi!
Sziasztok. Boats.net -röl mi a véleményetek? Amit onnan rendel az ember az meg is érkezik? Mert inkább gyári cuccot rendelnék innen (jóval olcsóbb mint itthon). Esetleg lenne egy segitőkész ember?
Minden pap holtig tanul A teló nem csak a kicserélek ezt azt kategória.Ezt úgy kellett volna,megveszed a cumókat (amit szeretnél bele)azt elküldöd,összehangolom a belit, azt baba
Úúú,a castrol hamar szarrá válik,a 10-es meg iszonyú sok.5-ös a gyári.A motullal,nem foglalkozok habosodik.Hát,ha átakarod lemezeltetni küld el,de akkor a jó olajad szedd ki,nekem az nem kell
Halihó, én is igy jártam prox csuszopersely+szimmering csere, és castrol olaj, nekem is kemény lett. kicseréltem az olajat motul 5w re, és minden renbe a teloval, ja wr400as mociba .
Lenne eg yolyan kérdésem hogy hogy tudom meg lesni hogy Titán vagy acél vagy kovácsolt vas szelep van a wr-embe?jo tudom szelepfedél le meg ilyesmi igaz?Mennyi az az idö hogy ha titánszelep van benne pl hogy hézagot állitani.Az igaz hogy wr-beteség hogy le szakad a szelep és akkor nagy a baj?.Hobby szinten használom a motort mennyi idöközönként ajálott meg lesni a szelephézagot?.Szelepre utalo hangja nincs neki amugy.
Köszi a help-et
Ha titánium akkor ki kell cserélni a rugót is egy erősebbre (acél szelephez tartozó)!
a titánszelep hátránya hogy szétveri a szelepüléket és ha berakod az új szelepeket az istenért sem tudsz hézagot állítani mivel nem lesz olyan lapkaméret ! tehát yamaha fehér és 20e ft, új üléket tesznek bele és mehetnek vissza az 1,9 es lapkák is akár !
http://youtu.be/MHV61Dhyn1Q
Erik
nekem nem az a lényeg h az új fajta sárvédő legyen hátul hanem az, hogy olyan szép lámpa legyen hátul mint amit te is fotóztál az nagyon tetszik (igaz talán az új fajta sárvédő merevebb mint ami nekem van most ez hajlik felfele rendesen ha gyorsan megyek, de sajna bele is lóg a kipuffba az oldala és olvad rendesen )
nem tudod véletlenül, hogy csak az új fajta hátsó lámpát magában nem lehet vhol venni? ami most van az a vékony csík azt nem igazán díjazták műszakin meg gondolom a rendőrök sem fognak örülni neki (haverokról nem is beszélve h alig látszik)
Köszi szépen Erik
Boats.net-ről rendelj nyugodtan, nekem több alkalommal is megjött rendben a pakk.
A vasvázas WR-re jó ám az YZ hátsó sárvédő is, hasonló évjáratokból, racetech-ből van ilyen szép dizájnos egyenes fajta is, de túrj a bikepics.com-on, találsz ménkű sok wr-t krossz hátsó sárvédővel. Az aluvázasé szerintem kizárt hogy jó legyen rá.
P
ha esetleg tudnál küldeni egy pár képet az első lámpa környékéről (felfogatások hol vannak, meg milyen a csatlakozója) azt nagyon megköszönném, mert gondolkodok egy új típusú első lámpán is, csak egyáltalán passzoljon az is rá
Köszi szépen még1x: Erik