konkrétan arra lettem volna kiváncsi hogy összeraktam az első telómat és kicsit keménynek érzem új vezető perselyket kapott (prox) új szimmeringek és 10w castrol olaj azt kicsit supercrossosra sikeredett !
eddig 5w motul factory olajjal használtam !
Ez a majd bekopik kategória vagy küldjem el
Szia, azért mert gondolkodok rajta, hogy lehet kap ajándékba egy újfajta hátsó sárvédőt, ez a mostani lefele lóg eléggé, sütögeti/olvasztja a kipuff aztán érdekelt volna, hogy milyen van neked, esetleg nincs-e eladó gyárid lámpástúl mindenestül? (esetleg fotód van-e róla mert kíváncsi vagyok, hogy kompatibilis-e egyáltalán a régi meg az új?)
A wiseco szelepekről mi a véleményetek? (acél) egész jó áron van 13000 körül meg lenne az 5 db ha igaz az árlista... És akkor csak szeleprugó kell meg egy tömités és meg is van. Esetleg vmi pró hengerfejes.
Eladó
-YZ450F 2005 első teleszkóp. Hibátlan 60 üzemóra van benne.
Év végén szakszervizben átvizsgálva, olajcsere stb. Ár 60eFt
Beépíthető 2001-2006évj WR/YZ 250/450be is.
Szia, neked most a wr-en (mármint azokon a fotókon amik a galériában vannak) a gyári hátsó sárvédő van fent, vagy az utángyártott? Ha a gyári akkor lekaptad a lámpát róla?
Köszi szépen: Erik
lenne komplett blokk is igaz 450 es yz 2005 ös évjárat ! acélvázas
két blokkfél csapágyastól, főtengely hajtókarral, henger, komplett hengerfej titánium szelepekkel, valószínüleg erre lenne szükséged
talán a deklik is megvannak még. A blokk nincs egyben mivel a váltót már megvették belőle ! ha komolyan érdekel elküldöm elevélben mi mennyi !
Hali! Ha még nem cseréltél szelepet itt az ideje! Nekem 2002-es és tavaly októberbe le szakadt az egyik titán szelep el fáradt! rögtön csinált 3 kilós kárt! nem igazán nyúlik a titán 175 volt a lapka méretem mikor le szakadt! Robogótuningnál vettem 5 szelepet valami 34-ezerért persze vasat de eredeti japán termék. Szelep vezetőket is érdemes cserélni egy jó hengerfejes 10-ért mindent meg csinál és nem lesz vele gondod!
elvileg ezek még jó értékek ! DE fontos hogy ezek a szelepek már 9 -10 -ik évüket töltik és itt már nem tudsz biztosra menni ! én úgy tudom a titánszelep nem nyúlik csak beverődik ! Én a helyedben acél szelepekre válltanék dbja kb 3500-4000 ft között mozog rugóm még talán nekem is lenne hozzá
Hi! Esetleg nem tudod véletlenül h mekkora az a lapkaméret a szelepeknél aminél már illene cserélni öket?(mármint a szelepeket) Nem szeretém ha baj lenne ez miatt. 178as a kipufnál és a szivónál 192-198ig vannak. Ja wr 426ról van szó. Köszi a választ elöre is.
Jo a Kérdés :):) Minden el romolhat.haver exc450 ami2008évj 450r az is be könyökölt.Ezek motorok.Bármikor bármi lehet még egy Xt-vel is.Amugy nekem 1év 6hónapja van meg a wr és semmi baja.Még szelep állitás se volt.Csakolaj csere azt ennyi.Nekem 426-os van.450 is birják.Hobby szinten sokkal tovább.Szoval az hogy el e romolhat.Persze miért ne.Tartosság a lényeg.De nyugi nem pik pakk ál az meg.
Hi. A vezérmúlánc vezetöket ki lehet venni?(hosszu fekete) Ami az elsö kerék felöl van azt kéne valahogy kiszednem mert miatta nem tudom a vezláncot kiszedni, nincs annyi hely. Választ elöre is köszönöm.
eddig 5w motul factory olajjal használtam !
Ez a majd bekopik kategória vagy küldjem el