Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

konkrétan arra lettem volna kiváncsi hogy összeraktam az első telómat és kicsit keménynek érzem új vezető perselyket kapott (prox) új szimmeringek és 10w castrol olaj azt kicsit supercrossosra sikeredett !
eddig 5w motul factory olajjal használtam !
Ez a majd bekopik kategória vagy küldjem el
Szasz Na, kérdezzed amit szeretnél?
megfelel a 10w 40 actevo
üdv. a gyárit nem szeretném eladni, de szerintem a rögzítési pontok sem egyformák.
üdv. engem érdekelne hogy a WR 450be megfelel e a castrol actevo 10w 40?
Írtam mailt!
raksz fel képeket az alkatrészeről.
Szia, azért mert gondolkodok rajta, hogy lehet kap ajándékba egy újfajta hátsó sárvédőt, ez a mostani lefele lóg eléggé, sütögeti/olvasztja a kipuff aztán érdekelt volna, hogy milyen van neked, esetleg nincs-e eladó gyárid lámpástúl mindenestül? (esetleg fotód van-e róla mert kíváncsi vagyok, hogy kompatibilis-e egyáltalán a régi meg az új?)

Köszi: Erik
A wiseco szelepekről mi a véleményetek? (acél) egész jó áron van 13000 körül meg lenne az 5 db ha igaz az árlista... És akkor csak szeleprugó kell meg egy tömités és meg is van. Esetleg vmi pró hengerfejes.
szia engem érdekelne a kipufogó
képet tudnál küldeni?
Üdv. Mindenkinek

Eladó
-YZ450F 2005 első teleszkóp. Hibátlan 60 üzemóra van benne.
Év végén szakszervizben átvizsgálva, olajcsere stb. Ár 60eFt
Beépíthető 2001-2006évj WR/YZ 250/450be is.

-YZ450 2005 kipufogórendszer. Ár 30eFt

-WR450 tuning kipufogó vez.tengely Ár 20eFt

Érdeklődni emailben
üdv. utángyártott sárvédő van rajta, de majd átrakom a lámpát.. miért kérdezed? lehet tudok segíteni
Szia, neked most a wr-en (mármint azokon a fotókon amik a galériában vannak) a gyári hátsó sárvédő van fent, vagy az utángyártott? Ha a gyári akkor lekaptad a lámpát róla?
Köszi szépen: Erik
lenne komplett blokk is igaz 450 es yz 2005 ös évjárat ! acélvázas

két blokkfél csapágyastól, főtengely hajtókarral, henger, komplett hengerfej titánium szelepekkel, valószínüleg erre lenne szükséged
talán a deklik is megvannak még. A blokk nincs egyben mivel a váltót már megvették belőle ! ha komolyan érdekel elküldöm elevélben mi mennyi !
acél szelepekhez erősebb, gyári yamaha rugók ! használtak !
Ja már erösen gondolkodom rajta h cseréljem benne. Nyáron gyűlik egy kis pénz és kicserélem. Pudva neked milyen szeleprugóid vannak?
Hali! Ha még nem cseréltél szelepet itt az ideje! Nekem 2002-es és tavaly októberbe le szakadt az egyik titán szelep el fáradt! rögtön csinált 3 kilós kárt! nem igazán nyúlik a titán 175 volt a lapka méretem mikor le szakadt! Robogótuningnál vettem 5 szelepet valami 34-ezerért persze vasat de eredeti japán termék. Szelep vezetőket is érdemes cserélni egy jó hengerfejes 10-ért mindent meg csinál és nem lesz vele gondod!
elvileg ezek még jó értékek ! DE fontos hogy ezek a szelepek már 9 -10 -ik évüket töltik és itt már nem tudsz biztosra menni ! én úgy tudom a titánszelep nem nyúlik csak beverődik ! Én a helyedben acél szelepekre válltanék dbja kb 3500-4000 ft között mozog rugóm még talán nekem is lenne hozzá
köszönöm válaszod ha lesz egy ilyenem akkor lehet hogy tanácskén is hozzád fordulok vele kapcsolatban. köszönöm elöre is üdv
Hi! Esetleg nem tudod véletlenül h mekkora az a lapkaméret a szelepeknél aminél már illene cserélni öket?(mármint a szelepeket) Nem szeretém ha baj lenne ez miatt. 178as a kipufnál és a szivónál 192-198ig vannak. Ja wr 426ról van szó. Köszi a választ elöre is.
írd le konkrétan mi kellene
Jo a Kérdés :):) Minden el romolhat.haver exc450 ami2008évj 450r az is be könyökölt.Ezek motorok.Bármikor bármi lehet még egy Xt-vel is.Amugy nekem 1év 6hónapja van meg a wr és semmi baja.Még szelep állitás se volt.Csakolaj csere azt ennyi.Nekem 426-os van.450 is birják.Hobby szinten sokkal tovább.Szoval az hogy el e romolhat.Persze miért ne.Tartosság a lényeg.De nyugi nem pik pakk ál az meg.
Hi. A vezérmúlánc vezetöket ki lehet venni?(hosszu fekete) Ami az elsö kerék felöl van azt kéne valahogy kiszednem mert miatta nem tudom a vezláncot kiszedni, nincs annyi hely. Választ elöre is köszönöm.