fékbetéttel kapcsolatban szerintem a supermoto topikban érdeklődj. fékolajtartályt és féklámpakapcsolót lehet tenni rá, nem hiszem, hogy nagy tétel lenne.
együtt rendeltem a féktárcsát a kiemelővel, de aztán nem raktam fel. kitaláltam hogy inkább komplett féket szeretnék, ezért eladtam a kiemelőt, maradt a tárcsa, de aztán ez is feleslegessé vált.
aha, jó minőségű betétet tudnátok ajánlani?
a fékszetten amit így első látásra észrevettem h nincs rajta a fékolajtartály, meg ez vagy nem mikrokapcsolós, vagy az sincs rajta a féklámpához, de mind 1 mert a mostanival se mükszik
hát ez még kicsit hátrébb lesz, mert ezt meg kéne venni, egy tárcsa is jöhetne akkor, meg betétek is, szal már 110-120 lenne egyből, szóval ez kicsit későbbre marad, de rem összejön
te am vettél kiemelőt a tárcsához? csak mert hallottam olyan híreket h rosszat adnak gépből hozzá és másik kiemelő kell
köszi a segítséget
ha új tárcsát raksz fel, akkor nem árt fékbetétet is cserélni. ha valamilyen jobb minőségűt teszel bele, akkor valószínűleg javul valamennyit a fékhatás, de nem ez az elsődleges.
a braking féktárcsa teljesen új, nincsen vele semmi baj, csak nekem a beringer szetthez járt tárcsa is, ezért maradt ez meg.
a linkelt fékszett szerintem nagyon jó árban van, ha nincsen vele probléma.
amúgy az mind1 hogy milyen pumpát milyen nyereggel kombinálok? jó gondolom nem érdemes egy 6 dugós nyerget egy 20 milis radiális pumpával kombinálni, mert fejreállok, nem?
te amúgy miért adod el a tárcsádat? komolyabb lesz helyette vagy csak vége az sm-korszaknak?
Ezt meg kell venni ennyiért... Már persze ha van rá keret. Féktárcsát magában ne cserélj, csak betéttel együtt, de szerintem ha apránként veszel alkatrészt, akkor gyűjts össze mindent, aztán ha minden megvan, akkor szereld fel egyszerre. A tárcsa amit nálam találtál az egy az egyben jó a WR-re, annyi lehet, hogy a négydugattyús fék nem fog elférni a tárcsa meg a küllők között, akkor meg vagy arrébb fűzeted a kereket és behézagolod középre, vagy csináltatsz egy kiemelőgyűrűt a tárcsa alá, mind a kettő megoldás működik. Sajnos ez a férőhely-probléma szinte minden nyereggel létezik, már ha a kereked középre van fűzve.
köszi most már tudom, hogy mi a különbség :D
amúgy önmagában ha első lépésben csak a tárcsát cserélem ki úszótárcsára akkor lesz vmi változás?
a tiedet láttam hirdetve meg wr.petiét ha jók azok az enyémre
most ezt találtam használtban, ha vki tud véleményt hasonló vagy ilyen kombóról azt szívesen meghallgatnám
amúgy neked az a braking nem vált be, vagy miért adod el?
Szia(sztok)Mondjuk ez így nem teljesen igaz..Alul(nyerget)feltesz már az is haladás .A cross féknél 10x jobban fog....(pl-4dugós nyereg ..sport motoré)persze ez nem verseny célokra alkalmas megoldás...
az úszó tárcsa két részből áll, csapos megoldással, így oldalirányba minimálisan el tud mozdulni, meg talán a hőtágulással kapcsolatban is van valami, majd az okosabbak kijavítanak.
apránként a fék nem fog menni szerintem, általában alsó és felső munkahengert is cserélni kell. használtan lenne érdemes keresni, néha vannak elég baráti áron.
Ez tök állat, de vajon hogy lehet megszerezni? A DRC oldalán az auner van kiírva forgalmazónak, de az auner katalógusban nincs benne ez a lámpa (se semmilyen DRC), ennek megfelelően nem is bíztattak nagyon...
Sziasztok, aki sm-ként is nyomja a wr-rel annak milyen fékei vannak? gondolkodok egy kicsit komolyabb fékrendszeren, csak nem tudom, hogy hol kezdjem el, szép apránként szeretném felszerelni, sajna most hirtelen nem tudok egy többszázezres rendszert rádobni egyben.
Szóval szerintetek mivel kezdjek? Az úszó tárcsa miben jobb mint a nem úszó? Jelenleg ilyen rendszer van fent.
egy mágnes segítségével ! az mondjuk nem minden esetben igaz mivel az új prox acél szelepeimet nem fogja ! amikor kiveszed a hézagolólapkát akkor látod a szelep szárának végét ott tudod megnézni . amúgy én minden olajcserénél ránézek a szelephézagokra ! ha leszakad legrosszabb esetben henger hajtókar hengerfej veztengelyek ........
együtt rendeltem a féktárcsát a kiemelővel, de aztán nem raktam fel. kitaláltam hogy inkább komplett féket szeretnék, ezért eladtam a kiemelőt, maradt a tárcsa, de aztán ez is feleslegessé vált.