Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2000-es évjáratig mindegyikhez jó.
De 2001-től csak ha csrélsz szeleprugókat is, mert a yamaha 2001-től más rugókkal szerelte a motorokat, és azzal nem jó.
Ha megnézed a WEBÁRUHÁZBAN, akkor 2001-től csak rugóval együtt van feltöltve a PROX szelep a motortípusokhoz.
Hali!Cserélt már valaki acél szelepre 426-on?A proxos katalógusban nem egyértelmű,mert 2002 yzf-hez adja ugyan azokat a cikkszámokat,ami robogótuningon wr-hez is jó.Most jó bele vagy nem?Esetleg megvan valakinek a pontos cikkszám,ami biztos ok!Köszi!
Haliho uraim, nem tudom ki mondta hogy nem lehet hüvelyeztettni, akkor pl a wiseco miért árul hozzá? Minden nicasilos hengert 2t vagy 4t lehet hüvelyeztettni.
Én ugy tudom, hogy Gorazs nevű kollégánk hüvelyeztette a 426os-át. Ha elolvassa mivan, akkor leírja hogy tényleg lehet-e?!
Sajna nem hüvelyezhetők ezek a motorok ! Henger csere ebayről is kb 100-120 dugóval ! Ha teheted akkor a szelepeket cseréld ki acélra rugókkal együtt ! Azért az nem ártana tudni h a hengerfej kapott e !
aprilia 13!Én 480-ért hírdetem a 2002-es Wr 426-ot,ha érdekel,és egyben van nem romokban!
Itt találsz hozzá árakat:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Főtengely+hajtókar 80, hengerszett 90, szelepek változó, 30-200e-ig.
Sziasztok az lenne a kérdésem van egy yamaha yzf 426-os amit kinéztem de hibás!2001-es a gép és 220-at kérnek érte igy elég patentül néz ki!A hibája az hogy a hajtókar eltört a dugattyú csapszegnél, szelepek elgörbültek, és a hengert hüvelyezni kell.
Szerintetek megéri megvenni! Lécci írjatok e-mailt:gergo13579@citromail.hu és ha esetleg vki megtudná nekem mondani hogy mennyibe vannak hozzá az alkatrészek vagy esetleg van neki nagyon szépen megköszönném!
Áhá. Akkor ha ezt helyesen értelmezem, egy munkaciklus alatt kétszer gyújt, csak az egyiknél nem történik semmi. Nemdebár? :)
Oksa, köszi szépen továbbítom neki
Nálunk is van több szemüveges, nem feltétel.
egy kis off (délelött elfelejtettem megkérdezni tőled, hogy a tűzoltóságnál kizáró ok a szemüveg/kontaktlencse? szemműtét után már nem? egyik barátom szeretne menni tűzoltónak otthon, csak szemüveges és nem tudja mi a módi )
Köszi : Erik
on
mivel a főtengely 2X annyit fordul mint a vezérlés azért ez nem számít. úgy rakd össze hogyha az alsó jelen van akkor felül a tengelyeken a jelek 2 oldalt és felül legyenek.
Szia mint montam nem csak ezek a tárcsák vannak olyat csinálok amilyet te szeretnél egyébként az egy xr 400 as os van az ára annak 17 ezer ft volt
Pl jobrol a 2.képen ami van tárcsa az jol néz ki. 2002 évj Yamaha wr426f-hez mennyi lenne? mik az érak. ird le mailban itt a cimem. oriongi@freemail.hu.

thx
Szia amire csak szeretnéd bármilyen típus bármilyen mintázat csak az elképzelésed szab határt
Üdv.Miylen tipusokra van féktárcsád?
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Peti ! Sztem a Fehéréknél P.Borosjenőn biztos h van nekem mindig tudtak polcról adni! Azért kérdezz rá mielött neki indulsz ! :D
Mindenki a szürke csapszeges hozzászóláson röhög? Más téma. Tud valaki egy boltot itt Pesten ahol készleten tartanak szelephézagoló lapkát? Képtelen vagyok elhinni hogy csak a pinktől lehet...

Ó és még egy ámátőrt engedjetek meg. Ha szétszedem a vezérlést és össze akarom rakni, az alsó jelről el lehet valahogy dönteni hogy az éppen a sűrítő vagy a kipufogó lökethez tartozó felső holtpontot jelzi? Mondjuk most még tudom mert csak a hengert vettem le és kínosan ügyeltem hogy ha netán arrébb tekertem akkor mindig két kanyart menjen, de ha mondjuk rommá szedném és úgy raknám össze, az már bajosabb lenne. Erre mi a módi? Biztos egyszerű...
Vettem új csapszeget a dugattyúba, és szürke. A mérete fasza, de azzal a szürke izével kell valamit csinálni? Oridzsi yamaha alkatrész a Fehéréktől.
Hali, szerintem ha frankon 15ezer km van benne az üzemórában is megállta a helyét. Tedd el emlékbe.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a titánium szelep hogyan szakad le? Elöször beverődik és utána szakad el vagy beverödés nélkül is képes rá? Azért kérdem mert kicseréltem öket (acél raktam bele most) és megvizsgálva a titánokat semmi beverödés sincs rajtuk, pedig 15ezer km van már bennük. Ezek használhatóak még vagy már ne eröltesse az ember?
Hali, két darab 8-as anyával összekontráztam és kitekertem. Sikolni nem kellett ,bronzkorongal megtisztitottam, és a szelepeket becsiszoltam.