Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te wr400-asodba lett most ez?Hengerfej meguszta?nagyon durva baszki.Mennyi a költség hogy minden ok legyen?
Ma megadta magát a technika. Letört egy darab a váltofogaskerékböl, és felkapta a hajtokar rendet csinált, dugo hajtokar kuka ,ja és a válto is game over
Üdv.Tudja valaki hogy a wr200-250 2t
Hány lóerő?
Menyi a fogyasztása terepen?
600as endúrókhoz képest gyenge lenne-e?
Szervizelésére sokat kell-e költeni?
ELADÓ valamelyik ?,
szia nem ez az msn címem a mailt a kopaszkak1@citromail.hu -ra kuld
Szia

erre a címre tudok neked írni emailt :Kopaszfeju@hotmail.com
pudvapapa nincs eladó hüttöd wr-re? Jobboldali kellene
Halihó, wr400hoz keresek váltokart, nincs valakinek véletlen? köszi.
Valakinek esetleg nincs hajtókar wr 426 hoz?
Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya
Hali.
Valakinek nincs eladó Wr-re való kormány kezelő szervek gondolok itt (irányjelző,duda stb...)?
Előre is köszi
A prox tömítésszett jó?
Megtartom neked addig ha tényleg kell. Pesten jó vagy postázzam valahova?
oké de holnap megyek melózni,csak jövőhét szerdán leszek.
Arra való. Komplett, egyedül az a két fémlemez hiányzik belőle amibe az oldalsó csavarokat kell tekerni, az kell. 8e HUF, szép állapot. Holnap csinálhatok fotót ha kell.
helló engem érdekelne a hátsósárvédő lámpástól ha 450 re való.
Oksa szolok akkor majd.nekem 2002-esévj a wr.nem tudom jo e lenne rá az idomok.
Nekem van sokminden 450-re. Tankspoiler, hátsó oldalidom, hátsó sárvédő lámpával, telóvédők... Írj ha kel valami.

P
pudvapapesz véletlenül bontott idomjaid nincsenek wr-re?Blokk alkatrészek eladoak?valami eladó belölle?
na mi lesz kiárulod alkatrészbe?:)
Mit fejlesztesz a mocidon?
szia, köszi, és a tompított mennyire világít/nem világít rendesen? Csak mert a mostaniban a refi sem egy nagy szám, nem h még a tompított
Üdv, csak tompított van. A reflektoros így néz ki:
a kipufogók eladók egyébként
a kipufogók eladók egyébként