Szedj szét mindent. Hja, meg az olajpumpa ilyen térfogatkiszorításos fajta, az ha jó, akkor inkább szétnyomja ami a nyomott oldalon van minthogy ne nyomjon semmit, ott szerintem inkább a pumpával lesz valami. A vezérlést meg nemtom, a manual-ban le van írva.
Hali Wr imádok, a 400+426on nem lehet a fötengelyen a vezmüfogaskereket cserélni mert anyagában van kimarva,nem ugy mint a 450ben ott préselve van, ezeknél cumi mert ha le vannak kopva a fogak akkor bizony fötengely csere. Mint nekem is. Szelepbeleérésnél nekem az a szitu lemértem a hézagot jó volt, szelepek hossza méreten van, viszont a csapszeg igen el van kopva, igy megvan miért ért a dugohoz. Üdv urak.
Van a hengerfej jobb oldalán egy 6-os csavar 8-as kulcsnyílással, azt ki kell engedni (nem kivenni), ha beindítod, ott a menetek között ki kell hogy nyomja az olajat. Ha ez OK, akkor elvileg nincs vele baj. Az olajpumpához vannak ilyen ellenőrző méretek, ha valami miatt megkopik, a résveszteség miatt nem fog eleget nyomni. Meg kétkörös az olajpumpa, az egyik kör a karterből szívja ki az olajat és tolja az olajhűtőbe, a másik meg ami onnan visszajön, azt nyomja a blokkba. Nézz át mindent dugulásügyileg, meg mérd meg azt a pár méretet ami a manual-ban van, ha szétszedted akkor már nem nagy ügy.
2001-es WR400F-be legyen szíves valaki mondja már meg pontosan ,hogy mennyi
olaj kell bele?köszönöm.
Valakinek nincs jó állapotú alumerevítős kézvédője?
yamaha wr400f motor első teleszkópjába mennyi olaj kell villaszáranként?
választ köszönöm!
Üdv
Oksa akkor telon dumálunk.hivlak majd a napokban.ezen a számon 06303451070 mob számon:)Köszi elöre is