Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi eszed van hogy oda adtad az előzö motorhoz azt a világ legjobb alus kézvédőjét, most vegyél majd ugyan olyat 20-ért.
igaz nekem nem 2001-es hanem 02-es.És én olyan 1.6 körül szoktam tenni bele olajat.de a nivo jelzi:)
Sziasztok.
2001-es WR400F-be legyen szíves valaki mondja már meg pontosan ,hogy mennyi
olaj kell bele?köszönöm.
Sziasztok!

Valakinek nincs jó állapotú alumerevítős kézvédője?
köszönöm szépen
500ml azaz fél liter
sziasztok!
yamaha wr400f motor első teleszkópjába mennyi olaj kell villaszáranként?
választ köszönöm!
mind 2
ezek csak a felújítás képei !
mind 2
egy váltótengelyem van eladó ! de dugó hajtókar stb is van viszont ezek ugye kopó alkatrészek
Esetleg érdekelne valakit? Gyári rendszer wr-efekre 2002-esre vagy cserélhetö is.
Szia Wr kolléga.Jöv7 hivlak okvetlen.a számod el mentettem.nekem a szerda csütörtök jo.Többit meg dumáljuk telon.Köszi elöre is.

Üdv
Nincsen velük semmi gond, de tény, hogy a Wössner jobb, mert kovácsolt.
Cimbimnek nem sokat birt a prox 400ban, nem olyan jó mint a 2tben inkább wiseco vagy wössner.
Valaki szerelt már be túlméretes prox dugót? Jók azok? Eni problemsz?
Egyébként valaki tudd bontott, vagy új olajpumpát? ha igen milyen árban?
Szedj szét mindent. Hja, meg az olajpumpa ilyen térfogatkiszorításos fajta, az ha jó, akkor inkább szétnyomja ami a nyomott oldalon van minthogy ne nyomjon semmit, ott szerintem inkább a pumpával lesz valami. A vezérlést meg nemtom, a manual-ban le van írva.
Dugulásra én is gondoltam már, az hol lehet esetleg? A vezérlés kérdésemre tudsz esetleg valami segitséget mondani?
Szia

Oksa akkor telon dumálunk.hivlak majd a napokban.ezen a számon 06303451070 mob számon:)Köszi elöre is
Hali Wr imádok, a 400+426on nem lehet a fötengelyen a vezmüfogaskereket cserélni mert anyagában van kimarva,nem ugy mint a 450ben ott préselve van, ezeknél cumi mert ha le vannak kopva a fogak akkor bizony fötengely csere. Mint nekem is. Szelepbeleérésnél nekem az a szitu lemértem a hézagot jó volt, szelepek hossza méreten van, viszont a csapszeg igen el van kopva, igy megvan miért ért a dugohoz. Üdv urak.
Hali Ricsi, bár mikor hivhatsz állők rendelkezésedre uram.
Valakinek volna esetleg bontott hengerfejből szelepemelő tőkéje?
Van a hengerfej jobb oldalán egy 6-os csavar 8-as kulcsnyílással, azt ki kell engedni (nem kivenni), ha beindítod, ott a menetek között ki kell hogy nyomja az olajat. Ha ez OK, akkor elvileg nincs vele baj. Az olajpumpához vannak ilyen ellenőrző méretek, ha valami miatt megkopik, a résveszteség miatt nem fog eleget nyomni. Meg kétkörös az olajpumpa, az egyik kör a karterből szívja ki az olajat és tolja az olajhűtőbe, a másik meg ami onnan visszajön, azt nyomja a blokkba. Nézz át mindent dugulásügyileg, meg mérd meg azt a pár méretet ami a manual-ban van, ha szétszedted akkor már nem nagy ügy.