ez nem így van......
A hf141 kb. 2002-ig használta a YAMAHA
A hf142 kb. 2003-tól használja a YAMAHA
típustól függően.
Itt meg tudod nézni, melyik való a te motorodhoz: http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
Olajszintet a tank előtt a váznál tudsz ellenörizni, kicsavarod és ott a nivópálca. Szüröcsere minden olajcserénél ami 1000km-ként van (a szűrő a blokk jobb oldalán van és 3 csavar fogja a fedelet ami kör alakú biztos rájösz). hf141,142 jó bele nem tudok melyik a papiros ezek közül de azt rakd bele. Olaj motul 5100 15w-40(télre 10w40) sokan használják (énis). Guminyomás kb 1bar max 1.5. Láncfeszesség... Kilazítod a hátsó kerék tengelyét ott vannak ilyen alu izék amim a csavart tekerd akkor mozgatja a tengelyt elöre hátra azzal lövöb be a távot utána visszahúzod a csavart. A láncnak olyan 4-5cm-t kell mozognia fel-le. kb ennyi Erősen ajánlom h szedj le hozzá egy manualt. Abba minden benne van.
Szevasztok !
Lenne egy kérdésem mégpedig olyan téren, hogy körülbelül egy wr 400 ast mennyiből lehet fenntartani ?
Persze ezt így nem lehet megmondani hiszen használatfüggő és tulajfüggő de úgy körülbelül.
Mennyi a szervizelése, szervízháttere milyen, milyen sűrűn kell szervizelni ?
Többe van mint egy Yamaha dt ?
Esetleg még többe mint egy yamaha yz 125 ?
Üdv:
Martin
mitől dadoghat be 5. be? lehet kicsit ráparáztam, de mentem vele ma is és kisebb sebességnél kezdte el a dadogást, olyan mintha nem volna benne erő, aztán elindul kurvára, de sokkal gyakoribb lett, a lánc átugorhat egyet a fogas kereken?
valaki jöjjön már fel msn-re. Nem merek menni vele, elég hülye hangokat ad
Külföldön élek, a nyelv se megy annyira amennyire kéne, és ráadásul új városba is költöztünk, ha meg betolom egy yamaha szervízbe a gatyám is rámegy,. nem sajnálom rá a pénzt csak nincs belőle annyi amennyi kéne. Pár éve vettem egy xl 600-as, és 3napig tudtam használni, végül sikerült találni egy korekt szerelőt,
pontossan nem vágom mi lett a baja, de árba akkor 60 ezer volt.Ha felmelegedet a moci, elállitodtak a szelepek, aszem vezérmütengely csere vagy valami ilyesmi. Azota szegényke a pincébe porosodik
Egyébként egy győri boltba vettem, sajna nem emlékszem a nevére...
Nem harry pottereket keresek, csak aki benne van a témába, gondolok itt olajszint ellenőrzés (Xl 600-os, járó motornál kell ellenőrizni a szintett? A csávó aki mondta 15 éve indul versenyeken... ilyen már alapvető, kérdésre ha tudna vki időt szakítani. 5-be magasfordulaton bedadog a motor, kicsi szünet és elindul....
Akitől vettem elég korektnek nézet ki , olajcser, szűrő volt, de szerintem ő is csak ennyit értett hozzá...
Az jól volna! bár nem tudom, hogy fog müködni a netem, ideiglenessen usb-el nyomom, mert már megint költöztem
Az én munkahelyemen van miért bent maradni túlórázni..
csak úgy tűnnek el a kulcsok, egy kis villámteszt a parkolóházba
Ja és nevet váltottam, F. Péter voltam.
Én Pénteken vittem fel a Wr426-osom a Yamahafehérhez szervizre.Hajtókar.Dugó.Vezlánc.Himba felujitásra.Majd meg irom miylen lett a kicsike de rem frankóka:)
keresgéltem kicsit, de szerintem nem is létezik hozzá magyar
A hf141 kb. 2002-ig használta a YAMAHA
A hf142 kb. 2003-tól használja a YAMAHA
típustól függően.
Itt meg tudod nézni, melyik való a te motorodhoz:
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
ha vkinek kellene
http://www.freepdfmanual.com/2...
Jelszó:freepdfmanual.com
Lenne egy kérdésem mégpedig olyan téren, hogy körülbelül egy wr 400 ast mennyiből lehet fenntartani ?
Persze ezt így nem lehet megmondani hiszen használatfüggő és tulajfüggő de úgy körülbelül.
Mennyi a szervizelése, szervízháttere milyen, milyen sűrűn kell szervizelni ?
Többe van mint egy Yamaha dt ?
Esetleg még többe mint egy yamaha yz 125 ?
Üdv:
Martin
Külföldön élek, a nyelv se megy annyira amennyire kéne, és ráadásul új városba is költöztünk, ha meg betolom egy yamaha szervízbe a gatyám is rámegy,. nem sajnálom rá a pénzt csak nincs belőle annyi amennyi kéne. Pár éve vettem egy xl 600-as, és 3napig tudtam használni, végül sikerült találni egy korekt szerelőt,
pontossan nem vágom mi lett a baja, de árba akkor 60 ezer volt.Ha felmelegedet a moci, elállitodtak a szelepek, aszem vezérmütengely csere vagy valami ilyesmi. Azota szegényke a pincébe porosodik
Egyébként egy győri boltba vettem, sajna nem emlékszem a nevére...
Nem harry pottereket keresek, csak aki benne van a témába, gondolok itt olajszint ellenőrzés (Xl 600-os, járó motornál kell ellenőrizni a szintett? A csávó aki mondta 15 éve indul versenyeken... ilyen már alapvető, kérdésre ha tudna vki időt szakítani. 5-be magasfordulaton bedadog a motor, kicsi szünet és elindul....
Akitől vettem elég korektnek nézet ki , olajcser, szűrő volt, de szerintem ő is csak ennyit értett hozzá...
nekem nincs, de a tesomén tudunk dumálni...
Az én munkahelyemen van miért bent maradni túlórázni..
csak úgy tűnnek el a kulcsok, egy kis villámteszt a parkolóházba
Ja és nevet váltottam, F. Péter voltam.