Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az érdekes mert az egyik papír a másik fém, és nekem a 2003as gépben papír van wr 450ről beszélek.
kösz megnézem.
keresgéltem kicsit, de szerintem nem is létezik hozzá magyar
ez nem így van......
A hf141 kb. 2002-ig használta a YAMAHA
A hf142 kb. 2003-tól használja a YAMAHA
típustól függően.
Itt meg tudod nézni, melyik való a te motorodhoz:
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
nekem a 450eshez szintén angolul van már csak a nyelvet kéne tudni
angoull találtam, csak vki nem tud magyart

ha vkinek kellene
http://www.freepdfmanual.com/2...
Jelszó:freepdfmanual.com
a hf 141 a papír, a 142 meg a fémszűrő
Ja olajszint.... 3percet járasd alapjáraton, leállit és utána nézd meg a pálcát.
Olajszintet a tank előtt a váznál tudsz ellenörizni, kicsavarod és ott a nivópálca. Szüröcsere minden olajcserénél ami 1000km-ként van (a szűrő a blokk jobb oldalán van és 3 csavar fogja a fedelet ami kör alakú biztos rájösz). hf141,142 jó bele nem tudok melyik a papiros ezek közül de azt rakd bele. Olaj motul 5100 15w-40(télre 10w40) sokan használják (énis). Guminyomás kb 1bar max 1.5. Láncfeszesség... Kilazítod a hátsó kerék tengelyét ott vannak ilyen alu izék amim a csavart tekerd akkor mozgatja a tengelyt elöre hátra azzal lövöb be a távot utána visszahúzod a csavart. A láncnak olyan 4-5cm-t kell mozognia fel-le. kb ennyi Erősen ajánlom h szedj le hozzá egy manualt. Abba minden benne van.
Szevasztok !
Lenne egy kérdésem mégpedig olyan téren, hogy körülbelül egy wr 400 ast mennyiből lehet fenntartani ?
Persze ezt így nem lehet megmondani hiszen használatfüggő és tulajfüggő de úgy körülbelül.
Mennyi a szervizelése, szervízháttere milyen, milyen sűrűn kell szervizelni ?
Többe van mint egy Yamaha dt ?
Esetleg még többe mint egy yamaha yz 125 ?
Üdv:
Martin
Nem hinném hogy átt ugrik a lánc.Nem sziv valahol fars levegőt?
mitől dadoghat be 5. be? lehet kicsit ráparáztam, de mentem vele ma is és kisebb sebességnél kezdte el a dadogást, olyan mintha nem volna benne erő, aztán elindul kurvára, de sokkal gyakoribb lett, a lánc átugorhat egyet a fogas kereken?
Mlyen olaj, és mennyi?
Olajszint ellenőrzés, Olajszűrő csere -autón tudok cserélni. Hűtővíz ellenőrzés, Lánc feszesség beállítása. Guminyomás. Nagyábol ezek lennének?
Nem tudom mit értesz hülye hangok alatt. A Yamahák elég hangosan járnak
ezt nézd meg. Ha van kérdés írj ha feljövök próbálok válaszolni.
köszi szépen, remélem az is marad
ja, ez meg az új ikeas kolekció 2012
valaki jöjjön már fel msn-re. Nem merek menni vele, elég hülye hangokat ad
Külföldön élek, a nyelv se megy annyira amennyire kéne, és ráadásul új városba is költöztünk, ha meg betolom egy yamaha szervízbe a gatyám is rámegy,. nem sajnálom rá a pénzt csak nincs belőle annyi amennyi kéne. Pár éve vettem egy xl 600-as, és 3napig tudtam használni, végül sikerült találni egy korekt szerelőt,
pontossan nem vágom mi lett a baja, de árba akkor 60 ezer volt.Ha felmelegedet a moci, elállitodtak a szelepek, aszem vezérmütengely csere vagy valami ilyesmi. Azota szegényke a pincébe porosodik
Egyébként egy győri boltba vettem, sajna nem emlékszem a nevére...
Nem harry pottereket keresek, csak aki benne van a témába, gondolok itt olajszint ellenőrzés (Xl 600-os, járó motornál kell ellenőrizni a szintett? A csávó aki mondta 15 éve indul versenyeken... ilyen már alapvető, kérdésre ha tudna vki időt szakítani. 5-be magasfordulaton bedadog a motor, kicsi szünet és elindul....
Akitől vettem elég korektnek nézet ki , olajcser, szűrő volt, de szerintem ő is csak ennyit értett hozzá...
Szép motor!sok sikert hozzá!
farsangmenyus@citromail.hu
nekem nincs, de a tesomén tudunk dumálni...
Az jól volna! bár nem tudom, hogy fog müködni a netem, ideiglenessen usb-el nyomom, mert már megint költöztem

Az én munkahelyemen van miért bent maradni túlórázni..
csak úgy tűnnek el a kulcsok, egy kis villámteszt a parkolóházba
Ja és nevet váltottam, F. Péter voltam.
ha van msn-ed gyere fel veszlek dumálhatunk wr ügyileg. ricsikucsika@hotmail.com.
Én Pénteken vittem fel a Wr426-osom a Yamahafehérhez szervizre.Hajtókar.Dugó.Vezlánc.Himba felujitásra.Majd meg irom miylen lett a kicsike de rem frankóka:)
A Piros a melegindittó a fekete meg a szivató :)hidegintittó ez jo:)
piros a melgindító, fekete a hideg?