Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nekem szeptember óta van meg, de bajom még nemvolt vele motorikusan, csak nekem nehéz, és ezért 2T-t szeretnék.
Hello!
Igazából komplett blokk lenne az igazi. Eltört a hajtókar és kikönyökölt. A henger viszont épnek tűnik, a dugó sincs megszorulva. Blokkot nem tudsz szerezni? Amid van, azokért mennyit kérnél?
üdv. engem éredeklene hogy menyire romlanak ezeka motorok vagy neked volt e vele valami gondod? várom válaszod köszi
sziasztok. engem érdekelne hogy menyire igényes menyire romlik egy wr 450 2004.? köszi mindenkinek
Hát a csavarokat ne tekerd be tökig a lendkerékbe mert szétnyomja a tekercset ! Ha ilyen keményen rá van épülve próbáld meg h ráfeszitesz és a lehuzó központi csavarjára ráütsz kalapáccsal !
Én tzdnék 450 es hengert és hengerfejet bontva ! gondolom ezek kellenek sőt komplett főtengelyt is
Akkor majd utánanézek az áraknak, ha bontásra kerül a sor. Bár szerintem sanszos, hogy inkább egyben adnám el. Egyenlőre faterom tájékozódik, hogy megéri-e javítani.
Sajnos az pont sérült, úgyhogy az nekem is kéne, ha a javítás mellett döntünk.
valaki tudja a váz gyári színkódját?
Tomaszka, engem lehet érdekelne egy blokk alkatrész, nevezetesen a jobbos dekli. még a héten kiderül elvileg hogy kell e, de ha kell akkor eladod?
Sziasztok! Akadt egy kis gondom a lendkerék leszedésnél. Lendkerék lehuzóval egyszerűen nem bírom leszedni sehogyse. Már feszitem mint egy állat és nem jön le... ennyire rá lenne rohadva vagy mi a tré? Néztem vidiket ott alig feszit rá vele a gyerek és leugrik... Ötlet vkinek? Esetleg melegitsem meg kicsit a lendkereket hőlégfúvóval?
halvány fogalmam nincs rolla de te vagy az eladó.
Csak azért, mert nekem van egy motorhibás. Egyenlőre még gondolkozom, hogy mi legyen vele. Vagy megcsináljuk, vagy eladom egyben, vagy bontva. Ha úgy alakul, mennyit adnál azokért, amit keresel?
Jah, már van rajta normális, ezt csak a motor megvételekor raktam rá...
Szia, oks, ezt is továbbítom, ha van még vkinek az jelezze
Jó az universalmotoros ,,vázvédőd"
Hali!
Nekem is van egy Wr-m ha érdekel, én 2T-re szeretnék váltani azért adom el. 2004es, nem rendszámos. 650.000Ft körül...
Okés kösz továbbítom
900
Szia, okés továbbítom neki amint találkozok vele árban csak úgy kb-ra, mennyi körül gondoltad?
kép 1 itt.árban megegyezünk.
szia!Van egy 2007-es rendszámos yamaha wr 450-em .nagyon jó állapotban frissen szervízelve a fehérnél.biztos megtudunk egyezni.Eladás oka nincs pénzem és időm motorozni.
Sziasztok, van valakinek eladó 450es wr-je jó állapotban? Egyik barátomat érdekelné Árat meg képet pls dobjatok
Thx: Erik

ui:az új wr lámpát átalakítás nélkül fel lehet rakni (és bekötni) a régi helyére?
Hát nekem is nehezebben indul.de fuvokát kell cserélni ilyenkor már a hideg miatt.de azért indul szépen.
Ti WR-etek nem hisztis ebbe a hidegbe? Enyém alig akar beröffenni.. kb 5-6ra sikerül csak. Nyáron bezzeg 1-2-re... Nem szereti a hideget vagy mi lehet a gond?