Viztartály. vasra támasztva, abszolut teli van, nincs túlfolyó?
Benzincsap melletti piros, fekete izzé mire való
Gondolom én szivató...
Honan tudom lecsekolni eddig mire használták? kemény profi crossos voltak e tulajok, vagy enduros suhancok
Igaz, benéztem
Olaj csere, olajszűrő. Milyen olaj? pár oldal után minél drágább annál jobb! Laikusként ezt tudtam leszűrni. Olajszűrő? keressem meg a gyári cucott a neten, vagy ti mit használtok?Hangsúlyoznám kezdő vagyok És a légszűrő? az nincs rajta?
Szelephézag, mikor , miért? úgyvetem ki ezt is elég gyakran érdemes ránézni.
Honnan, hogyan lehet érezni, vagy mit kell figyelni a táltos paripán?
Folytás, honnan tudom lecsekolni van e rajta. őrülnénk ha lenne
Műszaki. gondolom smoto gumik kellenek, index?
kipufogómon rá van írva, nem országuton használandó. Ez eredeti? majd később megnézem mi fajta...
Ezek azért kellenek mert 4 km-re van pálya, és nem szeretném ha cseszegtnének. Nincs jogsim, négykerékről meg már nincs
Hideg, meleg 1-re beindul. Egy nap után 10/8 az arány. Nagyon szépen húz, de 5.-be kb.100 120-nál csutka gázon megtorpan egy kicsit, egy fél mp-re 3- 4 mp-ként. Ez normális? Tudom nem erre való (aszfalt, terepgumi) de 4km-re van a pálya és muszáj volt kiprobálnom
Pénteken vettem és ma vagyis szombaton tudtam vele menni kb 3 órát összessen, abból is max 1 óra nevezhető motorozásnak, erdőbe...Öninditó meg se mozdul, "le van merülve az aksi", mondta az eladó, de nem kéne legalább neki megmozdulni, fél óra menés után...kezdő motoros vagyok, írjatok
üdv mindenkinek...
Yamaha wr400f 2002.
Friss, nagyon boldog tulajdonos lettem valahára
"első" motorom xl 600-as honda. 3 nap múlva megált főtengely csere miatt. Ennek kb 2 éve azóta a pincébe porosodik... http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt szeretném elkerülni...
várom a hozzászolásokat.
A fórumot elkezdtem olvasni, de négy évet nem egyszerű átnyálazni
Előre is köszönöm mindenkinek.
Hüvösebb idöben jobb a mocinak is.Nekem is 426-van de nem fullad le nagy gáznál.Ha még nem volt leszedve a porlaszto szed le takaricsid ki.Csak egy tipp.Illetve elektronika is lehet.Gyertya csere is lehet.
Hali vásároltam pár hónapja egy wr426ot. gyári dob van rajta
jól indul nincs vele semmi gond. de mintha hűvösebb időben jobban menne egy picit mint a mostani melegekben. illetve mostanában meleg motornál nagy gázra fullad.
Mi lehet a probléma kevés levegőt kap? próbáljak azon állítani?
előre is köszi. Hali
Hello!
Szakmai segitség: Ha közép/magas fordulat tartományba tartom a gázt, akkor "be dadog". Nem táltos féle távgyógyitást kérek, csak tippeket hogy mi lehet. mert én valahogy gyújtásra tippelek, de hogy azon belül mi okozhat ilyet, azt nem tudom. Segitséget előre is köszönöm.
Szerintem gyárit tudsz venni, vagy keresel egy helyet ahol Keihin alkatrészeket árulnak. Vagy teflonoztasd újra, azt megcsinálják Mogyoródon a Ten-line-nál például, bár nem írtad hogy mi a baja.
Szia.Ha ujj a Dugo is benne akkor természetes hogy kicsit fustöl.ne foglalkozz vele.Majd be kopik és jo lesz az.SZERINTEM.De ha nem ujj adugo akkor szar a dugo benne.
Helló!
Segítségeteket szeretném kérni a motorom wr426 teljes motorgenerál után hidegen kb fél percig füstöl! Mi lehet a baja? Am hidegen melegen elsőre indul.
Hali!Már megvan a hiba!Ez egy hüvelyezett henger,és szivárog a hüvely és henger fala között!Előtte kilószám volt alatta a szerelő paszta,valószinüleg az tömitette el,persze tele is volt vele minden!Én nem szeretném igy össze gányolni!Kérdés,valakinek egy használható henger!Vagy ötlet?Köszi!
Pedig az valamelyik O-gyűrűnél folyik össze... Ha fejes lenne akkor forralná a vizet. Igaz hogy nem nagyon lehet játszani a tömítésekkel, de figyelj oda amikor összerakod, hogy nehogy az legyen hogy mondjuk a talptömítéssel odacsíped a gumigyűrűt.
Hali!Gumigyürük ujjak,és a helyükön.Vizpumpa szimeringek szintén,nem csöpög a furaton!A hengerfej nem lehet gátas,hiszen a felujitás elött nem volt ilyen probléma!Szelepek lettek becsiszolva,cserélve acélra +rugók!A henger hüvelyezett,lehet,hogy a talptömitésnél szivárog?Ma széthuzzuk,és meglátom,remélem megtalájuk a hibát!Tegnap este olaj le,reggelre pár csepp viz a leeresztőn,nem örülök!Csá!
Benzincsap melletti piros, fekete izzé mire való
Gondolom én szivató...
Honan tudom lecsekolni eddig mire használták? kemény profi crossos voltak e tulajok, vagy enduros suhancok