Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni szerelő ügyben. Pl. szelepbeállítás. Köszönöm.
wr yz re való kéményemtől megválnék ! laser pro duro 25e összekotővel bilincsel rugókkal !
Sziasztok! Első féktárcsát keresek keresek 2001-es wr 426-hoz, ha esetleg van valakinek. Köszi
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben egy gázszektora WR 450-re?
Sziasztok, ti az sm szettel mekkora áttétellel toljátok? és úgy mennyit megy nektek végre? nekem most nem tudom, hogy milyen van fent, de 160 felett van a vége, és volt, hogy 3.ban is gázra feljött kerékre most olyanon filózok amivel kicsit lejjebb van a vége, de még jobban jön kerékre
tudnátok ajánlani pár párosítást?

Köszi szépen: Erik
Kösszamailt!
Mail ment, arra a címre amit találtam, meg a Hanternek is. Hibáztam a múltkor, csak 2ezer kilométerről volt szó.
Sztem az az elhasználódás nem az olajra vonatkozik, hanem a blokkra! Az olajról én se hiszem el, 6000 verseny km, 10%? Még a blokkra is necces..
Srácok! Azt remélem végképp nem gondoljátok komolyan, hogy van olyan olaj, amit 10%-ot veszít az eredeti képességéből 6000 verseny km alatt? Bármilyen motorban... autóban....
Egyet beszélünk!
A service manual szerint 1000 km vagy 5 verseny, az hozzávetőleg 10 óra. Mondjuk ez valószínűleg tényleg versenyhasználatra vonatkozik, de hát inkább lecserélem... Amúgy mostanában olvastam egy cikket, a MAMI csinált olajtesztet, szakszerű jegyzőkönyvezett reprodukálható mérések voltak, öt féle olajat néztek GSXR-ekben, pálya/versenyhasználat alatt, és a 6000 versenykilométer alatt nem tudtak kimutatni 10% elhasználódást... Volt Motul 300V, Shell, Castrol, Repsol, meg még valami, mind szintetikus-észter olaj. Az oxidáció például a mérés hibahatárán belül volt, magyarán kimutathatatlan... Akinek kell a cikk, írjon, elküldöm. Elgondolkodtató, de azért akkor is le fogjuk cserélni periódusonként. :)

P
OK, kösz hogy szóltál.
Nem tudom, te hogy használod a tiéd! A versenyzők egy része cseréli 10óránként. Én csak amatörködök, ezért a 20. Tény, hogy ártani nem ártassz a gépnek, ha 10enként...(ja meg hát ugye nem mindegy az oil sem)
Hali! Sajnos tandíjra elment az a kis pénzem is ami még volt... Így a hűtőket sajnos már nem tudom bevállalni. Esetleg ha megmaradnak, majd később. Bocsi
wr-nél is 10 óra
Mit?
Ezt ki mondta neked...?
Szervíz szempontból nem ismerem a ktm-et husaberg-et. 1-1,1 liter kell bele. Megszokod, nem gond 20 perc alatt meg van szűrővel együtt.
és az miért kevésbé ü.ó mint pl egy ktm vagy egy husaberg? vagy több olaj kell bele?
Bizony!
egy wr-ben 20-30 óránként kell olajat cserélni?
Szia! Nekem ilyen van(MotoMaster)320as adapterrel együtt 120pénz. Nagyon fasza. Gyári fékmunkahenger elég utcára, nem muszály a radiális. Pattintasz rá egy fémfékcsövet, 320as uszótárcsát, nyerget adapterrel, osztjóvan!
45pezó
És mennyi az annyi?
nekem van egy és lehet el is adom.jól muzsikál a 4 dugós beringer nyereggel.