Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

girafffe@freemail.hu az msn címem
Felvettelek MSN-re!
Hát úgy döntöttem, hogy elküldöm és krómozás lesz+ gyári hajtókarszett. Nemtom meddig tart, nekem kb. 3 hetet mondtak rá. Persze ha meg lehet így csinálni és nem akkora a gond. Ellenkező esetben majd utánanézek ennek az amcsiból rendeltnek. Vagy le is írhatnád Hanter, hogy honnan és hogyan? Köszi az infokat
Én már csináltattam crómozást és fémszórást is. A fémszórás sokkal olcsóbb (4-5 000 Ft volt) és 2 nap, míg a cróm vagy 6 hét volt és vagy 30 000 Ft, de mindkettő jól sikerült, nem volt vele többet gond.
Mondtam, hogy tengely-agy rögzítő, teeee..:) A fémszórásnál magas hőfokon beleolvasztanak egy réteget a felületbe, és ezek összediffundálnak. Utána lehet esztergálni, köszörülni, bármit...
én csapágyragasztót ajánlottam neki de anná nagyobb a baj
Arra van egy speciális fémszóró eljárás, amit utána vissza lehet méretre köszörültetni. De szerintem a HOTROD főtengellyel jobban jár...
gyapágyfelületeket
Tommy91!

Adj egy elérhetőséget légyszi!
Mit akarsz rajta felkrómoztatni? Az igaz, hogy nincs prox, mert gyártási hiba volt, és nem szállítottak többet belőle. Kérdezd meg a Hanter13-at, ő Amerikából rendelt HOTROD-ot, kompletten hajtókarral, 80 körül...
hívd fel a pinkmotorst a főtengely miatt
Na olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valaki vett már utángyártott főtengelyt? Yamaha Fehéréknél azt mondták, h nincs prox már mivel leállt a gyár ennek a főtengelynek a gyártásával. Magyarországon nincs is ilyen főtengely, sőt a gyárban sem. Erre varrjatok gombot. A robogotuning.hu-n meg vannak árak, de sztem őkis csak rendelik. Na de honnan ha nincs? A gyári új ára meg 200 feletti. Most lehet azt a verziót választom, h felkrómozzák a régit és gyári hajtókarszettel összerakják kb. ugyanolyan árban mint a prox. Ötletek? Kösz.
A fogyasztásról meg annyit, hogy most jöttem meg a balcsiról, kb 90-100as tempó, kivéve amikor több és kb 4,5-es fogyasztást produkált
Hellósztok! Az lenne a kérdésem hogy egy 06' WR 250F blokkot milyen más wr vázba lehetne belerakni? és hogy kb. menyit ér egy ilyen 0km-es blokk?
remélem, hogy nem kopott meg nagyon a főtengely. akkor új csapágyakkal megpróbálom a loctite-ot.
Loctite 603 tengely-agy rögzítő
ja.... csapágyragasztó
járt már úgy vki, hogy megforgott a főtengely a csapágyban?
szerintem is 10es lesz
hűtőterelő idom? na jó, nem kukacoskodok. amúgy az universalmotornál elég baráti áron vannak utángyártott idomok
valakinek van hűtőterelő idomja?mert a 7literes tanké nem stimmel rá,mert az olyan mint az yz 450 es.
na eldőlni látszik a tankos vita ma át kellett tekernem tartalékra mert lefele jövet le is állt, elmentem vele a kútig, ott 8,35 litert töltöttem bele, de sztem kicsi mehetett volna még, szóval én olyan 9-10 literesre saccolom a tankot attól függ mennyi a tartalék
azt már eladtam
megvan a tank de menyiért adod hozzá a légterelőket?
nem feltétlen 4 hetente, ahogy kijön, de elég sűrűn