Van valakinek radiális brembo főfékhengere? Érdekelnének a tapasztalások. Aki supermotozik és nem gyári féknyereggel megy az milyet használ? Nekem a gyári nyereg nem fogja meg a tárcsát a teljes felületén, muszáj leszek lecserélni, meg akkor már kaphatna jobb főfékhengert is...
1,30 mm jelent ez a lapka vastagsága !
azt mondom most kicsit elvonatkoztatva az üzemórától kb 12 és 14 ezer kilóméter magassága az amire én azt mondom hogy csere az hogy eddig elment az egy idézőjeles csoda lehet most nagyon jó árban kapni prox acél szelepszetteket érdemes kipróbálni cirka 65e a szett ami tartalmazza az 5 szelepet és az 5 rugót
ez a 150-180 üzemóra kb mennyi km-nek felel meg? én nem versenyző vagyok amúgy nem tudom hogy mekkora lapkák vannak benne, ez az érték mit jelent egyáltalán? bocsi nem vok hozzáértő azért csinálja szerelő
proxban csak szettben van az 14e
gyáriban aszem 8 deaz csak a hf tömítés
de ha már leveszitek cserélj szelep szár szimmeringet is az a prox szett tartalmazza
oksa, köszi, úgy is kell rendelnem légszűrőt is akk jöhet ez is, és még 2 kérdés, milyen árban van? és mi ennek a pontos neve? csak mert a csajok elég sok rendelésünket félre szokták érteni
Köszi!
P