Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek radiális brembo főfékhengere? Érdekelnének a tapasztalások. Aki supermotozik és nem gyári féknyereggel megy az milyet használ? Nekem a gyári nyereg nem fogja meg a tárcsát a teljes felületén, muszáj leszek lecserélni, meg akkor már kaphatna jobb főfékhengert is...

Köszi!

P
vmi bátor csávó lehetett
Ki hagyta a WR-jét az útszélén egy táblához lakatolva az M3 bevezetőn?
Köszi, szépen
Rikiren!
A műszerfal: kb 100dolcsi(ebay)
http://youtu.be/lm5pM125KU8
Hú bammeg,de szíp lett feketén
A sok-sok alkatrészből még 1 van amit érdemes hirdetnem....
Komplett első fékrendszer. 15e... ha valaki érdekel.
Ezeknél az üzemórás motoroknál sosem tudhatod, hogy bírja-e addig ameddig elvileg kéne. Meg nagyon oda kell figyelni az olajra is...

Egyébként jah, van tapasztalat
az iróniádból ítélve te már pórul jártál?
sose tudhatod...
köszi, de szerencsére nem most lesz a cseréje, az még arrébb van jó néhány ezer km-rrel de azért köszi
szelepszettet most már megtalálod itt is
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Eladó az sm szettem ha érdekel valakit! Képek, info eladó cuccim közt.
most van benne kb 8350 km,
a szelepszettet hol láttad ilyen áron? én csak a 26310-es darabárat látom, vezlánc mennyinél cserés?
1,30 mm jelent ez a lapka vastagsága !
azt mondom most kicsit elvonatkoztatva az üzemórától kb 12 és 14 ezer kilóméter magassága az amire én azt mondom hogy csere az hogy eddig elment az egy idézőjeles csoda lehet most nagyon jó árban kapni prox acél szelepszetteket érdemes kipróbálni cirka 65e a szett ami tartalmazza az 5 szelepet és az 5 rugót
ez a 150-180 üzemóra kb mennyi km-nek felel meg? én nem versenyző vagyok amúgy nem tudom hogy mekkora lapkák vannak benne, ez az érték mit jelent egyáltalán? bocsi nem vok hozzáértő azért csinálja szerelő
kb 150-180 üzemóra
mekkora lapkák vannak a tiédbe ? 1,30 alatt én már nem erőltetném !
de most komolyan mi az az időszak amikor cserélni kell?
a tiéd már megérett a csrére
oksa, akkor azt a szettet rendelem le hétfőn, és még egy kérdés, a szelepeket milyen gyakran kell cserélni? mert gondolom bizonyos időközönként kell
jaja a pinknél van érdemes kicserélni mert a hőtől felkeményedik meg persze kopik
ahaaa, értem, ezt a szelepszárszimeringet milyen gyakran kell amúgy cserélni? és a prox is van a pinknek nem?
proxban csak szettben van az 14e
gyáriban aszem 8 deaz csak a hf tömítés
de ha már leveszitek cserélj szelep szár szimmeringet is az a prox szett tartalmazza
oksa, köszi, úgy is kell rendelnem légszűrőt is akk jöhet ez is, és még 2 kérdés, milyen árban van? és mi ennek a pontos neve? csak mert a csajok elég sok rendelésünket félre szokták érteni
pl pinkmotors