Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok srácok! ha valakinek alkatrészre van szüksége, bármilyen(cross,enduro,túra motorhoz) vagy ruhára van szüksége...felszerelésre, az az adatlapomon található hirdetést nézze meg! üdv mindenkinek!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
és komolyan mire jó?
Gyógyszer helyett, fejfájásra 2x2,vagy 5 szem naponta
ez a szelephézagoló vmi mire jó Csika bácsi
Messe próbáld köszörülgetni Vagy ha van sok mindenre akkor csináld
Vannak itt tapasztalatok a prox szelephézagoló alátétekkel? Úgy látom hogy azokat lehet a legkönnyebben megszerezni. Valaki csinált már olyat hogy beköszörülte(tte) méretre az alátétet? Engem óva intett a yamaha city szervizese, azt mondta hogy széthal a gép ha leköszörülök belőle, mert csak a tetején kemény az alátét. Nehéz elhinni, elég mütyűr... De valószínűleg csak én bonyolítom túl a dolgot. :)

Üdv!

P
Igen, bp vagy környéke.
Hi!

A kipufogó nem, ellenben a lentebb árult hűtő érdekelne, nekem ütött a jobb oldali. Pesti vagy?

Üdv!

P
Sziasztok!

Van egy Jardine full titán rendszerem eladó. Érdekel valakit?

Ára 100e

Nekem is ilyen van, csak nem titán. Hangja mint a mennydörgés. Ilyet ritkán hallani...
nekem szégyen mostanában nem saras szokott lenni a bukóm hanem szúnyogtetemes
hát igen, a használat és a lustaság
Szia!
Patent? Használt, nézd meg...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_wr450f-4006895
de látom szép tiszta a tied is
ahaaa, ez nekem szürke, de ha ilyen sötétszürke kék vagy nemtommilyen színben küldik lehet kihagyom, inkább legyen elrepedve
rózsaszín nem a bukó színétől üt el, hanem az első légbeömlőtől
az elütő színű gyárilag is nem? csak mert nekem fekete a bukó és szürke az a vmi.
miért milyen színben küldték? rózsaszín?
4000 + futár, én is rendeltem egyet, 6ért itt is volt, és még a színe sem stimmel , mondjuk a célnak megfelel.
jaja, de nekem meg az a vmi elkezdett félberepedni nem akar lemaradni szerencsére, de lehet rendelek csak asszem vagy 4 vagy 8k az ára szal akk inkább legyen törött
Jó ám!
jó volt a mai motorozás
látom megragasztottad a bukót, nekem sikerült azóta elhagynom, nem jött be a ragasztás...
Mivan mi?
lehet elköltözött azóta, nemtom de itt nem csak az idomszettre ment ki a játék hanem amúgy. ez van el kell fogadni, szülők
kell rá dobni egy másik idomszettet, azt meg lehet lezúzni. nekem még azt hiszem szabadszállást mondott az emberünk, de biztos hogy kecskemét alatt mert néztem a mapon
jaja, én is sajnálom, h nem lesz enduro (mint gyárilag ) belőle, de az a kifogás, hogy ott a dt legyen az (és lett is) lezúzva, ezt ne tegyük tönkre, de hiába magyarázom, hogy jó a dt csak kéne bele egy 250es blokk meg sokkal komolyabb futómű, de áhhhh
az meg a másik h nem egészen kecskemét alatti, martonvásári, az meg innen 200 km csak oda