nem ismerem az eladót, egyszer beszéltem vele telefonon, de nem sikerült megegyezni.. sajnálom hogy le lett fújva a projekt, ősszel kezdődik az "igazi" szezon
nekem a cagivához 18pénzért adtak volna közel 30 éves kerekeket
nem kicsit volt rozsdás, jól meg volt ütögetve
a csípőficamos nem billeg úgy mint a felnik amikor gurítottam a betonon
Te tudod csak nem mindegy milyen gumi van a WR felnin.Lehet hogy dobhatod le róla egyből!Amúgy ennél olcsóbban nagyon nem lehet találni főleg olyat ami nincs szét ütve
csak a másik ahol nem is kéne semmit sem dolgozni rajta gumikkal tárcsákkal meló nélkül 70, ha erre az 50re még veszek belsőt meg új gumit már ott is vok és még nem is alakítottam semmit se rajta
Szerintem elég a csapágyat meg a szimeriget cserélni,talán a távtartókat kell esztergálni!Meg persze ha a Yamaha tengely elfér az agyba.De ez az egész nem nagy összeg
köszi mindkettőtöknek
bontóknak már írtam mailt, használtautón van még néhány yz sm-mé alakítva ott próbálkozok még hogy hátha eladják külön az enduro szettet, csak nem tudok olyan sokat rászánni max 50es körül de ilyen árban meg nehéz lesz jót találni, jó a használt is bőven csak ne legyen szar
nekem nincs bajom az sm kerékkel, azért is tetszett meg
nem tudsz eladó enduroszettet? amit belehetne faragni ebbe? csak mert jó lenne endurozni is megint meg majd télen is
patent csak az az sm kerék nem tetszik nekem
tegnap néztünk egy wr-t cegléden, de lejárt műszaki, kiherélt kipuff, szar akku, megütött hűtő
szóval inkább nem.........
pudvapapa gépével kacsingatunk de elég messze van..... mondjuk az is patent gépnek néz ki
nem kicsit volt rozsdás, jól meg volt ütögetve
a csípőficamos nem billeg úgy mint a felnik amikor gurítottam a betonon
már ha belefér 20ba..... meg az új bőr rá, szerintem megközelíti majd a 30pénzt is
ezt az egy képet találtam de azt mondja h van több is neki
csak legyen még meg neki, és adja jó áron
amúgy köszi szépen mindenkinek a segítséget
annál a husaberg felninél mit kéne még faragni, hogy belemenjen?
keress rá a yamahára, ott lesz egy wr400 bontva. talán azok a kerekek jók lennének. kecskemét alatt érhető el...
http://www.kepesmotor.hu/felni...
bontóknak már írtam mailt, használtautón van még néhány yz sm-mé alakítva ott próbálkozok még hogy hátha eladják külön az enduro szettet, csak nem tudok olyan sokat rászánni max 50es körül de ilyen árban meg nehéz lesz jót találni, jó a használt is bőven csak ne legyen szar
esetleg sérült kerék aminek ép az agy aztán valami ráfot hozzászerezni
amúgy a yamaha tud hozni, elég horror áron......
nem tudsz eladó enduroszettet? amit belehetne faragni ebbe? csak mert jó lenne endurozni is megint meg majd télen is
tegnap néztünk egy wr-t cegléden, de lejárt műszaki, kiherélt kipuff, szar akku, megütött hűtő
szóval inkább nem.........
pudvapapa gépével kacsingatunk de elég messze van..... mondjuk az is patent gépnek néz ki