Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Köszönöm a segítséget!Kellemes ünnepeket motoros társaim
Robbantott rajzokat találsz a www.ronnies.com oldalon, alul Microfiche diagrams alatt.
valakinek wr 400F-hez (2002) ülés nincs véletlen?
Nekem 170 meg 175 volt bent, de szerintem az olyan gyárilag is amilyennel jó a szelephézag.
Hali!Hozzám került egy 2002 WR 426 kicsit leharcolt az állapota,de -12 fokban is 2rugásra indult.Most nézegetem mit is kezdjek vele!A bal oldali hűtő javított,de inkább gánynak nevezném igaz nem folyik!Valami ötlet,esetleg bontott valakinek?Mennyire menjek neki a blokknak?Nem igazán tudtam kipróbálni az idő miatt,de csütörtökön ha jó idő lesz kizargatom.Valami szervizes infók kellenének,esetleg robbantott rajzok!Köszi!
175 De mérget ne vegyél rá...
Hát hun vannak inét a fórum lakók? Valaki meg tudná mondani mekkora a gyári alap méret a szelep lapkáknak?
Csirkés ! Azt akkor úgy illet volna ha annyival beljebb süllyesztik a szelepeket is mint amennyit le síklapoltak belőle !
Hát én ezt egy sima vonalzóval kb-ra mértem le. Ugyhogy nem pontos.
Köszi! Ez mennyire pontos méret? Az a gondom hogy síkba húzták a hengerfejet és a szívó szelep bele ér a dugóba! Ezért elég pontos méretre lenne szükségem hogy hány tizedet martak le!
a=42
b=100
Bocsi hogy 2be ment fel. (elszúrtam)
Akarok nagy féket előre, és adaptert csinálni a felfogatások miatt bonyásabb mint másik papucsot... :$ A fék meg már megvan, persze.
Valaki tudna mondani egy wr426f hengerfej magasság méretet?
Hali! Én honda cr röl vettem már le ott papucs oldalába volt kb 2-es sűjesztett csavar mint stift és ezután le tekertem róla és ó gyűrűvel van tömítve! de minek akarod le szedni?
ha az alsóra gondolsz akkor célszerszám kell hozzá (nemtom hogy néz ki)
az csak flexel jön le !
Helló!

Valaki vette már le a teleszkópszár végéről a papucsot? Hogy van az felszerelve? A manual nem ír rá semmit, végig egybe rajzolja a szárral.
Ismert a probléma! Nem saját kézből de a következöket tudom 426 nál jelentkeztek a problémák de csak az YZ modellnél ! WR nek más a váltó kiosztása ! Volt a társaságomban Wr426 nem is egy éveken keresztül nyúzták de nem volt ilyen jellegű gondja egyiknek sem !
426osom van, én is hallottam a híbárol, de nálam nem jelentkezett
állítólag 30ezer Ftból javítható 1vagy 2fogaskerékpár
Hali!A következő érdekelne,az igaz,hogy a wr-nek váltó tipus hibája van.Csak mert egyezkedem egy 2002-es wr 426-ra,de most nem tudom mi az igazság?!Persze tudom a használt gép mindig "lutri",de akinek volt wr-je,vagy yz azokkal bajvolt váltó ügyben.Az alkatrészek milyen árban vannak,ert nekem 100ezreket beszélnek?Okositson már ki valaki!A drz-met adtam el,annak soha semmi baja nem volt,menni szertnék vele,nem szerelni!Kösz!
Sziasztok!

A 2004-es WR-re melyik évjáratú YZ hátsó sárvédőjét lehet felszerelni? Átalakítani kell rajta valamit?

Kösz!

P
Szia, én sm-re continental sport attack-ot használok, hamar felmelegszik, és utána nagyon jól tapad, esőben már érdekesebb, mivel nem tud bemelegedni, de ha érdekel még vmi akkor szívesen leírom, akár itt akár mailben