Sziasztok, vki nem tudja véletlenül, hogy mi lehet a cikkszáma vagy egyáltalán mennyi az ára és hol lehet beszerezni azt a 2 db szövet külsejű csövet ami a váznyakban lévő olajtartályból megy lefelé, az egyik cső megy rá a fém szűrőre, biztos tudjátok hogy mire gondolok.
Csak mert kezd viseletesnek kinézni és a szerelő azt mondta, hogy keressem meg a cikkszámát a service-manualban, és rendeljek vhonnan, de nem találtam meg.
nézelődtem neten, találtam pár multifunkciós órát, elég sok tudással van vmelyik szerelve, és az áruk meg ennek függvényében, van egy ami 20, 30, 50 50k-ért20k-értés nekem még ez tetszik a legjobban25k-ért
tény, hogy van áruk de a 29k-s az egész patentnek és (talán) beépíthetőnek is tűnik
én most ezzel tolom, ez tudja a max seb tárolást, km-óra, napi-össz km, köridő, idő, átlagsebesség, ennyi jut most hirtelen eszembe, de csak annyit sajnálok, hogy a fordulatszámot nem tudja, mert a benzinszintet már megtanultam kisilabizálni a napi km számlálóból meg az akkori tempómból és 120-130 km körül meg inkább tankolok
Km-órából jó lenne a Kosom több féle is van, van olyan is ami csak km-t számol meg mér, de van amiben van vízhőmérő meg fordulatszámmérő is, de az istennek se lehet kapni mostanában. Nekem most egy bicajos van fent, egyetlen hibája hogy 100-nál többet nem mutat, de lakott területen belül elég az is, amúgy meg nem téma.
sziasztok egy ólyan kérdésem lenne hogy nem e lakik valaki a balaton túlpartján tihanyi része vagy környékén ha van valaki aki azon a tályon motorozgat ürülnék neki mert barátokkal szeretnénk egyet a túlparton motorozni
msn : yamaha450wrf@hotmail.com
beszélünk msn ha van valaki
köszke skacok
haver nézett egy 450es wr-t azt mondja nem volt rajta km óra csak valami tré 4 (3?) számjegyű számoló
mindegyik ilyen? vagy van rendes km órás változat is?
már kezd a tököm kilenni evvel a motortémával
miért van az hogy ha van is egy rendszámos wr eladó az tőlünk minimum 200km-re van?
mondjuk haver is egy @..... ennyit szenvedni egy motorvétellel......
jah igen azt tudom, hogy kell állítani, meg nézni mert fontos, következő olajcserekor meg is lesz nézve, csak azt nem tudtam, hogy azokkal a kis korongokkal hogy a fenébe lehet állítani vagy egyáltalán csinálni vmit
Az arra jó, hogy beállítsd vele a szelephézagot. Az fontos, foglalkozz vele te is, ha túl kicsi, eléghetnek a szelepek, ha túl nagy, akkor meg összetörhet a szeleprugó, meg hamarabb kopnak az alkatrészek. Méresd meg valahol, az rutinmeló, szét-összeszereléssel együtt fél óra kábé. Ha állítani is kell, akkor kicsit szétszedősebb, de az sem komoly, csak akkor áll egy-két napot a vas.
Csak mert kezd viseletesnek kinézni és a szerelő azt mondta, hogy keressem meg a cikkszámát a service-manualban, és rendeljek vhonnan, de nem találtam meg.
Köszi előre is