Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, vki nem tudja véletlenül, hogy mi lehet a cikkszáma vagy egyáltalán mennyi az ára és hol lehet beszerezni azt a 2 db szövet külsejű csövet ami a váznyakban lévő olajtartályból megy lefelé, az egyik cső megy rá a fém szűrőre, biztos tudjátok hogy mire gondolok.
Csak mert kezd viseletesnek kinézni és a szerelő azt mondta, hogy keressem meg a cikkszámát a service-manualban, és rendeljek vhonnan, de nem találtam meg.

Köszi előre is
ja képet tudnál róla dobni?
milyen állapotban vannak?
Nevem kezdő betűi
Jah L. M.
ez se rossz, csak az a bajom ezekkel a bringásokkal h nem mérik a fordulatszámot
Nekem, most ilyen van gyorsba fent,mindent tud
hopp a kép lemaradt
nézelődtem neten, találtam pár multifunkciós órát, elég sok tudással van vmelyik szerelve, és az áruk meg ennek függvényében, van egy ami 20, 30, 50
50k-ért 20k-ért és nekem még ez tetszik a legjobban 25k-ért
tény, hogy van áruk de a 29k-s az egész patentnek és (talán) beépíthetőnek is tűnik
én most ezzel tolom, ez tudja a max seb tárolást, km-óra, napi-össz km, köridő, idő, átlagsebesség, ennyi jut most hirtelen eszembe, de csak annyit sajnálok, hogy a fordulatszámot nem tudja, mert a benzinszintet már megtanultam kisilabizálni a napi km számlálóból meg az akkori tempómból és 120-130 km körül meg inkább tankolok
Párdon, Koso.
Km-órából jó lenne a Kosom több féle is van, van olyan is ami csak km-t számol meg mér, de van amiben van vízhőmérő meg fordulatszámmérő is, de az istennek se lehet kapni mostanában. Nekem most egy bicajos van fent, egyetlen hibája hogy 100-nál többet nem mutat, de lakott területen belül elég az is, amúgy meg nem téma.
Van egy pár eladó hűtőm 450-eshez. 40e Ft.
Nekem csak km óra,km számlálóval,de napi nincs benne. Csináltak vagy 8 fajtát,me ez gyári.
nekem van kilométerórám is meg méterszámlálóm is. persze csak külön lehet rárakni.
Az elfokolt hotcam miatt...
szóval van olyan amin rendes km óra van?

jövő hét után lehet megnézzük a tiédet is (ha még addig meglesz) mert éppen tihanyban leszünk peca túrán onnan meg nem laksz ördögien messze
a jó munkához idő a szarhoz még több kell !

na ez a motorvételnél is így van, nem kell sajnálni a benzin pénzt mert lényegében egyszeri költségről van szó
sziasztok egy ólyan kérdésem lenne hogy nem e lakik valaki a balaton túlpartján tihanyi része vagy környékén ha van valaki aki azon a tályon motorozgat ürülnék neki mert barátokkal szeretnénk egyet a túlparton motorozni
msn : yamaha450wrf@hotmail.com
beszélünk msn ha van valaki
köszke skacok
haver nézett egy 450es wr-t azt mondja nem volt rajta km óra csak valami tré 4 (3?) számjegyű számoló
mindegyik ilyen? vagy van rendes km órás változat is?
már kezd a tököm kilenni evvel a motortémával
miért van az hogy ha van is egy rendszámos wr eladó az tőlünk minimum 200km-re van?
mondjuk haver is egy @..... ennyit szenvedni egy motorvétellel......
Az öngyújtódat perselyeztesd meg cserélj bronzkeféket,meg lesd át amit kell,azt megy az.Enyim is baszakszik néha,dehát a suszter cipője mindig likas
én tavaly vettem 32ért újat:) én is sírtam. Miért nem indul a tied?
Srácok!

Még mindig eladó a vadi új gyári wr akksim!
Tényleg senkinek nem kell?

35ért vettem, számla, gari megvan. Féláron odaadom, az én gépem nem indul be még kocsi akksiról sem !

Nem szeretném, ha itt rohadna el feleslegesen

70-33-77-989
jah igen azt tudom, hogy kell állítani, meg nézni mert fontos, következő olajcserekor meg is lesz nézve, csak azt nem tudtam, hogy azokkal a kis korongokkal hogy a fenébe lehet állítani vagy egyáltalán csinálni vmit
Az arra jó, hogy beállítsd vele a szelephézagot. Az fontos, foglalkozz vele te is, ha túl kicsi, eléghetnek a szelepek, ha túl nagy, akkor meg összetörhet a szeleprugó, meg hamarabb kopnak az alkatrészek. Méresd meg valahol, az rutinmeló, szét-összeszereléssel együtt fél óra kábé. Ha állítani is kell, akkor kicsit szétszedősebb, de az sem komoly, csak akkor áll egy-két napot a vas.