Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

innen lehet rendelni: http://www.bazismotor.eu/170/1...
igen volt egy eldőlés, de már kiegyengettem a fékkart. a féklámpával kapcsolatban, szerintem jobban jársz ha keresel egy szakit. lehet a kapcsoló rossz, vagy megtört a vezeték valahol, stb.
Hol lehet szerezni acerbis supermoto sárvédőt? Ilyen kulcsszavakra nem talál semmi a google, vagy ha igen, az eléggé zavaros.
nagyon szép, grat nézem a fékkarodat, volt egy be nem tervezett eldőlés?

más: nem ég az első fék behúzására a féklámpám, eddig jó volt, mit nézzek meg? mi lehet a gond, mert nincs elszakadva semmi sem
Já,de szíííííííííííp
az ár kint is ennyi, csak nem mindegy hogy 3 órát vagy 3 napot dolgozol érte... a fotók elég régiek, mostanában nem csináltam képet, jelenleg csupasz idomszett van rajta
Küldtem mailt az MSN címedre.
aha, de gondolom amerikában nem árazta el a yamaha 1db nullával azt a szűrőt mert még 1500at is hajlandó lennék kiadni érte, de 15k-t nem
ejha az fasza ha 09es géped van pls dobj már fel fotót róla, szépek azok nagyon ne rejtegesd
a linkelt videó 1 vagy 2. részében mondja a srác a szűrőcserét, ha jól emlékszem. aluváz ha jól tudom 2007-től van, nekem 09-es.
neked mikori, hogy már aluvázas?
cserélni ennyiért nem is fogom az tuti, de a tisztítás az múltkor is megvolt, csak azért gondoltunk a cserére a szerelővel mert amikor olajcsere volt néztük h kicsit lestrapált állapotban volt vagy legalábbis úgy nézett ki am lassan megint olajcsere, meg most megnézzük a szelepeket is még van kb 200 km olajcseréig de az sztem a holnapi orfűi kanyargáson belecsúszik
Hát nem az tény , próbálkozni azért lehet:) Akkor még egy kicsit gyűjtögetek. De érdekel amúgy! Honnan szerváltad? Egy időben keresgéltem csomót, de nem találtam sehol.
Azt a fém szűrőt nem írja a manual se hogy cserélni kéne, de az enyémen legalábbis akkora lyukak vannak hogy a döglött szúnyog simán átúszik rajta, szerintem azt nem kell cserélni, kifújod és kész. Eltömődni nem fog. :P A tisztítását viszont írja a manual.
Nem rossz ez ennyiért se szerintem...
sziasztok.WR400-ba dugó csere az kb mennyi péz?
én is náluk szoktam rendelni, hozzám is ez van a legközelebb. nálam az alu váz miatt már nincs ilyen szűrő.
http://youtu.be/grOfpX-DRMM
Ma elugrottam a kakasdiakhoz, háááát nagy nehezen kisilabizáltuk, hogy melyik ez a katalógusból, 15k az ára szal ez felejtős lesz, az a 2 gumicső pedig vszínüleg külső szövet szövésű benzincső lehet.

Ti szoktátok cserélni azt a fém szűrőt?
35 ért odaadod?
megtaláltam ezeken köszi sztem holnap elgurulok hozzájuk moccal aztán megmutogatom nekik h mi kell úgy talán nem tévesztik el
köszi szépen, akkor sztem lehet kérek egy fém szűrőt is mert az is eléggé elhasználtnak tűnik már
nocsak te is hilczékhez jársz?
hát így már nem lesz egy olcsó mulatság az olajcsere de sebaj megéri, mert amit meg nyújt a moci huuhuu
ha jól tudom 2-3 olajcserénként a vázban található fémszűrőt is cserélni szokták.
http://www.partforyamaha.com/p...
innen nyomtattam ki azt az alkatrészt amelyikre szükségem volt, átmentem vele a kakasdi yamahához és rövid időn belül hozták a cuccot.
Okés, köszi akkor holnap lehet beugrok a környékbeli yamahásokhoz, és még egy kérdés, ez vmi speckó vezeték vagy lehet jó magyar módra vmi mással pótolni? és kb milyen árban lehet? vagy ti ezt nem is cseréltétek még?
A cikkszáma nincs benne, de ha felhívsz egy yamahást, és elmondod neki, hogy a vázba futó két olajvezeték kell, kinézi az neked. Ő is ugyanazokat a képeket látja mint te, csak van egy táblázata is ami neked nincs. :)
Ilyenek ni.