Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig jöhettél volna. Bármilyen motorral.
De nem baj. Reméljük lesz az idén is. Akár a Robinzon szigeteken. Vagy ha megint nagy lesz a hőség akkor akár a Salgó bányai ifjúsági táborban is össze jöhetünk.
A Suzuki savegeosok is ott találkoznak.
Sziasztok! Kellemes Húsvéti-/mikulási /ünnepeket kívánok!Neki álltam a motor renoválásának. Megtudná mondani valaki ,hogy mekkora csapágy van a kormány villánál.Az enyém egy kissé ropog. Jó a zene én is leadtam a szavazatomat.
Nem sokkal előtte írtam először a fórumra. Makacskodott melegen beröffenni a haver virgácsa és tök véletlenül találtam meg az oldalt és a fórumot. Otthon ültem és olvastam ahogy megdumáljátok a találkozási pontot,stb. Jó lett volna ott lenni,de ez már így alakult. Nem volt pofám(akkor még) megkérdezni,hogy nem zavarnék e.
A kaláccsal kapcsolatban kérdés merült föl. Formája alapján a normál kenyérsütőben készült a kalácsod. Annak az alján van egy keverőkanál. Hogy marad meg a töltelék belül? Ha kiveszed a keverőt,hogy zajlik a dagasztás? Első blikkre ennyi.
Hát ez az időjárás már több a soknál.
Ha egyszer ott leszek szent Péternél, tutira kérdőre fogom vonni.
Ami remélem még vagy 50 évvel később lesz.
Igen ott volt.
S megcsodálhattuk a motorját.
Ö meg lefikázta a többiekét. Aztán ő is megkapta a magáét.
Irdatlan nagy volt a banda!
Igen tényleg jobb ebben a stílusban.
Csak innen nem tudom letölteni.
Janó! Ha bírod a Zorallt, nem érdemes kihagyni a sörolimpiát a balatonszemesi kempingben! 3napos rendezvény sok koncert,balcsi, miegymás. A haverjaimmal mind utáljuk a sört, de a vbk-ivókat sem közösítik ki.
6:20-nál jól látom a máltai keresztet a tankon? Brum is ott volt?
Helló!
Én is szavaztam. Itt szakad a hó, midjárt mennem kell járdát takarítani.
Üdv!
Kellemes nyúlat mindenkinek!
Itt végre ki-ki sütöget a napocska,de mondjuk az eső is eleredt ma már vagy háromszor!
Zsoccca ezt a verziót jobban el tudnám képzelni a videódhoz!
http://www.youtube.com/watch?v...
Persze ez csak az én véleményem! És még véletlenül sem bántásképp !
Tisztelt szaddi
Ha már beálltok a rajthoz és számítasz a közönség buzdítására, bízhatsz benne, hogy van esélyetek dobogósnak lenni.
De a véleményőszinteség úgy kívánja, hogy lássuk a többieket is,
ezért jónéhány más zenekart is meghallgattam a nevezettek közül.
Dícséretes a talentométer felkínált támogatása, annál inkább, mivel jobbnál jobb művek kerülnek nyilvánosság elé így.
Szóval drukkolok nektek de nem lesz könnyű dolgotok, erös a mezőny.
( picsába már az esővel) de ! Sok sikert a Karmának!
Littlerock, köszi! Elgondolkozom :)
Skacok!
Feltettem egy videót a tavalyi Robinzon szigeteki találkozónkról.
Sajnos elégé pixeles. Eredetiben sokkal jobb minőségű. A nett ront rajta nagyon sokat.
A cincogós zenéért előre elnézést kérek.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Akkor mit szólna a lekváros lángoshoz, és a csurdított kenyér lekvárral, hoz.
Ajjaj, néhány liter birspálinka ragadt rám nemrégiben (2-3 hónapja). Azóta eperhordóban pihennek, jó lesz reggel az esőben.
Jó hétvégét mindenkinek!
Szavaztam, sok sikert kívánok !
a holnapi reggeli egyértelmű :)

kalács, sonka (most főztem meg), torma, zöldségek (hagyma, paradicsom, paprika), főtt tojás, pálinka :)
Ez nagyon jóízűen hangzik!

Van nálatok jellemző húsvéti menü? Nálunk mindig friss kalács van ma este, édes kelt tésztából, amit megvajazunk és ráteszünk egy rendes szelet sonkát, mellé főtt tojás és torma, a jobbikból. A feleségemnek (ő Győr környéki) ez kifejezetten risztó kombináció (édes tészta sós/füstölt sonkával), nekem (Sátoraljaújhely környéke) meg ez a norma....
na ez is megvan... egész jó lett... egyértelműen érződik, hogy nem a búzaliszt van többségben, de nem rossz...
Hali.
Sztem sok.
Aye, aye, szavaztam, húzzatok bele!
vazze szavaztam, de nem jön email...
Ma se keltem fel hiába. Imádom a motoros csajokat(távolból is).