Pedig jöhettél volna. Bármilyen motorral.
De nem baj. Reméljük lesz az idén is. Akár a Robinzon szigeteken. Vagy ha megint nagy lesz a hőség akkor akár a Salgó bányai ifjúsági táborban is össze jöhetünk.
A Suzuki savegeosok is ott találkoznak.
Sziasztok! Kellemes Húsvéti-/mikulási /ünnepeket kívánok!Neki álltam a motor renoválásának. Megtudná mondani valaki ,hogy mekkora csapágy van a kormány villánál.Az enyém egy kissé ropog. Jó a zene én is leadtam a szavazatomat.
Nem sokkal előtte írtam először a fórumra. Makacskodott melegen beröffenni a haver virgácsa és tök véletlenül találtam meg az oldalt és a fórumot. Otthon ültem és olvastam ahogy megdumáljátok a találkozási pontot,stb. Jó lett volna ott lenni,de ez már így alakult. Nem volt pofám(akkor még) megkérdezni,hogy nem zavarnék e.
A kaláccsal kapcsolatban kérdés merült föl. Formája alapján a normál kenyérsütőben készült a kalácsod. Annak az alján van egy keverőkanál. Hogy marad meg a töltelék belül? Ha kiveszed a keverőt,hogy zajlik a dagasztás? Első blikkre ennyi.
Janó! Ha bírod a Zorallt, nem érdemes kihagyni a sörolimpiát a balatonszemesi kempingben! 3napos rendezvény sok koncert,balcsi, miegymás. A haverjaimmal mind utáljuk a sört, de a vbk-ivókat sem közösítik ki.
Üdv!
Kellemes nyúlat mindenkinek!
Itt végre ki-ki sütöget a napocska,de mondjuk az eső is eleredt ma már vagy háromszor!
Zsoccca ezt a verziót jobban el tudnám képzelni a videódhoz! http://www.youtube.com/watch?v...
Persze ez csak az én véleményem! És még véletlenül sem bántásképp !
Tisztelt szaddi
Ha már beálltok a rajthoz és számítasz a közönség buzdítására, bízhatsz benne, hogy van esélyetek dobogósnak lenni.
De a véleményőszinteség úgy kívánja, hogy lássuk a többieket is,
ezért jónéhány más zenekart is meghallgattam a nevezettek közül.
Dícséretes a talentométer felkínált támogatása, annál inkább, mivel jobbnál jobb művek kerülnek nyilvánosság elé így.
Szóval drukkolok nektek de nem lesz könnyű dolgotok, erös a mezőny.
( picsába már az esővel) de ! Sok sikert a Karmának!
Skacok!
Feltettem egy videót a tavalyi Robinzon szigeteki találkozónkról.
Sajnos elégé pixeles. Eredetiben sokkal jobb minőségű. A nett ront rajta nagyon sokat.
A cincogós zenéért előre elnézést kérek. http://www.sportmotor.hu/tagok...
Van nálatok jellemző húsvéti menü? Nálunk mindig friss kalács van ma este, édes kelt tésztából, amit megvajazunk és ráteszünk egy rendes szelet sonkát, mellé főtt tojás és torma, a jobbikból. A feleségemnek (ő Győr környéki) ez kifejezetten risztó kombináció (édes tészta sós/füstölt sonkával), nekem (Sátoraljaújhely környéke) meg ez a norma....
De nem baj. Reméljük lesz az idén is. Akár a Robinzon szigeteken. Vagy ha megint nagy lesz a hőség akkor akár a Salgó bányai ifjúsági táborban is össze jöhetünk.
A Suzuki savegeosok is ott találkoznak.