Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy kevés infó kajáról:
A sárgarépa és a káposzta lereszelve, nyersen elkeverve kis olívaolajjal, némi fűszerrel egészen jó, a rizs, szárazhús mellé vacsorára...

Lisztek:
Összedobtam egy lisztkeveréket a kenyérsütéshez rozs, tönkölybúza, rizsliszt és zabliszt -ből.
- az a baj a fenti lisztekkel, hogy önmagukban nehéz kenyeret csinálni belőlük, de sokszoros fehérjetartalma, és jóval kisebb szénhidráttartalma van a fehér liszthez képest.

Épp most sütöm a tegnapi almáskalács 2.0-verzióját ennek már csak 30%-os fehérliszt tartalma van... Az ízéből, és az állagából próbálom belőni, hogyan változtassak... egy pár dolog már a kukában landolt, de jó játék :)
Köszönöm, ha nem jön közbe semmi, és miért jönne - ott találkozunk !
És mindenkinek kellemes, nyugodt húsvétólást!
De van.
Csak vagy nem is nézegeti, vagy csak nem szól hozzá.
Bucsi12 a neve, és citrom sárga a Virgácsa.
Ja és mellesleg az unokahugom.
Köszi szépen!
Nagyon nagy köszönömszépen! :)
Köszi a szavazatot és a véleményt is!
Köszi!
Nagy köszönet!
Én is szavaztam.
Sok sikert!
"ez a hölgytulajdonos duma nagyon elcsépelt... "

Az autóm tulajdonosa édesanyám... már 13 éve... kb 100 km-t vezette összesen :)
szaddi !

Tőlem is ment szavazat, és nem csak azért mert viragos vagy,
meghallgattam a zenéteket is !
HAJRÁ
Maga a motor nem csúnya.
Egy bizonyos stílust képvisel, de abban szép.
A gazdájáról meg tényleg nem tehet szegény motor.
Vagy 4 napot Sopronban leszek. Biztos lesz annyi szabad időm, hogy össze fussak vele. Csak azt várom, hogy itt megbeszéljük a randit.
A szénhidrátokat tekintve rögtön képbe kerülsz, ha rákeresel a glikémiás index -re. Táblázatos formában ott lesz minden amit szeretnél tudni.

Az a nem mindegy, mennyi idő alatt emeli a vércukorszintet egy-egy élelmiszer. Gyakorlatilag egyénfüggő, hogy ez hogyan hat az ember szervezetére, mikor lesz belőle zsírszövet.
Természetesen többféle hatás van, mint pl inzulinsokk, hirtelen fáradtság stb...
Elvileg amíg adott szinten van a vércukorszint, addig az ember nem éhes. Ha gyorsan felszívódik valami, és nincs elhasználva, akkor a gyors emelkedés után zuhanás jön...
Ha az ember beállít egy étrendet ami saját magának egyensúlyt biztosít, akkor a megfelelő ütemben szívódik fel amit megettünk, és stabil vércukorszintet tart...

Az emberi szervezet a bevitt anyagokból szinte mindent előállít, kivéve pár zsírsavat, ezeket érdemes bejuttatni, pl olívaolaj formájában.
kulcsszó:
- esszenciális zsírsav

Kis olvasgatás és ötletelés után pár dolgot kipróbálva könnyen meglehet a megoldás... Ápdét nórbi nem hülye... feltalálta a melegvizet azt eladja drágán...

A napi átlagos kalóriaigény 2-2500 kalória, a fogyás alkalmával a kalóriadeficit ne legyen 500-nál nagyobb, mert az gondot okozhat.
Ha olyan egyensúlyt találunk ami nekünk épp megfelel, akkor 2-3 kg zsír el tud tűnni egy hónap alatt, és nincs éhségérzet stb... a 2-3 kg zsír az durván 15000-20000 kalória. 500x30 az 150000...

sokat segít,ha a kávéval nem iszunk meg 3 dkg cukrot naponta, mert az majdnem 1 kg egy hónapban... az 4000 kalória emlékeim szerint
Az én forgalmimban is annyi a súly.
Igen, ez a hölgytulajdonos duma nagyon elcsépelt...
Egyébként is, némely hölgyismerősöm műszaki érzékére gondolva, ez most előny, vagy erősíti az alkupozíciómat? :) (Van férfiben is ilyen ismerősöm)
Szia Littlerock,

melyek azok a gyorsan felszívódó szénhidrátok? Esetleg össze tudnád foglalni egy pár sorban, hogy miket eszel, és miket nem? Akár magánban is... Nagyon érdekes amit írsz, főleg azért, mert a te gyakorlatból, használható ötleteket tudsz adni.
Köszi előre is! :)
Az a saját tömeg 197kg, össztömeg 415kg nem sok egy kicsit? Jóval könnyebbnek éreztem a virgácsot.
Szavaztam!
És boldog húsvét mindenkinek
Ja, és üdv mindenkinek újra, régóta nem szóltam hozzá, de hát ilyen vérzivataros időket élünk :)

és a link helyesen:
Kié ez?
Tudtommal nincs hölgytulajdonos virgács a fórumon.
Hajrá! Szavaztam.
Üdv
Csak a mit sem tudó idegeneknek szerettem volna tájékoztatást adni a miértről. Tovább nem izgat a téma.
Sziasztok,
ez a motor közülünk valakié?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_535_virago
-6667782

Üdv,
Attila