Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma jártam meg Debrecen Gödöllőt oda-vissza, végig esett ez a nyüves hó.
Aztán hazavittem az egyik külsős kolleginát az Eper 33 sz. alá
Most mondták be a híradóban, hogy érdeklődés hiányában idén elmarad a tavasz!
Fokt Jenő
Meg kell várni ,mit válaszol és majd megírom, nem biztos,hogy a lábtartóra érti az eladást mert az egész motor a képen van. Na majd kiderűl.
Szia!
Amennyiben a képen látható összes tartozékával lehet megvenni megfelelő,mert az eredeti lábtatóhoz szerintem nem szerelhető.
Kölsége sokkal jobb,akkor inkáb ezt.
Sziasztok
Tud valaki egy olyan céget vagy embert aki motoros táskákat készít, adott méretben és formában?
Én nem tudom az embereknek miért jó, ha ez a három ipse egy zsákban buzikat cipel?
Most egyetértek.
Nézd meg ezt is ehez mit szólsz? A másik még feljebb fogg menni a végén vagy 20 euroval.
Erről várom a válaszát mert nem eggyértelmű,hogy a lábtartót árulja de ha igen akkor ez tuti olcsobb lesz mint a mostani.

Itt a linkje.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Szia Tibor!
Én figyelem a Link-et még vállalható,Jó lenne megszerezni.
Üdv. Jenő.
Nem a Bahamákról ,hanem a mama hágról.
Engem mindenki azzal nyaggatott József napon, hogy hol a meleg, én viszont azt kérdeztem, hogy miért, hol a söröm? Minden mégsem lehet 1xre
Nálunk meleg van, üdv a Bahamákról!
Itt az új húsvéti nyuszi ...
Sándor, József, Benedek mi a fasz van veletek? Eztet fogja a pintér írni juliusban.
Optimista vagy Brumi ! Küld még a Pintér sms -t , csak várjuk ki .
Az olajcserét és a szürő tisztítást senki se kapkodja el ,mert a tavasz Juliusban fog beköszönteni.
Holle Anyó monyon le!
Heló !

Az emailem : ketnyul@gmail.com vagy a 06-30-9940-384-es telón elérhetsz ! Köszi !
Szia.
Érdekelne valami a cuccok közül.Adj egy privát elérhetöséget,hogy megbeszélhessük.
Üdv
Hát ha így nézzük, mindenkinek van egy álma, amit az anyagi lehetőségei vagy megengednek, vagy nem. Nyilván én is lecserélném a motorom egy Brough Superiorra, vagy egy 1943-as Indianra. Motor vásárláskor egypár HD-t is megnéztem, Virago mellett döntöttem. Nekem most ez a legjobb motor...
Nem, mert nekem egy HD jobb lenne mint a saját motorom, de ettől függetlenül szeretem a Viragot, de butaság lenne azt hinnem, hogy az a legjobb!
Esőruha:
Én itt vettem egy hete a magamét, ugyanaz lehet. Bokánál patenttal behúzható, ami nem hátrány. Jobban néz ki, mint a képen.
http://www.munkaruhashop.hu/pr...
Nagyon helyes. Én is magán véleményt írtam. És azt is írtam, hogy mindenkinek a maga motorja a legjobb. Van akinek a Harley jön be, van akinek a Virago. Csak reménykedni tudok, hogy ezzel nem sértettem meg egyik márka rajongóit sem. Természetesen nem akarok vitaestet nyitni arról, melyik a jobb motor. Ismétlem : Mindenkinek a maga motorja a legjobb. Mindenkinek szép időt ! Nagyon ránk férne.
Szerintem ez a T alakú réz elosztó a karbiba gyárilag szoros illesztéssel van beletuszakolva, nem irigyellek, ez nem lesz egyszerű dolog. Szerintem a beletört csonkot csak kifúrni lehet onnan, utána pedig (mivel a kifúrással a gyári illesztést tönkretszed) egyedileg kell oda egy réz T elosztót gyártani, aminek a karbiba belemenő részére egy horonyt kell esztergálni, és O gyűrűs tömítéssel illeszteni a meglévő lyukba, hogy hogyan rögzíted a réz csövet a karbiban, az jó kérdés, talán két komponensű fémragasztóval csinálnám a réz és az aluminium találkozásánál.