Szia!
Amennyiben a képen látható összes tartozékával lehet megvenni megfelelő,mert az eredeti lábtatóhoz szerintem nem szerelhető.
Kölsége sokkal jobb,akkor inkáb ezt.
Nézd meg ezt is ehez mit szólsz? A másik még feljebb fogg menni a végén vagy 20 euroval.
Erről várom a válaszát mert nem eggyértelmű,hogy a lábtartót árulja de ha igen akkor ez tuti olcsobb lesz mint a mostani.
Hát ha így nézzük, mindenkinek van egy álma, amit az anyagi lehetőségei vagy megengednek, vagy nem. Nyilván én is lecserélném a motorom egy Brough Superiorra, vagy egy 1943-as Indianra. Motor vásárláskor egypár HD-t is megnéztem, Virago mellett döntöttem. Nekem most ez a legjobb motor...
Esőruha:
Én itt vettem egy hete a magamét, ugyanaz lehet. Bokánál patenttal behúzható, ami nem hátrány. Jobban néz ki, mint a képen. http://www.munkaruhashop.hu/pr...
Nagyon helyes. Én is magán véleményt írtam. És azt is írtam, hogy mindenkinek a maga motorja a legjobb. Van akinek a Harley jön be, van akinek a Virago. Csak reménykedni tudok, hogy ezzel nem sértettem meg egyik márka rajongóit sem. Természetesen nem akarok vitaestet nyitni arról, melyik a jobb motor. Ismétlem : Mindenkinek a maga motorja a legjobb. Mindenkinek szép időt ! Nagyon ránk férne.
Szerintem ez a T alakú réz elosztó a karbiba gyárilag szoros illesztéssel van beletuszakolva, nem irigyellek, ez nem lesz egyszerű dolog. Szerintem a beletört csonkot csak kifúrni lehet onnan, utána pedig (mivel a kifúrással a gyári illesztést tönkretszed) egyedileg kell oda egy réz T elosztót gyártani, aminek a karbiba belemenő részére egy horonyt kell esztergálni, és O gyűrűs tömítéssel illeszteni a meglévő lyukba, hogy hogyan rögzíted a réz csövet a karbiban, az jó kérdés, talán két komponensű fémragasztóval csinálnám a réz és az aluminium találkozásánál.
Aztán hazavittem az egyik külsős kolleginát az Eper 33 sz. alá