még egy dolog, mivel nálam több változás történt egyszerre:
én kb 2-3 kávét iszok naponta, ezt már kizárólag tejszínnel, és xilittel.
Az előbbit a lidl-ből olcsón, a másodikat a netről drágán veszem. Egyszer elolvastam mit árulnak tejpor gyanánt a kávéhoz... hát húbazdmeg... nálam lekerült az étlapról azonnal...
A cukor és a savasodás között több infó szerint van összefüggés, de a citromos víz jótékony hatásáról ódákat zengenek...
Srácok, még egy apróság ami itt nagyon off, de a diétához jól jöhet, méghozzá bárkinek.
Sokáig nagyon savas volt a szervezetem. Egy márkás napszemüveget kétszer cseréltek garanciában, mert az izzadságom megmarta a lencse belső rétegét, majd egy jóval szellősebb típusra cserélték az eredetit...
sokszor szedtem savlekötőt is...
Megoldás: 1 üveg víz (1,5 literes ásványvíz) ebből fél deci kiönt. Kell egy fél citrom teljesen kifacsart leve húsával együtt, mag nélkül, kb két evőkanál méz, és egy filter zöld tea.
Ezt hidegen előző nap délután összerakom, másnap a melóhelyen megiszom nap közben.
Kis kísérletezéssel kb ugyanazt az ízkaraktert hozza, mint a lipton zöld tea és társai 2-300 huf/fél liter áron...
A filtert lusta vagyok kipecázni, így amikor kiürült a flakon, azt fejre fordítva "kiköpetem" vele, így a szelektív gyűjtés is megvalósítható...
Szóval hajrá, ha valakinek van ilyen gondja... nem mellékesen mostanában nem sűrűn vagyok éhes nap közben.
Sajnálom, de ez a termék valószínűleg a minél kevesebb marhát öljünk meg szellemiségben készült.
A derék résznél a méret : hátul egyenes 47 cm, elöl enyhén íves, és 49 cm...
Én elég komoly étrendmódosítással 103 kg-ról 95,5-re fogytam... (nincs fehér liszt, nincs cukor sok zöldség) és az utóbbi két-három nap zabálása miatt jött vissza kb fél kiló...
Anno úgy vettem meg a nadrágot, hogy mindenképpen fogyni akartam, de ez már vagy két éve volt, és eléggé kényelmetlen volt számomra, egészen a mai napig, mert most délelőtt felpróbáltam... még egy pici lejön a pocakból, és ülni is kényelmes lesz...
Már csak egy motor kellene hozzá... de az nincs, így gondoltam eladom.
Üdv littlerock. A bőr nadrág mérete érdekelne. De nem betűméret szerint hanem cm szerint. Mivel kissé ki vagyok fejlődve így 98kg a súlyom, hasnál pedig minimum 2x58cm vagyis 116cm. Természetesen az ára is érdekel.
- feszültségszabályzó
- króm rendszámtáblatartó
- XXl-es bőr B star gatya, ami próba erejéig volt rajtam, de motort közelről nem látott... (rajtam feszül... 181 cm és 95 kg)
ennek az új ára huszonsokezer pénz...
Sziasztok!
Ma lecseréltem azt a fékfolyadéknak nem nevezhető feketeteát, ami a rendszeremben volt.
Az eredmény: szavakkal nem lehet leírni, ezt érezni kell.
Ezt a 2 éves periódust tényleg érdemes betartani...
A Göbbels tv-ben meg azt is mondták, hogy ezért is a Gyurcsány a hibás! Meg azért is ,hogy 317 Ft -be számolták az Eurot tegnap mikor megvettem a fesszabályzót.
én kb 2-3 kávét iszok naponta, ezt már kizárólag tejszínnel, és xilittel.
Az előbbit a lidl-ből olcsón, a másodikat a netről drágán veszem. Egyszer elolvastam mit árulnak tejpor gyanánt a kávéhoz... hát húbazdmeg... nálam lekerült az étlapról azonnal...
A cukor és a savasodás között több infó szerint van összefüggés, de a citromos víz jótékony hatásáról ódákat zengenek...