Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd, nem mész ezzel semmire... idegesíted magad rajta, de ennek annyi értelme van mint lóval sakkozni. Csinálhatsz bármilyen stratégiát, ő fölrúgja a táblát, és a pofánkba nyerít... ennyit tud...
Természetesen én is szavaztam 66.-ként.
A felrakott fényképére lehet tetszés nyilvánítani és kommentelni. Az első kommentemet,letörölte. Ebben indokoltam meg a történetet nem ismerő idegeneknek,hogy miért is van "dislike" -olva a fénykép. Szegény motor nem tehet a gazdájáról. Ennyi. Látogasd meg Sopronban kíváncsi lennék szemtől szembe is olyan nagy e az arca!
Tisztelt szaddi
Rajtam már nem fog múlni a sikeretek, szavaztam, megerősítve.
hajrá nektek!
Én is szavaztam, cserébe kérem a jó idöt elintézni.
Kedves November!

Itt van a plakát:
Szavaztam!
Fiúk ne már... olyan szép volt, olyan nyugodt... had túrjon a disznó a kurta farkával az üveghegyen túl... nem kellett volna piszkálni. Büdösödjön meg az óljában szépen csendben...
Kedves bahátom!
Április 13,14,15,16 Sopronban leszek. Össze futhatnánk!
Mit szólsz az ötlethez?
Honnan töröl és mit?
Bakker hiába köptem be ezt a népművészeti cserépedényt már megint itt van.Azt hittem a moderátor letiltotta de nem , ezeket a férgeket csak vegyszerrel lehet kiírtani?
Sziasztok! Ha van egy percetek dobjatok ránk egy szavazatot és osszátok meg ismerőseitekkel ezt:

Kattints a "szavazok" gombra ne a lájkolásra!(sajna az nem számít) legalább 100 szavazatot össze kellene gyűjtenünk.
Szavazás után meg kell erősíteni a szavazatod a postafiókodból!

http://talentometer.hu/nevezet...

Gigantikus KÖSZÖNET!
Utálom hogy mindig igazam van .Az igazolás èrkezik magától.
Nézzétek csak a trollunk feltette a motorját a fotókra. Letörli a neki nem tetsző hsz. -emet. nem baj írok másikat. Időm mint a tenger.
Suzuki Swift 1,3
Nincs baja a hátsó féknek, ősszel cseréltem kerék csapágyat. Egész nyáron állt, nem tett jót a kerék csapágynak.
Remélem mindenki olyan finomat ebédelt mint én!(töltöttkáposzta) Megvettem a reformreggeli alapanyagait a Market-Centrál ferihegy Lidl-ben. A fiam úgy nézett rám, mint aki a holdról jött a kiló zabpehely meg a sok joghurt miatt. Akárhogy is kedden nekiállok. Du-4 re megyek Spinningre, felkészülök a húsvéti abrakolásra.
A műszakis dolog jó kérdés, de nem a színét kellene nézni, hanem a forráspontját. Amúgy ha a két és fél éves autód anno márkaszervizben volt karbantartva, akkor esélyes, hogy ott átesett egy cserén...
Minden autóhoz van karbantartási ajánlás, amihez mindenki hozzáférhet. Az tartalmazza ezeket az infókat.

A fékhiba, meg lehet már elkezdődött, csak még nem vetted észre. Érdemes lenne megnézni a hátsó fék alkatrészeit. Ha dobfékes, akkor könnyen lehet, hogy már könnyezik a hátsó munkahenger...

Milyen verdád van?
Úgy a helyes,hogy "monnjonle" Torgyán papa után szabadon. Thor 535 milyen szépen leírta boldogságát a fórum visszatért szakmai jellege miatt , te meg jössz megint a politikával. Mit fognak szólni a többiek?
Nekem is az a véleményem, hogy fogyni csak a kaja minőségi oda figyelésével és mozgással lehet. Az éhezés, és diéta pont ellenkezőleg hat.
Ugyan is a szervezet olyan mint a jó háziasszony. Ha kevés koszpénzt adsz neki ő abból is félretesz egy keveset. Aztán ha újra többet kap, hát eszébe jutnak az ínséges idők, és sokkal többet tesz félre. Ezt hívják jojó efektusnak.
Még nem tudom a jövő szombati beosztásomat, de úgy néz ki nem lesz olyan trágya idő, bp-i és környéki viragosok összejöhetnénk egy kis gurulásra....
Nu barátom csak ne csüggedj.
Elszáll az a 10-15 év, aztán lassul az anyagcsere, s te is beállhatsz a diétázók közé.
Nu akkor politizáljunk mán egy kicsikét.
A fékfolyadék elöregedéséért is a kormány, illetve Viktor királyunk a hibás. Tehát azonnali hatállyal mondjon le!

A Fékfolyadék megnevezés is pontatlan, inkább hívjuk fékszesznek!
Hétköznapi használatban nincs nagy jelentősége. Akkor van a gond,ha extrém fékerőre van szükség többször egymás után. Akkor mindjárt megbánod,hogy elmaradt a csere.
Aha értem!
Csak azt nem értem, hogy a kocsim szervizkönyvében miért nem írnak semmit erről. Én szigorúan követem a szervizkönyv utasításait.
2,5 évesen vettem. S mindig a megadott Km en cseréltem mindent. De fék folyadékról egy szó sincs benne.
Nálam tutira nem lesz fék hiba a 13 éves fékfolyadék miatt. Mivel ahhoz fel kéne melegednie, én meg nagyon ritkán fékezek. Inkább gurítom, és motorféket is használom intenzíven.
De felmerül bennem, hogy, ha az öreg fékfolyadék ilyen veszélyes, akkor miért nem nézik a színét a műszaki vizsgákon?