Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs olyan,hogy Virago vs. H-D. Szigorúan a magánvéleményem volt.
Mivan ha kiműtöd a réz csonkot, és ráforrasztasz egy megfelelő méretű réz csövet.
Szia!
Nem lesz jó, 6,5-ös kellene. Az én motorom álltankos kivitel volt és bütyköltem rá egy kis plussz tartályt, ahhoz kellett. Ez csak üzemanyagcsöveket kötött össze, ahhoz tökéletes volt.A Te esetedben a karbiba a fél mm sokat jelent....esetleg valami benzinálló pasztával bekenni, de ez elég kókány megoldás lenne. Bocs, de nem figyeltem, hogy hová kellene, azért javasoltam..
Nagyon bejön. Nekem is hasonló nyitott van. Csak nem néz ki ilyen jól.
Köszi:
Köszi a dicséret a sisakomra.
Szia!

Igen néztem ezeket de ami a karbiba megy rézcső annak 6.5mm az átmérője ami a berner oldalán van annak viszont csak 6mm.
Vagy így is jó lesz?Gondolom akkor te is ezt használtad?
Szia !

Blackiex már talált is neked.Vagy a honlapjukra menj rá és válassz, vagy hívd akapcsolatot és mond el, mire van szükséged és hogy juthatsz hozzá. Én is személyes egyeztetés útján jutottam hozzá.
Akkor valszeg ilyenről lehet szó:

http://shop.berner.eu/berner/h...
Szia!
A ricnis oldalon (a karburátorba megy) a rézcső külső átmérője 6,5mm, a belső átmérője 4mm! A másik két oldal amire a (csövek mennek) a belső átmérőjük 4mm a külső átmérő 6mm!
Vedd le a méreteket. A cső átmérőt legfőképp...
Szia Robin!

A Berneren belül letudná írni ,hogy melyik típus a megfelelő hozzá?
Köszönöm válaszát
Ez attól független ...
Majd ha lerendeztük az akksi takaró fedelet !
Robágnak és Blackinek jövök pár / 1,2,.. 9 / sörrel !
Remélem a helybeliek / Pécs, Siklós stb. / is ott lesznek !
Akkor hóban is motorral megyek ! Könnyen ígérem, valszeg április végén nem lesz hó, eső meg nem játszik ilyen rövid távon !
Tetszik a program, az 1100-es meg egy álom
Kép lóg róla a falon tizenpár éve, páromtól megkaptam tavaly makettben, azóta a polc központi dísze!
Így lesz, ha jó idő - kipróbálod ki az 1100-est, ha hó lesz , és Pintér megint sms-t küld, távolban egy merész tivornya !
Ámen padre!
Valszeg túl tárgyaltuk .
Legfeljebb +2 kerékkel közelítem meg a kiállítást. Szerzek sofőrt, akkor még alkoholizálni is tudunk, Te amúgy is helybeli vagy.
Mikor lesz a rendezvény ?
A találkozóra fel tudok ajánlani pár 10 liter zölddió pálinkát:)