Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia November!
Április végén jössz Barcsra motorkiállításra?
Persze csak ha nem lesz félméteres hó:)
Ettől az időtől kezdek teljesen kiborulni
Én nem keveset motoroztam esőben, tapasztalatom a nadrágom térden alul elázik, de a ruhám máshol nem vizes. Plexim az vagyon, nem kicsi.
Sziasztok,
Nekem már a második ilyen garnitúra esőruhám van. Csak én az RMC-ben vettem és nem ennyiért. Ezen az áron tényleg nem szabad otthagyni!
Tapasztalat: nem búvárruha, de a célnak tökéletesen megfelel. Nekem vagy négy évet is kibírt. Majd azt követően kezdett el öregedni. Használódás jeleként először a hegesztett varratoknál engedett be vizet (ott alul ahol összegyűlik:-) majd később a menetszéltől és az öregedéstől a belső vízhatlan gumírozás vált meg a textiltől. Jellemzően a lábszáron. Mindehhez viszont intenzív használat kell. Szóval nagy zuhéban nem árt ha alatta kordura ruha van, azzal együtt tökéletes védelmet ad. Nem véletlenül vettem ugyanezt mégegyszer. Így visszaolvasva... nem akarom elvenni a kedvét senkinek, nagyon jó ár-érték arány! A felső részt amúgy nem csak motorozáshoz, hanem a mindennapokban is használom, akár kerti munkánál vagy munkába menet is. A kapuncit ööö... kapucnit kiveszed a gallérból és teljes értékű esőkabát Mivel kétrészes sebtébe felkapható még a zuhé előtt.
Ja, és a barcsi találkozóra felajánlok egy üveg Unicumot. Remélem a 7 deci kevés lesz, de mással kipótolom !
Szasztok ! Nem kívánok beleszólni a Virago vs HD vitába, talán tanulságul szolgálhat. A motoromat / 1995 xv 1100 / olyan amerikai állampolgártól vettem,aki 14 éven keresztül Magyarországon élt, amikor visszament Amerikába, a terepjárója mellett a motort már nem kívánta haza vinni. Elmondása szerint volt először HD-t vett ő és a főnöke, de a két motor többet volt szervizben, mint úton. Talán mondanom sem kell , a fizetése a magyar minimálbér volt, csak két nullát tegyél hozzá / havonta /. Sokáig keresgélt a HD után / kellemes elfoglaltság anyagiakat tekintve / , míg megvásárolta a Viragot. Szerinte ez a HD-hez képest más kategória, bejárta egész Európát / 54.000 km / a motor a HD-hez viszonyítva maga a megbízhatóság. Én potom pénzért vettem meg, de a vételárat már ráköltöttem a javításra . És mégis a pénzemnél vagyok . / Köszönöm Brumi és Blackiex/. Valszeg mindenkinek a maga motorja a legjobb, de én nem cserélném el semmire, mert a motorom - én vagyok ! És minden megtett kilométer kárpótol mindenért. Nekem sincs hiper-szuper protektoros bőr ruhám , százezres sisakom, de minden méter élvezet, bár van egy 86-os jawám is, a Virago vírus szerintem nem gyógyítható. Brumi sisakja über alles !
Szia!
Tökéletesen egyetértek veled a láthatóságot illetően tehettek volna rá néhány csíkot.Mondjuk szükség esetén felvehetem a láthatóságit az mindig velem van.
Üdv.
Mi volt az előzmény? Elvesztettem a fonalat.
brumeszkosznak szia neki fekete műanyagházas van minden led a foncsorba külön fókuszba van állítva ahogy a képen is látszik az ö lámpájában 4 db 1wattos led van.
A Berneren belül letudná írni ,hogy melyik típus a megfelelő hozzá?
Köszönöm válaszát
Szia Robin62!

Köszönöm szépen a segítséget ,megnézem a berner oldalát!
Kövezzen meg a tulaj, de első blikkre oldalról.... alig merem leírni husáng aqaréna. Na jó! Bennem a hiba. Nem egy kategória a virgács meg a V-rod.
Az a motor egy Harly V ROD VRSCR SREET ROD
Szia!

A Berner és a Würth is kínál ilyen csatikat. Nekem is Berner volt.
Hali!

Az esőruha fényképen jól néz ki, de hogy valójában mit tud, az úgyis csak esőben derül ki. Egy dolgot hiányolok csak róla....esőben nappal is elég szürkeség van, este meg egyszerűen letompulnak a fények. Véleményem szerint hasznos, ha vannak fényvisszaverő betétek egy esőruhán. Én 2 éve vettem kpl.szettet 14 eFt volt( nadrág,kabát, csizma és kesztyű) a bázismotornál. Erdélyben jól vizsgázott....
Milyen motor amire Vira-go-nyúl. váltott? Kérdezném,ha valaki tudja. A fényképet láttam,de nem ismerem a típust.
Membránokat és felújító készletet csak üjat érdemes venni de az van bármikor és nagyjából egyformák az árak mert azokat boltok árúlják.
Köszönöm , nem sürgős!
Hát igen, ebben teljesen igazad van, felujitó készletet és membránokra nem találtál az utóbi időben? mert láttom nagyon aktiv vagy ebay terén A szabadonfutót még nem cseréltem le, a szabadidömet elvették a házfelujitási munkálatok, de igaz még az idő se engedi a motorozást, sajnos
Ja a tárolótáska mérete: 30x23x4 cm.Lényeges ,hogy vissza is tudtam csomagolni!
Képet majd holnap készítek és felrakom.Ma már sötét van.
Azt nem lehet tudni sajna,hogy milyen állapotban vannak a membránok és az egész karbi belseje. Ez benne a kockázat.
Ha jól emlékszem 1998-as évjáratú a motor. Lehet kitűnő az állapota ,lehet nem . A feltett fénykép alapján nem tunik kopotnak elhanyagoltnak de ha sokáig állt akkor lehet teljesen el vannak dugulva a fuvókák. Nem tudni mi a helyzett az ilyen használt dolgokkal. Akkor tudod meg mit vettél mikor már a Tied.
Szia!
Mint írtam szerintem megéri. Az anyaga mint a régi orkán kabátok belül gumírozott, a varrások duplák és le vannak ragasztva.A mérete: nekem xl-es kellett / ekkora a bör ruhám/ ezt kényelmesen rá tudom venni.A nadrágot ugy tudom felvenni hogy a bakancsot nem kell levenni/ 42-es/.A leírásban ami írva van megfelel a valóságnak. Úgy adtam meg a méretet, hogy fel vettem a dzsekit és úgy mértem, az adatokat összehasonlítottam a méret táblázattal.
Üdv
Hátha kell valakinek, nekem most nincs rá valóm.
Tiszteletem Brumeszkosz! Ha megkérlek tudnál a mostani ledes lámpa konzolodrol egy képet felteni nekem? Mit mondasz nekem megérné az a karbi? joval olcsobb mint ket felujitó készlet és két membrán, csak hát az a kérdés hogy milyen állapotban vannak a membranok es a többi, köszönöm
Ennyiért ott ne hagyjátok!